1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Suspensie cu Perne de Aer la Audi Allroad A6 C5

Discuție în 'Audi A6 allroad quattro C5 (1999 - 2005)' creată de hai-hui, 9 Ian 2008.

1. naniacostin

naniacostin 5th Gear Member

Locație:
    ploiesti
    Masina:
    a6 allroad c5
    gandeste-te si la un alt compresor sau la o reparaie a acestuia.normal trebuie sa bage 15atm.nu 7atm cum e la tine.pernele duse ti-au terminat si compresorul.

FlorinP87 apreciază asta.
  2. golanashul 1st Gear Member

Locație:
    ramnicu sarat
    Masina:
    audi a6 allroad 2001
    Deocamdata o sa-mi cumpar 2 perne SH cu toate ca sunt constient ca nu este o solutie tocmai ok plus un kit de reparatie compresor. Solutie temporara pentru cateva luni sa-mi revin cu banii si dupa sa-mi schimb toate pernele sa le pun noi plus compresor nou. Asta e, multa bafta tuturor.

Ultima editare de un moderator: 26 Mar 2015
  3. spanu110976 3rd Gear Member

Locație:
    Napoli
    Masina:
    audi a6 avant, 2.0 BRF-136CP (170CP) 2006
  4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    spanu110976 pentru ce masina pentru ca tu ai la profil un A6 C6. Topicul asta l-ai citit ?

5. spanu110976 3rd Gear Member

Locație:
    Napoli
    Masina:
    audi a6 avant, 2.0 BRF-136CP (170CP) 2006
    Mama mea detine un allroad 2002. Acum au inceput ceva probleme la pernele de aer si compresor.
    Acum am parcurs cat de cat topicul O sa iau 2 buc fata noi de la perne-de-aer.com, ca reparate nu se merita. Compresorul o sa-l reconditionez la colegul lxl

6. golanashul 1st Gear Member

Locație:
    ramnicu sarat
    Masina:
    audi a6 allroad 2001
    Salutare,
    Am nevoie si eu de o informatie: unde se afla pozitionat pe masina calculatorul pentru suspensie ?
    Pe pozitia L3 nu se lasa si cat mai trag de timp pana imi cumpar perne o sa mai merg asa cu ea dar problema este ca in mers dupa ce trec de 80 de km pe ora se lasa in Ll2 si vreau sa-mi ramana permanent pe L3. Astept raspuns cu nerabdare. Multumesc si o zi buna tuturor.

Ultima editare de un moderator: 27 Mar 2015
  7. lxl

lxl Gold Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    Ca sa ramana pe 3, eventul o ridici si scoti mufa din blocul de valve,dar in timp tot se va lasa din cauza pernei sparte,si cu mufa scoasa nu mai poti sa-i dai ridicare.Calculatorul este lateral sanga spate,sub tapiterie,dar mai bine lasa-l in pace,nu cumva sa-l strici,oricum comenzile sant executate de ventilele din blocul de valve,ea comunica fizic direct cu pernele ,butelia si compresorul.

8. golanashul 1st Gear Member

Locație:
    ramnicu sarat
    Masina:
    audi a6 allroad 2001
    Merci lxl in pozitia 3 ramane fara sa se lase. Daca imi ramane acolo e ok. Pot sa rulez si eu macar cu 100 km/h, nu mi se mai muta pe L2 si nu mai merge compresorul de nebun.

Ultima editare de un moderator: 28 Mar 2015
  9. mususk266

mususk266 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi Allroad, 2.5 tdi, 2005
    În loc de a deconecta mufe nu mai bine blochezi manual suspensia pe nivelul dorit apăsând simultan butoanele sus și jos pentru 5 secunde?

10. lxl

lxl Gold Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    Respectiva blocare dispare dupa primul contact luat,si pe de alta parte chiar daca este blocat pe 3 cu mufa bagata la 95km pe ora se lasa pe 2.Dar mentionez ca cea ce vrea el sa faca ,o face pe raspunderea lui fiinca masina la nivelul 3 devine instabila la o viteza de peste 100 km pe ora,eu i-am dat doar o solutie pe care nu o recomand la nimeni.

11. Skywalker

Skywalker Silver Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Renault Grand Scenic 1.9dCi
    Cu cat mai ieftin ajungi daca cumperi direct din USA perne & telescoape arnott si compresor, merita osteneala?
    O sa ajung sigur in US anul asta (lucrez pe barci de croaziera) in Miami sau Fort Lauderdale sau Galveston sau New Jersey, nu stiu exact in care port, depinde pe ce barca ma trimit.

Ultima editare: 11 Apr 2015
  12. Rodyca Banned

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi ALLROAD 2,5TDI,an 2002
    Buna!

Pe nivelul 3 la peste 100 la ora masina este stabila.Doar daca amortizoarele nu sunt bune.

13. golanashul 1st Gear Member

Locație:
    ramnicu sarat
    Masina:
    audi a6 allroad 2001
    buna seara...cand ai allroad te mai apuca si 12 noaptea pe langa ea..:)...am rezolvat problema pernelor dreapta...am reparat si compresorul...acum alte belele...nu reusesc sa calibrez suspensia....i am dat valorile masurate imi statea pe dreapta si fata si spate cu 3 cm mai jos.....am facut din nou calibrarea...acum imi sta cu 3 cm mai jos pe stanga....plus aqsta pe vag
    Address 34: Level Control Labels: 4Z7-907-553.lbl
    Control Module Part Number: 4Z7 907 553 E
    Component and/or Version: - 2C1A1 D040
    Software Coding: 25500
    Work Shop Code: WSC 02278
    VCID: 479DBD9765582F26159-5000
    1 Fault Found:

01770 - Temperature Sensor for Level Control Pump/Compressor (G290)
    30-00 - Open or Short to Plus

14. golanashul 1st Gear Member

Locație:
    ramnicu sarat
    Masina:
    audi a6 allroad 2001
    Numai cine citeste cu atentie forumul gaseste solutii. Gataaaa, am rezolvat problema referitor la calibrarea suspensiei. Multumesc frumos tuturor de pe acest forum, sunteti cei mai tari. Mai am o singura problema, cea cu senzorul de temperatura la compresor. Daca o rezolv si pe asta in sfarsit ma pot considera fericit.

Ultima editare de un moderator: 1 Mai 2015
  15. golanashul 1st Gear Member

Locație:
    ramnicu sarat
    Masina:
    audi a6 allroad 2001
    bucuria mea a fost foarte scurta....i am facut echilibrarea..din vag....a stat perfect o jumatate de ora si dupa...a revenit la vechile valori 402...si sta din nou stramba...:(....procedura de calibrare am urmat o corect zic eu...cu valorle corespunzatoare pe fiecare canal...am intrat la final pe canalul 5 am salvat...si ea tot ce vra ea face,...:(...help pls

16. golanashul 1st Gear Member

Locație:
    ramnicu sarat
    Masina:
    audi a6 allroad 2001
    Buna dimineata!..incet incet ma apropii de finalizarea problemelor..am reusit calibrarea dar am constatat altceva punctual vorbind
    1.nu mai am pierderi
    2.am constatat ca masina e ok pe toate treptele de suspensie cu o exceptie. Roata stanga spate nu se lasa la treapta 1 se chinuieste masina sa o lase pana se aprinde martorul in bort de eroare.
    Este vb despre senzor? Nu mai lucreaza?..l am curatat..am dat cu spray contact..am degresat tijele dar tot asa face...un sfat va rog...

17. horeabortan 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi ALLROAD, 2,5 cmc, 2002
    Perne Audi Allroad 2,5

Buna.
    Caut perne pentru Audi Allroad din 2002. Aveti ceva sugestii cu privire la un furnizor cu un pret bun?
    Multumesc.

18. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    horeabortan citeste acest topic integral unde ti-am mutat mesajul si unde trebuia sa scrii.

Intai citim pe forum aria care ne intereseaza, vedem daca exista topicuri in care trebuie sa scriem si pe urma daca nu exista topicuri deschidem altele noi.

Te rog ca pe viitor sa nu mai deschizi un topic nou fara sa folosesti functia Cauta pentru ca topicul o sa fie sters fara explicatii. Adreseaza intrebarile sau opiniile tale in topicuri deja deschise. Multumesc de intelegere.

19. horeabortan 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi ALLROAD, 2,5 cmc, 2002
    Multumesc, Cristi.
    Scuze. :)

Ultima editare de un moderator: 11 Mai 2015
  20. vladdd 6th Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Q5 09 125KW CAHA
    Salut, am un c5 allroad, i am pus arcuri standard, si vreau sa dispăra erorile din bord, se poate face cu vag ?
    Mulțam

Distribuie pagina asta