1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Suspensie cu Perne de Aer la Audi Allroad A6 C5

Discuție în 'Audi A6 allroad quattro C5 (1999 - 2005)' creată de hai-hui, 9 Ian 2008.

1. allroad2002 1st Gear Member

Locație:
    tg-mures
    Masina:
    allroad2002
    l-am sunat astazi si ma amanat pe saptamana viitoare. se pare ca nu are pe stoc perne de aer. sper sa le rezolve cat mai repede. la preturile lui, chiar merita!

Ultima editare de un moderator: 30 Ian 2015
  2. eugenb 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi A6 allroad 2001
    Audi Allroad perne aer

Stimatilor,
    am probleme cu perna de aer spate , am intrebat la Audi Timisoara si costul, in scris , este de 1000 lei +TVA ,manopera 200 lei per perna. Deci Soni Cluj 450 eur sau 270 dolari din USA este o fantezie scumpa.

3. allroad2002 1st Gear Member

Locație:
    tg-mures
    Masina:
    allroad2002
    Problema mea este la perna fata! si eu am aflat ca e foarte mare diferenta de pret. perna de spate ptr allroad am auzit ca poate fi si 600 ron pe cand pe fata.............

Ultima editare de un moderator: 30 Ian 2015
  4. a6vip96

a6vip96 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    audi Q5 2015 190cp.audi a7 2013 245cp
    sall intreaba de curios ce pret are perna fata la audi timisoara cu tva cu tot si o sa ai o surpriza !!!:w00t:

5. tatanca

tatanca 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi Allroad 2003, BMW 735i 1989
    Povesti cu Perne

Buna! am un allroad din 2003 2.5 tdi 180 cp +cip si multe probleme cu pernele...
    o am de vre-o 2 ani...am luato cu 140.000 km si imediat dupa ce am luat-o am avut probleme cu o perna si compresor...pt ca avea inca garantie la WeltAuto am reparat-o pe garntie....a mers vre-un an jumate...acu iar probleme.....nu se mai ridica...insa problema nu persista.....Mecanicii de la reprezentanta...NORMAL...o perna...dar nu e asa...ca sunt unele zile cand se ridica si altele nu...si baga compresoru ca nebunu....cateodata...nu se ridica spatele...cateodata fata...cateodata lateralele...cateodata se umfla pernele pe diagonala...am crezut ca are apa pe instalatie si la frig ingheta...draq....nu stiu...mi-e teama sa o las la astia de la AUDI ca vin draq ca am de schimbat 2 perne si compresor...si ma salta de 3000 eur sau poate mai mult...cum imi dau seama daca e perna, compresor, senzori sau calculator? ca VAG-ul ba da perna...ba da senzor....ce sa mai cred? Voi ati patit-o?

P.s Dak dau jos perna cu perna...cum le verific daca scapa?
    Nici aia de la reprezentanta nu stiu exact...dau Din umeri ca cangurii....

6. spallroad

spallroad 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi allroad 2.5tdi /2002
    salut

pernele se verifica usor cu apa si sapun sau mai bine exista un spray cu sapun pe care il folosesc cei de la gaze,ai nevoie de o rampa cu groapa asa incat sa stea masina pe roti ,nu suspendata .o lasi pe minim si ii dai sa se ridice (eventual un prieten in masina si tu cu un spary si lanterna puternica dai generos pe perne si daca face bule....ghinion trebuie schimbata perna ,daca nu continui incercarile..poate fi compresorul care pe mine cel putin simt ca ma lasa...cand se ridica cand nu si cred ca nu mai baga suficienta presiune in instalatie...mai vorbim

7. spallroad

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    allroadu ca femeia frumoasa da capricioasa

salutare ,am si eu allroadu meu care ma terorizeaza psihic dar tot il iubesc recunosc.a-ti recunoscut e vorba de suspensiA preaminunata dar care face figuri, mie nu imi cade peste noapte doar de multe ori nu se mai ridica si cam caraie compresorul mai ales iarnba cand am mers cu ea taraindu-ma pe zapada parca ar fi :)S6

am sa revin cu codurile de eroare,observasem ca dupa ce o spalam mergea mai bine asa incat am desfacut toate mufele si senzorii curatati,si a mers cateva zile dupa care din nou showuri

am verificat pernele cu spray cu sapun nimic

cred ca ramane sa schimb compresoru..apropos sunt pe ebay.de originale 420eur

are cineva sa imprumut un compresor bun sa stiu daca il comand ori ba .Multam fain

8. calynu2006 1st Gear Member

Locație:
    bistrita
    Masina:
    audi allroad 2001
    salut

vreau sa stiu si eu unde sunt amplasati acei senzori de la pernele de aer..multumesc !!

9. spallroad

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    sunt in dreptul fiecarei perne ,este un soi de bieleta care culiseaza si citeste inaltimea pernei pe fiecare roata ,din ce mi-am dat eu seama,si sunt niste mufe acolo care se pot desface cu grija ,unge cu spray de contacte si repune +unse acele bielete ce se pot oxida si sa dea eerori ,de la mizerie,praf etc. ca avem masina de tara civilizata ,curata nu.....

10. spallroad

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    compresor pe duca....

va rog ,daca e cineva care a schimbat compresorul cum ii face in ultima vreme,al meu caraiee destul de tare parca ar fi niste pietricele acolo(rasnita exact asa face ) cred ca nu mai are mult si ridica masina greu sau deloc mai ales cand este frig afara .al vostru cum facea?multumesc

11. a6vip96

a6vip96 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    audi Q5 2015 190cp.audi a7 2013 245cp
    sall eu nu am schimbat compresorul dar am altu desfacut si are o multimeee de bilute mici care se amesteca exact cum zici tu (ca o risnita de cafea) atit stiu atit iti spun iar cind l-am desfacut toate bilutele alea au cazut pe jos cred ca nu il mai pun la loc veci. stiu ca nu te-am ajutat prea tare daca stiam mai multe iti poate acum iti faci o idee :shrug:

12. spallroad

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    salutare,pe semne ca este un rulment in interior care antreneaza pistonul si se mai strica si haraie,,as desface si eu compresorul meu daaa imi e frica ca nu il mai pun la loc ,e capsulat?

13. lxl

lxl Gold Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    salutare, eu te pot ajuta cu repararea compresorului,daca nu a mai fost demontat .am cateva la activ,problema este distanta.

14. spallroad

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    multumesc mult

se pot repara asa incat sa mai mearga ,sau ne mai peticim o vreme?,da-mi un tel si sun eu .merci mult

15. lxl

lxl Gold Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    Eu va pot rezolva problemele cu suspensia dar sintem departe unu de altul si din cele scrise de tine ai mai multe probleme la suspensie.:(

16. tatanca

tatanca 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    ok lxl...cum luam legatura?

Ok....am inteles si stiu ca am probleme...de exemplu' am verificat pernele si sunt sigur ca nu au nimic......ce mai fac?
    intr-o zi se umfla fata...in ziua urmatoare spatele.......cum fac?

17. spallroad

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    o parere

dupa ce am studiat sistemul e ff posibil sa fie releul de valve busit,sa nu lucreze concomitent supapele,parerea mea :idea:, si se rezolva mai convenabil decat compresorul,apropos compresorul tau caraie uneori mai tare sau merge liniar ?

18. tatanca

tatanca 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    uite faza cu ALLroad-ul....

ieri am pus VAG-ul pe ea...si mi-a dat 2 erori....nu mai stiu exact ce vroaia.....ceva in legatura cu Underpresure si ceva cu Overpresure.....am sa iau codurile.....i-am sters erorile si timp de 1 ora a mers perfect.....compresoru baga frumos si are 1 an vechime....a fost schimbat pe garantie in luna nov 2007... acu iar face fite...ba stg se ridica, ba dreapta...ba toata....ba fata....am in plan sa pun VAG-ul pe ea si sa ma plimb prin oras...eu nu stiu nici principiul de functionare clar al sistemului...stiu de perne si de compresor....Am mai auzit de un bloc de supape pe langa compresor...cam atat ....nu stiu exact cum functioneaza...clar este ca pernele sunt bune....are zile cand sta umflata pe toate nivelele fara nici o jena...si zile cand mergi cu ea pe burta.....Dak merg la reprezentanta...risc sa-mi schimbe aia toate pernele si toata instalatia.....Asa stiu ei sa faca mecanica......

19. 97LIR

97LIR Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A8 3.0TDI, Golf 6 2011,
    confirm si la audi in constanta comandat perna dreapta fata 1037 ron tva inclus. manopera 200 ron . numai bine

20. tatanca

tatanca 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Am si niste coduri de eroare......
    3 Faults Found:

01577 - Turn-Off due to Over-Temp
    35-10 - - - Intermittent
    01400 - Suspension Level Control
    11-00 - Control Limit Not Reached