1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Stropitori parbriz - faruri si luneta - stergatoare si brate - vas lichid stropitori la Audi A6 C6

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de vartan, 7 Dec 2008.

1. RaduA6c6 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6,BRF,2007
    Mulțumesc de informație, am să încerc să desfac pe acolo să-l schimb

2. RaduA6c6 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6,BRF,2007
    Până la urmă am găsit cum se desface capacul de la “balamaua” haionului și acolo e rupt,de fapt e totul copt.Stie careva care este traseul furtunului și cum se desface interiorul ca să-l pot să-l schimb?

3. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Desfa primul trim care este in vecinatatea furtunului si vezi mai departe.

4. RaduA6c6 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6,BRF,2007
    Mulțumesc ,cred ca doar trag de el ca nu vad să aibă vreun șurub sau ceva

5. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Pai nu stiu la ce te referi deoarece posturile tale sunt foarte sumare.
    Trimul din interiorul masinii sau trimul de pe haion ?

6. RaduA6c6 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6,BRF,2007
    Eu am Audi A6 c6 Avant…ma refeream la cel de pe stâlpul din spate a mașinii,partea stângă ,ca restul sus e plafonul mașinii…o să fac câteva poze când mă apuc să desfac.Furtun e rupt chiar la balama,și m-am gândit să-l schimb cu unul de cauciuc tot dacă aș putea să-l schimb ușor

7. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    @RaduA6c6 nu exista stalpul din spate ci exista stalpul A, B si C. Stalpul din spate este montantul C. Invata ce masina ai, ce conduci si invata sa te exprimi cat mai tehnic pentru ca sa intelegem. Daca te exprimi corect NU este nevoie de poze. Daca noi stam sa ghicim nu intelegem nimic. In plus de ce nu cauti poze si filme pe internet = youtube sa vezi exact cum sa remediezi ? Invata sa te ajuti si singur pentru ca astazi timpul a ajuns cel mai pretios lucru si nu sta nimeni sa piarda timp pentru altcineva.

Intai trebuia sa demontezi si sa verifici cu un compresor de aer pe unde sufla si daca ai probleme cu diuzele.

Un forum functioneaza in felul urmator: dupa ce ai facut tot ce era de facut (diagnoza, reparatii, demontare, inlocuire piese defecte cu alte piese noi si originale, curatare senzori si asa mai departe) si ai epuizat toate solutiile, atunci cand ai probleme, citesti si intrebi pe forum. Tu ai procedat exact invers.

Ulterior trebuie sa scrii si sa spui cum ai rezolvat o problema pentru ca un forum asa se construieste, nu pe intrebari ci despre cum am rezolvat o problema. Bafta

https://www.audi-sport.net/xf/threads/300674/

Uite cum se remediaza o astfel de problema la Audi A4 B7 Avant daca ai furtun care se numeste furtun corugat (scrie pe google furtun corugat si o sa il vezi):

Clipsurile de legatura intre furtunuri (cele din video adica cele atasate de mine in poze) se gasesc de cumparat la reprezentanta si/sau la orice magazin de piese auto si ai codurile scrise in titlul/denumirea pozei.

8. RaduA6c6 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6,BRF,2007
    Mulțumesc de sfat și scuzați dacă am deranjat,nu sunt mecanic și voiam să-mi repar eu singur mașina,am căutat peste tot pe internet și nu găsești nicăieri astfel de informații(pe care am crezut ca le găsesc aici).Mulțumesc de sfaturi

9. S4audi 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    Audi A4 B5 BREAK, 1.9TDI, COD MOTOR AJM, AN FABRICATIE 2001
    Salutare,
    Am un Audi A6 C6 berlina si am vrut sa montez ca tot omul duze tip perdea codul (5M0 955 986 C) cu adaptoarele aferente de Audi A6 C6. Explicati-mi va rog si mie cum le-ati putut baga in capota ca eu nici cu slujbe nu am reusit. Merci, zi faina.

Distribuie pagina asta