1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Suspensie pneumatica la A8 D3 - discutii diverse - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A8 D3 (2003 - 2010)' creată de alexu, 16 Feb 2010.

1. dutu lucian 1st Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    audi a8 d3
    Buna ziua,
    Va rog daca imi puteti trimite un clip cu procedura de inlocuire a blocului de valve pentru suspensie la un Audi A8 D3 din 2007 ? Va multumesc.

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    @dutu lucian cand mai ceri ceva scrie obligatoriu modelul de Audi, seria de sasiu (VIN Number), cod motor (cilindree = capacitate cilindrica motor) si an de fabricatie exact, pentru a putea fi ajutat. Invatati sa cereti ajutor si nu asa cum ai scris mesajul anterior. Fara a identifica exact masina in programele pentru piese = plansele din ETKA si ELSA sau alte programe pentru piese sau reparatii, se poate face sau afla doar pe ghicite ceea ce doresti. Bafta.

3. Àñdr3ì 7

Àñdr3ì 7 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi a8 d3 4.2 Quattro 2008
    Este de la semi aripa de plastic, protecția la pernă atinge în plasticul ăla dur și asa se creează zgomotul ăla de rahat.

O părere va rog despre pernele de aer față la un Audi A8 D3 an 2008. Am cautat în programul de la firma la care lucrez, ca am discount la piese și se merită să cumpăr așa, doar ca am nelămuriri adica am găsit ceva de la Bilstein undeva la 1.600 €uro bucata și de la Arnott 944 €uro bucata.
    Ăsta ar fi prețul final cu discount, doar ca nu sunt sigur care sa lecumpari si sa le montez mai exact. Simptomele le cunoasteti si ma gândesc ca știți deja despre senzația aia ca de dai în groapa sau denivelare, nu mai amortizează deloc și îți rupe spatele :)
    M-am gândit sa le schimb cu altele noi sa fie confort maxim iar o părere ar fi de mare ajutor.
    Mulțumesc anticipat

4. Emanuel Mocan 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A8 d3
    Salutare,
    Sunt nou posesor de Audi A8 D3 an 2005 3.0 tdi cod motor ASB si am o problemă cu suspensia pneumatică care a funcționat perfect până când dintr-o dată în mers s-a lăsat de față. Spatele stătea ridicat și mai primea comenzi.
    Am dus-o la tester și îi dă eroarea 01400 Regulator Nivel .
    A încercat mecanicul să o ridice din tester, a dat comandă la compresor sa umple butelia și a reușit să bage 7,2 bari și spatele s-a ridicat, dar când îi activează comanda pentru ridicare punte față compresorul nu face mai mult de 4 bari și nu se ridică de loc fața.
    In plus apare și apare eroarea pe care am precizat-o: regulator nivel și compresorul se oprește. Mulțumesc tare mult și aștept orice sfat.

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    La cine ai fost NU stie sa si remedieze ? De ce are diagnoza daca NU stie sa remedieze erorile in urma diagnozei ? Cine are diagnoza trebuie sa cunoasca ELSA si ETKA pe de rost si sa fie si un bun electrician auto care are scule si care stie sa-ti desfaca masina si sa rezolve problema adica stie exact de unde este eroarea si cum o remediaza, nu numai ca o ai.
    Am mai spus, o diagnoza competenta nu inseamna doar citirea codurilor de eroare. Cine nu indeplineste conditiile astea are degeaba diagnoza aia daca el doar iti arata cu degetul ca ai o eroare dar nu iti si rezolva problema. Nu mecanicul face diagnoza ci electricianul care iti spune tie si mecanicului ce ai / are de facut.

In plus inainte sa scrii aici pe forum ai citit ceva legat de problema ta aici pe forum ? Esti obligat sa citesti toate topicurile despre suspensia pe aer chiar daca nu sunt in aria asta.

Citeste si fa exact ce scrie in mesajul asta:
    si fa exact ce este descris in clipul atasat, pentru a elimina o parte (sau poate de tot) din problema pe care o ai.:

Distribuie pagina asta