1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Stopuri LED la Audi A4 B8 - modificare - montare ulterioara - cum procedam

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de luk2011, 16 Mar 2009.

1. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Originale sau aftermarket ?

2. dannyb 2nd Gear Member

Locație:
    Vișeu de Sus
    Masina:
    Audi Q5
    Salut,
    Cred ca sunt originale pentru ca sunt Made in Poland. La fel ca si alea de pe masina, in plus au si un sticker cu sigla de Audi.

3. dannyb 2nd Gear Member

Locație:
    Vișeu de Sus
    Masina:
    Audi Q5
    salut

Dupa mai multe incercari cu VCDS de a modifica parametri pe care i-am gasit pe net ma dau batut pentru ca nu am reusit,am montat inapoi stopurile originale ale masinii si acuma pozitia se vede foarte slab,cred ca din cauza modificari cu dongle sa intamplat asta,exista o posibilitate sa fac sa mearga ca si inainte? Va multumesc

4. David12 1st Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi,2.0,2009
    Buna,pentru un A4 avant ce costuri implica montarea unor stopuri pe led?multumesc

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Si noi de unde vrem sa stim cat costa ele pe net la vanzare de exemplu pe ebay sau alte site-uri de vanzari ? De ce nu cauti sa afli singur ? Pentru restul de adaptari ai toate informatiile in acest topic. Bafta.

6. David12 1st Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi,2.0,2009
    Buna

Da, ai dreptate, dar daca le iau de pe ebay cum as putea sa le adaptez ? Am citit topicul de la capat si am vazut ca trebuie si ceva adaptoare dar nu am gasit o schema ceva sau cum se leaga si cum se codeaza mai exact. Sunt cam novice la asa ceva si nu am facut treaba asta pana acuma si imi este frica sa nu stric ceva la masina. Imi cer scuze pentru insistenta. :)

7. whit3_shark 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 CAHA 170 cp 2009
    Eu am pus OE second(made in Slovakia, codul cu k in coada), am scos pinii din mufa veche, i-am rearanajat in mufa noua(pentru cele de pe portbagaj), super, mai trebuie decat sa pun VCDS-ul si sa codez BCM-ul, sper sa mearga codurile din lista din paginile anterioare...
    Am observat ca se aude un bazait (de circuit electric sau transformator ceva), este normal sau o sa dispara dupa codare?

8. David12 1st Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi,2.0,2009
    salutare,deci am reusit cu niste coduri sa le fac sa mearga doar alea de pe exterior,celelalte de pe interior nu merg pentru ca,firele de pe masina au alte culori fata de ce am gasit in pagina 6,am sa fac si niste poze si am sa le urc aici.
    Multumesc

partea stanga
    negru-verde
    maro
    gri
    gri-galben

partea dreapta
    gri-alb
    maro
    gri
    gri-verde

astea sunt diferite fata de ce am vazut la pagina 6
    iar in mufa de la kufatec si 4 fire din un fir mai iese unul de culoarea alb si la cealalta mufa e de culoare verde...astea 2 fire unde se leaga? multumesc

9. whit3_shark 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 CAHA 170 cp 2009
    http://postimg.cc/image/4kwh85e4r/
    http://postimg.cc/image/qisy1xt57/
    Am reusit, tin sa multumesc colegilor pentru informatiile furnizate pe forum, am pus stopuri second originale, ma bucur ca m-ati sfatuit sa nu pun AM, sunt superbe :)
    Prima poza este cu led necodat si stopul cu bec pentru a vedea diferenta, iar a 2-a este "opera".... )

10. audirs

audirs Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b8 avant 2.0 tdi 2009 full led wheels 18" 2.7 turbo and remap,stage 3
    audi11wst apreciază asta.
  11. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    scuze, dar arata ca doi cartofi :))
    noua nu ne plac...

12. audirs

audirs Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a4 b8 avant 2.0 tdi 2009 full led wheels 18" 2.7 turbo and remap,stage 3
    Arata ca si cele de facelift doar ca sunt negre:think:

13. George Tudor

George Tudor 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, 143 HP, 2009
  14. Emilliviu

Emilliviu 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G C7.5 2015, 2.0 TDI 190CP S-tronic
    Stopurile mele sunt luate de la depo.

15. paulkf

paulkf Audi Expert

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4 B8 AVANT, 2.0TDI CAGA 105KW, 2011, Manual
    Stie cineva daca exista diferente si eventual ce diferente sunt intre lampile spate (stopuri) de A4 B8 Avant Facelift de SUA si cele de Europa. M-ar tenta un retrofit de la stopurile cu led de pre-Facelift la cele de Facelift si vreau sa stiu daca pot sa iau si de pe Avant de SUA ? Stiu ca exista diferente intre conectori si pini si eventual de niste codari intre pre-FL si FL, dar asta nu ar fi o problema.

16. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    sunt diferite putin cele de US fata de cele de europa. dar diferentele "grele" si principale sunt exact alea de care ai spus tu ca nu ar fi o problema.
    asadar daca acelea nu-s o problema....... go for it :)

17. paulkf

paulkf Audi Expert

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Intre timp m-am mai documentat si am aflat ca principala diferenta consta in ledurile rosii de semnalizare la stopurile SUA fata de cele galbene ptr. restul lumii (ROW). Restul, pini, fire, codari, etc. sunt la fel.

18. Adi86

Adi86 5th Gear Member

Locație:
    Torino
    Masina:
    Audi a4 B8 Avant Quattro Advanced, 2010, 2.0 TDI 143 CP
    Salut, am pe masina ledurile din 2010 si vreau sa trec la versiunea facelift OEM. Le-am cumparat deja de pe ebay si astept sa ajunga. @anarchy In cazul meu sunt plug and play ori am de modificat mufele? Am vcds si as avea nevoie de niste indicatii pentru codarea corecta.

19. paulkf

paulkf Audi Expert

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Trebuie sa pui alte mufe + configuratia pinilor si adaptarea pe anumite canale din BCM 2.

20. Adi86

Adi86 5th Gear Member

Locație:
    Torino
    Masina:
    Audi a4 B8 Avant Quattro Advanced, 2010, 2.0 TDI 143 CP
    Mă gândeam că având leduri treaba e pe jumătate făcută. Ai putea să-mi explici mai detaliat ce am de făcut sau un link cu un tutorial ? Multumesc anticipat.

Distribuie pagina asta