1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Suspensie cu Perne de Aer la Audi Allroad A6 C5

Discuție în 'Audi A6 allroad quattro C5 (1999 - 2005)' creată de hai-hui, 9 Ian 2008.

1. optimo 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 Allroad 2.5 Tdi 2002
    Rugaminte

Compresorul meu a inceput sa scoata sunete de rasnita, dar inca functioneaza.

Ce sa fac cu el? Oradea sau Bacau? Imi dati si mie niste numere de telefon, va rog?

2. igor81 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Allroad, 2.5 tdi, 2002
    m-ar interesa o perna de aer pt partea stanga - audi allroad 2003 - si un sitem de navigatie cu dvd, tv compatibil cu acest model. Va multumesc!

3. audi_100 Banned

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi 100 quattro 2,5 tdi,an 1990
    salut!

E un tip in Iasi care se pricepe foarte bine la compresoare si suspensii.Are si Allroad la dezmembrat,preturi bune si f.corect.Va dau telefonul 0744622803.Repara compresoarele 4-5 mil.Pt. cei din Moldova e o varianta mai buna decat Suni.

4. creatorul

creatorul 2nd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A4 B8, 2.0 TDI, 2011
    Salut,

M-am jucat de curand cu un VAGCOM si am descoperit niste erori care reapar chiar si dupa ce sunt resetate. Masina (audi q7 3.0 tdi) nu pare sa aiba nici o problema de nivel, cel putin insesizabila. Ce bloc din controller-ul de nivel as putea sa citesc pentru valorile actuale ale nivelului ? Si cam care ar trebui sa fie in modul comfort de ex ?
    Ultima oara am fost la service si nu-mi aduc aminte sa il fi pus in modul "car jack". Are vreo relevanta ? (Nu se auzea compresorul mergand in continuu sau ceva de genu)
    Aveti idee la ce buton se refera in eroarea 2? Exista unu singur in spate pt coborarea portbagajului care merge doar cateodata.

Merci

5. Ruben

Ruben 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A6 allroad 3.0 tdi
    salutare.vad ca toata lumea il recomanda pe Soni.eu imi fac la el servicele la masini,totul e ok daca stai langa el cand iti lucra la masina si vezi ce piese iti pune pe masina,eu am patit-o cu un A4 la care am schimbat cutia de viteze,ci ca a pus cutie noua.....surpriza nu era asa.:scared2:

ps.stati langa el si o sa fi OK

6. ovimike2000 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi.1.9,2002
    Am 2 perne spate noi pt allroad 2000-2006, noute .Scrieti-mi cei intereati . mersi

7. dragos_ri 1st Gear Member

Locație:
    FOCSANI
    Masina:
    A6 ALLROAD,2,5TDI,2002
    Salut
    Am si eu o problema cu compresorul de aer-a inceput sa sune ca o rasnita--stie cineva daca se repara sau daca il pot comanda mai ieftin ca la reprezentanta???La ei costa 5600 lei,pret la care beneficiez de reducerea standard de 25 %.
    Multumesc.
    Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

PS.
    Daca s-a mai raspuns la aceasta "probleme"imi cer scuze,da nu am mai avut rabdare sa citesc toate mesajele.

8. mihaiherlea 2nd Gear Member

Locație:
    Orastie
    Masina:
    Audi A6 Allroad 2001 2,5 TDI
    Cel mai ieftin la arnottinc.com, dureaza 10-12 zile, dai request quote pe site si iti zice cat e transportul(65$ cred). Eu am platit cu paypal. Compresorul e super.

9. lxl

lxl Gold Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    Grija mare cu publicitatea in threadul asta,daca afla un moderator i-ti inteapa pernele

Cucu1 apreciază asta.
  10. ninjachi

ninjachi 2nd Gear Member

Locație:
    bacau
    Masina:
    audi allroad 2001 ,2.5 tdi
    salut,sunt nou p forum ,am o problema cu masina minunata...cand o las p treapta 3 ramane sus si o luna cand o las p 2 sau 1 coboara jos dupa c opresc motorul cam in 5 minute....caut p cineva care sa se priceapa la allroad la bacau ,nu reprezentanta, numa bine.

11. cla

cla 1st Gear Member

Locație:
    suceava radauti
    Masina:
    ALLROAD 03
    sal!!

aceeasi problema o am si eu la perna stanga fata pe treapta 1 si 2 coboara in 30 min si pe 3, 4sta mult si bine... am consultat un service de specialitate si mi sa spus ca are un por si in pozitiile 3 si 4 sta bine merci astupat in schimb la 1.2 scapa aer.... solutia Trebuie schimbata perna respectiva... app caut perna fata stanga!!!

12. lxl

lxl Gold Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi allroad 2002.2,5 TDI AKE,A2 2002. 1,4TDI AMF,A4 2017 2.0 DETA.A4 2.0 2017 deta,A4 2015,2.0,CNHA
    Chiar daca sinteti la primul post ,cu un mic efort citind paginile anterioare si cele referitoare la (probleme suspensie allroad), veti gasi raspunsuri concrete la cea ca at-i intrebat:yes:

13. Audistul 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Pernele sunt de model vechi? adica 99-2004? si cat au costat toate fara pretul greutati?

14. ninjachi

ninjachi 2nd Gear Member

Locație:
    bacau
    Masina:
    merci mult ,fara suparare pe mine ma r bate gandul sa schimb suspensiile...adica sa inlocuesc minunatele perne cu suspensii sportive,stie cineva cu care suspensii sunt compatibile cu c model de masina? a6,...?, am avut o gramada de masini allroadul il am de un an, ete cea mai sigura masina p care am avt o dar sincer suspensiile aste nu mi dau decat batae de cap..le schimb si gata..,csuze pe scrie p post despre asta dar eu nu am gasit.

15. luckhass 1st Gear Member

Locație:
    Braila
    Masina:
    A6 Allroad, 2001
    Am achizitionat si eu , un allroad 2001. A douazi nu s-a mai ridicat fata stanga, apoi fata dreapta, apoi s-a aprins becul de la ABS si de la ESP. Compresorul mergea ca nebunul si zdranganea. L-am dus la un "doctor". Din cauza conditiilor improprii in care a functionat, a tras apa din locasul de la roata de rezerva, era RUGINIT VARZA. Sfatul meu este sa puneti la capatul de unde trage aer, un filtru de benzina de Dacia, din acela de 1300. Am inceput sa caut compresor. De aici a inceput circul. Intr-o joi am gasit unul la sh cu 10 mil. trimit sam cu adresa de livrare si astept pana luni, cand, surpriza, nu a mai ajuns la mine, ci la Iasi. Bun, zic, am avut ghinion. Continui cu cautarea si tot luni, gasesc pe aici numarul lui Soni, sun, imi spune ca face comanda de unul nou, la 550 euro. Bun , imi spun eu, o sa ajunga vineri la el si-l pune la curierat. Sun vineri de intepenesc, cangi raspuns. Intr-un final raspunde. Grabit, suparat, de parca il ceream degeaba, cu un ton afectat spune ca a fost plecat in Ungaria si o sa-l puna. Imi inchide. Sun luni, sun, sun, (apropo, are casuta vocala, va dati seama), imi trimite sms ca l-a pus si ajunge "pe miercuri" si costa 27 mil. Fac repede un calcul, imi ies 630 euro. Il sun, sa il intreb. Imi raspunde dupa mult timp, si cand il intreb cum e cu banii, mai ca m-a luat la cearta, ca daca nu-mi convine, sa iau nou. Ok, zic, asta e, l-ai pus? Da , cred, nu stiu , zice . O sa te sun eu in 15 min sa vad ca nu stiu unde e awb-ul. Ce credeti ca s-a intamplat cand, dupa 30 min, sun eu, ca el nu mai suna? Raspuns. AVEA TELEFONUL INCHIS. Pai , ce puii mei de om serios este asta, care m-a tinut 1 saptamana si jumatate incurcat, am dat pe telefoane 20 euro cat l-am sunat si mi-a intrat casuta vocala, intr-un cuvant, UN NENOROCIT. I-am spus ca stau cu masina in service de 3 saptamani, l-a durut in *** cred. Macar sa-mi fi spus, nu mai, nu ti-l trimit, du-te naibii, etc. Asa ca ... scutiti-ma cu Soni, e VARZA, FIGURANT si se poarta de parca iti face cadou, nu ca le platesti . Acum l-am trimis pe al meu la Bela la Oradea. Compresorul, uzat, vedem cat o functiona, macar omul m-a avetizat. O zi buna tuturor!

16. 97LIR

97LIR Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A8 3.0TDI, Golf 6 2011,
    nu stiu daca sa schimbat ceva intre timp insa eu am rezolvat-o cu bela de la oradea in mod onorabil si cu salutari.
    Trimis compresor azi maine primit de el rezolvat f bine si a 3-a zi era inapoi la constanta montat si functiona f bine
    sper sa fi ramas acelasi om ( si profesionist) serios
    si inca ceva ... mi-a mai trimis omul si o perna uzata scoasa de pe masina lui cu vreo 2 ani inainte sa o trimita la mine . Pret bun 200 euro insa cand am montat-o scapa si perna trimisa de el. Luat legatura comunicat problema si da..... !!!!! stiu ca e de necrezut insa omul mia trimis 150 euro inapoi !!!!

17. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Cautati compresor nou pe ebay.de si va rezolvati problema comod si ieftin.

18. luckhass 1st Gear Member

Locație:
    Braila
    Masina:
    A6 Allroad, 2001
    Pai de Bela spuneam la sfarsitul postarii mele ca m-a avertizat de compresor . Iulian, despre sfatul tau nu pot decat sa-ti multumesc dar dupa cate stiu este un forum si aici , zic eu nu au ce cauta TEPARII si NENOROCITII. Deci, daca pot da cuiva vreun avertisment sa se fereasca de ceva o voi face. Asta am avut de spus prin postarea mea. Nu cred ca e un forum in care sa vorbim de floricele. E normal ca sa schimbam impresii, idei, cunostinte, poate chiar sa ne facem noi amici si prieteni. De aceea am crezut ca e bine de stiut despre intamplarea mea sa nu o mai pateasca si altii. O zi buna!

19. ninjachi

ninjachi 2nd Gear Member

Locație:
    bacau
    Masina:
    salut , numarul aluia care repara compresoare la bacau nu la mai scris nimeni, daca l stie cineva sa l puna pe forum .multam ,drumuri bune

20. luckhass 1st Gear Member

Locație:
    Braila
    Masina:
    A6 Allroad, 2001
    Luati legatura cu Bela, e mult mai ieftin si sigur il repara. Cel de la iasi nu garanteaza, pe cand Bela face . Sunt ff multumit si plus de asta am mai cerut niste sfaturi si mi le-a dat fara nici o conditionare, cu atat mai mult cu cat au fost sfaturi ff bune si la obiect. Il recomand cu ochii inchisi!

Distribuie pagina asta