1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Stropitori parbriz - faruri si luneta - stergatoare si brate - vas lichid stropitori la Audi A4 B7

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de RALLYMAN, 16 Noi 2009.

1. Logitech

Logitech Bronze Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4 B7 | 2006 | BRB |DPF| 1.9 TDI
    Il gasesti la Reprezentante din grupul VAG , sau magazine de piese auto.
    Cod piesa: 7M0 919 376 -> senzor nivel lichid

2. bugscata

bugscata 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: A4 B7, 2.0 TDI BPW, 2007
    Salut baieti,
    Eu am stropitori incalzite pe masina, as vrea sa modific stropitorile cu unele care stropesc in evantai (pulverizeaza apa pe parbriz) si sa pastrez incalzirea.
    Mufele vechi vor fi compatibile cu stropitoarele noi ?
    Multumesc!

Ultima editare de un moderator: 23 Aug 2013
  3. Tudor.r

Tudor.r 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    ... Loading
    Salut! Intampin de ceva vreme urmatoarea problema:
    Pierd lichid de parbriz pe la conductele ce duc la stripitorile faruri si anume un plin de 3..4 litri cat are rezervorul aferent lichidului de parbriz la maxim 2 zile.
    Mentionez ca am verificat si nu e fisurat rezervorul, stiu ca trebuie dat jos spoilerul fata pt a avea acces la duze si conducte si intreb aici pe forum :
    A schimbat cineva furtunasele acelea..in cazul in care sunt fie fisurate, fie imbatranite?
    Imi poate zice un pret, un cod informativ?
    Multumesc anticipat !

4. drogas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B6 1.8T AVJ 2002
    si eu am aceiasi problema la B6, tot furnunas fisurat. Sunt de plastic si nu trebuia sa se sparga teoretic.

L-am taiat de tot si leg un conector si 2 coliere si am rezolvat.

5. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Poate putin offtopic, dar stie cineva de ce mi se aprinde avertizarea de lipsa lichid parbriz cand are 4 litrii deja, completez pana la plin si dispare dupa care cand ajunge din nou la 4 litrii se aprinde din nou.

Problema mi-a aparut ncand a venit iarna, in vara am demontat rezervorul sa repar ceva la motoras si a mers bine pana cand a dat rece. Senzor deplasat sau?

Acum o sa golesc complet lichidul dupa care o sa completez cu ceva mai de calitate sa vad daca face la fel.

6. grp 1st Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    A4 B7, 2.0TDI 170CP +, 2007
    Salut!

Am un A4 B7 Sline si i-am schimbat bara fata cu una care gauri pentru stropitori de faruri. Eu nu am instalatia din fabrica si m-am gandit sa fac retrofit, dar m-am poticnit cand am vrut sa iau stropitorile de la dezmembrari. Mi-a spus cel care le vinde ca difera stropitorile de la Sline de cele normale. E adevarat?

A doua intrebare: am niste probleme cu duzele de pe spate (masina e Avant). Cu ce le-a putea desfunda? Stropesc foarte subtire ca o perdea foarte subtire si nu reusesc sa sterg luneta ca lumea.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

7. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Da, la B7 difera stropitorile de far de la S-line la non S-line.

8. 2Dor

2Dor 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    AUDI A4 ,B7 2006, 2.0 TDI , 140 CP
    Stropitori parbriz b7 tip evantai

Salutare si un calduros La multi ani! si un an nou excelent, ma poate ajuta cineva cu informatii legat de stropitorile de parbriz tip evantai pentru un b7 (daca se pot inlocui, se potrivesc nu se potrivesc in locul celor din fabrica). Daca a reusit cineva sa isi monteze acest tip de stropitori si poate oferi informatii despre modul de montare, astept raspuns.

9. ole 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 Avant, 2.0TDI BLB, 2005
    Spalatoare faruri - Probleme si rezolvari

Salut!

De ceva vreme am observat ca spalatoarele de faruri nu mai functioneaza.
    Dupa sunetul produs de pompa pentru parbriz am dedus ca pompa pentru faruri e blocata. Astazi cand am investigat mai atent am constatat ca siguranta de 30A este arsa. Am inlocuit siguranta dar fara rezultat - pompa blocata.
    Va cer ajutorul cu instructiuni / tutoriale pentru demontarea rezervorului de lichid impreuna cu pompele pentru a repara / inlocui pompa defecta. As prefera sa fac asta singur. Nu-mi place sa duc masina in service. Daca nu am de ales voi recurge la un service.

10. Body05

Body05 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 2.0 Fsi 2006
    Lamele stergatoare parbriz

Salutare! Imi poate spune cineva, va rog frumos, unde scrie ce fel de lamele (ce dimensiuni) trebuie sa cumpar pentru un A4 B7 2000 FSI? masina este din 2006...si poate stie cineva si de unde e mai bine sa le cumpar...Multumesc anticipat!

11. george_gopo

george_gopo Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI (BLB) - 140 CP, 2006
  12. mishu_

mishu_ Bronze Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Audi A4 Avant B8, 2015, 2.0 TDI, CNHA, 190 CP, Quattro, S-tronic
    la a4 avant b7 se poate monta stergator aero la haion, in spate?
    bineinteles cu schimbarea bratului si a capacelului?
    cum este la modelul mai nou 8k, si daca da care sunt codurile pieselor necesare, sau de la ce masina se potrivesc?
    eu as vrea sa iau de la modelul mai nou (8k) dar nu stiu daca se potrivesc la masina mea... a mai facut cineva operatia asta?
    multumesc!

Ultima editare: 28 Apr 2014
  13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Cumperi doar stergator cu prinderea actuala care o ai dar de tip Aero. Cumperi Valeo Silencio X-TRM. Bafta

14. mishu_

mishu_ Bronze Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    da ma gandeam ca o sa se vada mult mai bine daca iau si bratul

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu are rost.

16. mishu_

mishu_ Bronze Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    ideea era daca se potriveste sistemul de prindere al bratului de la modelul nou la masina mea, sa nu cumpar degeaba...

17. grp 1st Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Imi poate confirma cineva care stropitori (cod) sunt pt bara S-line: 8E0.955.101 D / 8E0.955.102 D sau acelasi lucru dar la sfarsit cu C sau E sau G. Multumesc anticipat si poate reusiti sa-mi raspundeti in 1-2 zile :). Am gasit ceva dar nu stiu cat va tine.

18. audibv Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B7 2.0 Tfsi Quattro BPG & A3 8V 1.6 Tdi CRKB
    Salut. Eu am bara normala si am stropitorile cu D la sfarsit. Daca ai gasit pe undeva cu D si nu iti trebuie, ma intereseaza pe mine cel de la pasager

19. grp 1st Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    @audibv: In afara de ebay.de, mai gasesti si pe forum la user-ul ied3vil si cred ca si pe olx.ro sau tocmai.ro sau pe pieseauto.ro. Si poti sa ii intrebi de cod. Eu m-am lamurit: pe bara de S-line trebuie puse neaparat cele cu codul E la sfarsit. La tine cred ca mers si cele cu G.

Atasez si poze pentru diferenta. La cele normale de bara se prinde acel suport iar stropitorile vin pe acel suport, la S-line bara vine deja cu suport si stropitorile au o clema de prindere diferita. Sa fie de folos si celorlati. :)

In prima poza sunt cele de S-line (cu E la sfarsit), in cea de-a treia cele normale (cod D sau G la sfarsit) si in a doua poza este o bara de S-line

Ultima editare: 3 Mai 2014
  20. audibv Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B7 2.0 Tfsi Quattro BPG & A3 8V 1.6 Tdi CRKB
    Pe ebay sunt cam la acelasi pret cu magazinele de la noi, iar la userul ied3evil gasisem pt dreapta unul cu stutul rupt si sa-l lipesc, insa a zis ca nu se oboseste sa-l puna la posta, iar pt un stut de 100 de lei nu am chef sa platesc minim 30 de lei curieru.
    Ms frumos de informatii.

Distribuie pagina asta