1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Supapa / Clapeta EGR si Clapeta Shut Off / Acceleratie si Galeria admisie motor diesel la A4 B8

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de ajaccio, 9 Mai 2013.

1. vik71 Silver Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    audi A4 B8 2.0tdi CBAB /140cp
    @audi66 pretul pe care l am luat pe actuator nou original si programat + rezolvare admisii ambele a fost de fix 1500 lei ! nu 1600 . adica cel mai ieftin pret din LUME ! nu mai zic ca i am mai facut o programare Gratis la celalat actuator care il avea ca nou pe masina ! nu mai vorbesc de psihic care a avut de suferit !
    nu banii ma intereseaza ,am specificat foarte clar mai sus !
    si daca le vand ceva e cu folos 100% ! intru rezolvare

in cazul de fata montarea unui limitator este eșec total ! garantat !

p.s 1 :in foarte multe cazuri ofer si suport tehnic pe montaj care face indoit cat pretul piesei vandute !
    imi place ceea ce fac inaintea banilor ! imi place sa aud ca omul e Multumit !

p.s 2 ,pe acest forum am vandut foarte putine piese ! si o spun sincer .daca se doreste mi se pot sterge definitv cele doua anunturi de la publicitate.
    fac multe din placere ! am clienti ,mecanici ,service uri destui !

Ultima editare: 15 Dec 2021
  2. Andrey1992

Andrey1992 2nd Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    A4, 2.0 TDI CJCA 143HP, 2013
    Salutare,
    La masina din profil un Audi A4 B8.5 facelift an 2013 mi s-a aprins martorul de Check Engine si in urma verificarii a iesit problema din poza. Care credeti ca ar fi soluția cea mai buna: sa curata EGR-ul sau se înlocuiește direc t? Martorul s-a aprins dimineața si seara a disparut dar eroarea a ramas în memorie.

3. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Poti incerca o curatare, dar nu iti face prea mari sperante.

4. J. B. 1st Gear Member

Locație:
    Vaslui
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI 143CP Multitronic an 2011
    Salut! Dacă nu ai rezolvat încă, îți sugerez să cureți EGR-ul, răcitorul de gaze, admisia și DPF-ul. Așa am rezolvat o problemă similară. Diferența este că eu luasem mașina cu DPF OFF și a trebuit să îl schimb. După toate curățările astea trebuie readapatată prin soft.

5. sobv99sec

sobv99sec 1st Gear Member

Locație:
    Sohodol - Bran
    Masina:
    Audi A4 B6 1,9 AVF quattro
    Te salut. Mulțumesc pentru postare si raspuns. Aceeași problema am si eu si probabil am uitat si eu sa bag vreo mufa la locul ei pentru ca am schimbat termostatul si a trebuit sa desfac tot.

Distribuie pagina asta