1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Stopuri LED la Audi A4 B8 - modificare - montare ulterioara - cum procedam

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de luk2011, 16 Mar 2009.

1. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Intr-adevar nu se imbina chiar perfect ca si cele oem dar se vede doar de aproape.. Eu le am de un an si merg perfect si acum.. Parerea mea ca pentru 1300 de ron sunt mai mult decat ok..

2. Anders 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B8 2009
    @11TUN - foarte misto se vad noile stopuri. Poti sa-mi dai si mie te rog un PM cu magazinul de unde le-ai luat ? A trebuit sa recodezi ceva pentru modelul asta sau sa faci ceva adaptari? Multumesc anticipat.

3. 11TUN

11TUN 5th Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    ...
    triple

Salut
    Intra pe dectaneromania si le gasesti acolo. Codurile care trebuiesc schimbate le gasesti mai sus mentionate de colegi.

4. radiera 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi
    Va salut

Am un B8 limuzina 2009 led fata ...

DIn cate am vazut aici in discutie cam costa 500 euro stopurile spate model 2012 + x ron capota + x ron bcm deoarece sunt plug&play

Stopurile model 2010-2011 cele cu led gen audi a6 ma costa tot atata?

Sunt tot plug&play? Mai trebuie portbagajul schimbat?

Multumesc

5. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Daca iti pui stopurile model 2010-2011 nu va trebui schimbat portbagajul in schimb va trebui facuta o codare in reprezentanta pentru stopuri ca sa poti scapa de erori. ( Sunt colegi de forum care au reusit sa isi decodeze singuri stopurile )
    Pentru stopurile noi de facelift va trebui sa schimbi si portbagajul iar daca vrei sa fie treaba facuta ca la carte schimbi si bara spate pentru ca daca nu va ramane un mic luft si acolo ... Codarea la fel ca la stopurile de mai sus se face in reprezentanta sau la oameni care se pricep cu vag-comul :p

6. radiera 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi
    Salut

deci daca gasesc in dezmembrari sunt doar plug play cele 2010-2011 ? +codarea cu vag comul ? intreb deoarece sunt multe masini 2009 care au led fata si nu stopurile led spate . Daca le vrei originale cand cumperi masina esti obligat la anul minim 2010 ceea ce inseamna inca 12-1300 euro plus

Am gasit pe ebay.de stopuri led spate la 400 euro.... deci plug&play +vag da?

7. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Am vazut ca sunt stopuri OEM cu led la care se termina codul cu B sau cu K. Presupun ca cele cu K in coada sunt mai noi, insa in afara de asta mai e vreo diferenta intre ele (calitate leduri, acele garnituri cu probleme, etc.)?

cezarmolnar apreciază asta.
  8. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Lucian, pentru cele cu problema la garnituri a fost facuta o rechemare la care am fost si eu cu masina mea dar nu ii vad rostul avand in vedere ca la cateva luni dupa ce am schimbat garniturile unul din stopuri s-a aburit si s-au ars 2 leduri ...
    In schimb diferente nu sunt intre ele ...

9. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    OK, mersi de raspuns!

10. bogdan_TM

bogdan_TM 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 | 2008 | 2.0 TDI (CAGA)
    Stopuri LED de la Dectane - pareri?!?

Salutare la toti! Cautand si eu stopuri cu led si fiind interesat si de cele de la modelul facelift, am dat peste noile stopuri de la Dectane. Din poza arata bine, insa nu am vazut inca nici o masina pe care sa fie montate, iar despre Dectane...nu stiu ce sa zic, nu am o parere deosebit de buna.

Le-a incercat cineva? Ati auzit despre cineva care le-a montat?

Asta e link-ul cu ele: http://www.dectane-romania.ro/index.php?detalii=4979007

11. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    arata groaznic (parerea mea).
    daca vrei, ne intalnim in oras sa-ti arat cum arata originalele dupa care au facut astia replicile ! nu au nici o legatura.

12. bogdan_TM

bogdan_TM 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 | 2008 | 2.0 TDI (CAGA)
    Mi-ar place sa ne intalnim odata sa vad originalele, stiu ca arata super-bine! :D E prea mult de modificat la un sedan pentru a pune originalele...Adica, nu as schimba bara spate si portbagajul pentru stopurile alea, cel putin nu deocamdata...
    Din prima poza, eu zic ca arata destul de ok... Dar la poza cu avant-ul, intradevar, arata rau, dar e o poza retusata, asa ca astept sa vad poze reale cu stopurile astea, pe undeva... :)

Uite ca pana la urma am si gasit ceva, dar nu destul de satisfacator... Primele 3 poze-o masina cu stopurile stinse; Pozele 4 si 5, o alta masina...inainte si dupa..

13. ciuvete 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi 1998
    stie cineva codul la lampile cu led si daca dau eroare in bord?

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ciuvete te rog, sa modifici/completezi profilul tau cu masina care o detii (in speta Audi), adica: tipul masinii, an de fabricatie, tipul motor/capacitate si obligatoriu cod motor pentru ca data viitoare, daca mai pui intrebari, sa nu stam sa ghicim despre ce tip de masina si motorizare vorbesti. Uite-te la profilul meu si ai sa intelegi despre cum trebuie sa arate si profilul tau. Multumesc.

15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    8K5 945 093 B
    8K5 945 094 B
    8K5 945 095 B
    8K5 945 096 B

Astea sunt codurile pentru lampile cu led ... daca ti le face cine trebuie nu va da eroare in bord ;)

16. poce 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi
    Buna ziua,
    De curand mi s-au ars cateva LED-uri la un stop Audi A4 B8 din 2010. Intr-un final nu s-a mai aprins nici un LED din lampa iar in bord a aparut eroarea. Am rezolvat cu cineva sa-mi repare stopul, dar nu am LED-uri pentru a le inlocui pe cele arse. Stie cineva ce fel de leduri imi trebuie sau unde gasesc ?

17. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Nu cred ca gasesti. Pandeste pe ebay in germania ca mai apar stopuri la preturi ok.

18. slaurro 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ford Mondeo 2.0 TDCI, Mercedes C250 CDI
    Nu a aparut nicio varianta de stop-uri Plug&Play ok? ... chit ca sunt mai scumpe? Am inteles ca la cele dectane raman lufturi...

La modelele astea Plug&Play am inteles din posturile precedente ca nu mai trebuie vreo codare suplimentara... sau am inteles prost? Ca aspect arata ca cele originale sau iese tiganie? Ca in cazul asta... prefer sa raman cu stopuri normale :(

19. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Trebuie codate si cele Dectane, si cele OEM. Daca iei Dectane au niste adaptoare si sunt plug&play, daca iei OEM trebuie sa cumperi mufele care costa vreo 10-15 lei, scoti pinii din mufele vechi si ii pui in astea noi. Alea dectane sunt 2 modele, unul din ele imita perfect modelul OEM.

20. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    eu am vazut stopurile facute de magnetti marelli si-s identice cu originalele.
    se fac modificari in soft ca sa mearga daca nu ai leduri din fabrica.
    se schimba si mufele sau se cumpara adaptoare (nu-s la fel). deci nu prea-s plug and play.

Distribuie pagina asta