1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Stropitori parbriz - faruri si luneta - stergatoare si brate - vas lichid stropitori la Audi A4 B7

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de RALLYMAN, 16 Noi 2009.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    In primul rand ti-am mutat mesajul unde trebuia sa scrii. In al doilea rand completeaza-ti profilul cum trebuie: adica si cu modelul / tipul de masina care o detii asa cum am eu profilul completat.

Din experienta mea iti spun sa cumperi tot ansamblul respectiv de la Audi nu de la alte marci chiar daca tu crezi ca sunt la fel.

Yo81 apreciază asta.
  2. SoNNy26 1st Gear Member

Locație:
    SIBIU
    Masina:
    A4 B7 2.0 16V BLB 2005
    Salutare, am si eu o problema la sistemul de spalare al farurilor si anume: spalatorul iese afara, face cursa dar lichidul nu iese. Tin sa precizez ca bara a fost lovita pe partea pasagerului si sa dus la revopsit ; de cand am ridicat-o sa intamplat sa nu mai functioneze. S-a mai intalnit cineva cu genul asta de probleme la B7?

3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trebuie sa desfaci din nou bara fata si sa verifici coturile si furtunele care duc la spalatoarele de far. Bafta.

4. SoNNy26 1st Gear Member

Locație:
    SIBIU
    Masina:
    A4 B7 2.0 16V BLB 2005
    Cristi, este cumva posibil sa fie si vreo siguranta arsa sau de la pompa?

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Daca spalatorul iese instalatia functioneaza. Poti verifica dar nu cred ca ai o problema electrica. Rar motorasul secundar pentru spalat farurile se strica. Bafta.

6. Dublin 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6
    Daca spalatorul iese dar nu stropeste inseamna ca duzele din spalator sunt infundate.

7. SoNNy26 1st Gear Member

Locație:
    SIBIU
    Masina:
    A4 B7 2.0 16V BLB 2005
    Probabil, de la praf cand a smirghel-uit. Cum as putea sa le desfund? fara sa demontez nimic...

8. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Nu ai cum. Trebuie demontata bara ca sa scoti stropitorile pentru ca altfel nu o sa ai acces la stropitori. Ele ies din bara doar prin presiune, nu poti tu sa tragi de ele prin fata pentru ca risti sa rupi niste actionari. Bafta.

9. mishu_

mishu_ Bronze Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Audi A4 Avant B8, 2015, 2.0 TDI, CNHA, 190 CP, Quattro, S-tronic
    as vrea sa-mi schimb stergatorul de la luneta cu unul de tip aero/flat, dar fara a schimba si bratul, stiti daca se gaseste? si-a mai pus cineva sau trebuie sa schimb si bratul? multumesc!

10. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
  11. mishu_

mishu_ Bronze Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Audi A4 Avant B8, 2015, 2.0 TDI, CNHA, 190 CP, Quattro, S-tronic
    ok, aminteles ca am postat gresit intrebarea, acum se gaseste stergator aero cu prinderea pentru bratul de b7, ca eu nu am gasit, poate nu am cautat unde trebuie? pana la urma schimb si bratul, nu e diferenta mare...

12. Logitech

Logitech Bronze Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4 B7 | 2006 | BRB |DPF| 1.9 TDI
    :keule::keule: intrebare (desi cam banuiesc raspunsul) ...la spalatorul (far) partea dreapta ,nu mai am capatul(diuza , una din cele 2)una stropeste in far cealalta stropeste in lateral :busted_cop: ...se poate cumpara/schimba doar diuza sau trebuie schimbat tot spalatorul?..
    Multumesc.

13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ai banuit corect. Se cumpara tot spalatorul. Cumpara din dezmembrari OE. Nu cumpara AfterMarket chiar daca este nou. Bafta.

14. stefan.onisoru 1st Gear Member

Locație:
    Galati, Romania
    Masina:
    AUDI A4 Avant, 2007, BLB
    probleme stergatoare

Salut. Sunt fericitul posesor al unui Audi B7 Avant 2006 si azi cand am dat sa sterg geamurile strergatoarele s-au oprit undeva pe la jumatatea parbrizului si nu mai reactionau. Doar daca iau contactul si il pun se misca cam cu un sfert de cursa...adica trebuie sa fac asta de vreo 4-5 ori ca sa le aduc in pozitia normala. Pana acum nu am mai avut probleme de acest fel. Stiti vreoo rezolvare? Mai ales ca sunt niste zile cam ploioase :(

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ori motorasul stergatoare s-a defectat ori partea din calculatorul de confort responsabil pentru stergatoare s-a defectat. Mai precis a intrat apa umezeala in el. Asa ceva a patit un coleg cu un A4 B6, exact aceeasi problema care o ai si tu. Citeste si topicul din aria A4 B6 pentru ca masinile sunt construite pe aceeasi platforma si au partea electrica asemanatoare.

Uite aici mesajul #264: http://www.clubaudi.ro/audi-a4-b6-2...on-stropitori-parbriz-si-faruri-a4-b6-27.html

Ultima editare: 16 Iun 2015
  16. stefan.onisoru 1st Gear Member

Locație:
    Galati, Romania
    Masina:
    AUDI A4 Avant, 2007, BLB
    Multumesc de informatie. Ma duc cu ea maine sa vad exact ce are...sper sa nu ma arda foarte tare la buzunar

17. marian344

marian344 6th Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi Q3 - 2.0 TDI-2016 -110KW- CUVC / Audi A4 B6 Cabrio 1,8T 120 kw-BFB
    Diuze perdea

Stie cineva daca se poate adapta fara probleme si complicatii masinei din semnatura aceste diuze perdea (cod 5M0955985C9B9 ) pe B6 cica sar potrivi...:uhm:

18. stefan.onisoru 1st Gear Member

Locație:
    Galati, Romania
    Masina:
    AUDI A4 Avant, 2007, BLB
    Știți cumva dacă motorasul de la stergatoare de pe un audi b7 cu volan pe dreapta se potrivește la cel cu volan pe stanga?

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Nu se potriveste.

20. marian344

marian344 6th Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi Q3 - 2.0 TDI-2016 -110KW- CUVC / Audi A4 B6 Cabrio 1,8T 120 kw-BFB
    diuze

Am montat si pe masina din profil aceste diuze cu stropire perdea/evantai dar mica problema este ca jetul loveste din plin in bratul de la stergator iar in cazul in care se face reglajul pe mai sus jetul loveste marginea capotei, oarecum nicicum nu e satisfacator. :think: :unsure:

Ultima editare de un moderator: 4 Iul 2015

Distribuie pagina asta