1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Taxa de mediu / poluare - recuperare taxa cum procedam ? - discutii diverse

Discuție în 'Probleme inmatriculare' creată de eugencp, 23 Iul 2007.

1. sarpesim

sarpesim 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    AUDI 80 AVANT B4 2.0E 16V 103KW 140CP
    salut
    si eu m-am luat la harta cu cei de la R.A.R.
    iar cand m-am dus la politie sa-mi iau talonu
    mi-au dat itp doar pentru un an,
    o fi greseala, ca sa mai fac niste drumuri?

Ultima editare: 20 Noi 2008
  2. sarpesim

sarpesim 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    AUDI 80 AVANT B4 2.0E 16V 103KW 140CP
    pe mine m-au respins pentru un burduf crapat
    s-a uitat la instalatia electrica, trusa, stingator, triunghi, etc , cam la tot
    poti s-o duci la un itp de proba (aproape de casa, prieten, cunostinta), sa vezi daca iti trece masina, de noxe, frane si altele
    sa nu te duci de poamana pana la rar sa te respinga

noul posesor de audi lasat fara proiectoare :))
    tot raul spre bine, daca-mi furau volanu, ce faceam?

Ultima editare: 20 Noi 2008
  3. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Daca masina e deja inmatriculata in Romania si doar se schimba proprietarul nu se face decat identificarea seriilor, deci nu ti-o testeaza deloc.
    Pasii pt inmatriculare? Mergi cu vanzatorul la un birou de inmatriculari, faceti contract vanzare-cumparare si fisa de inmatriculare, mergeti la finante, o radiaza de pe numele lui, mergi la RAR pt identificare, obtii fisa de autenticitate, dupa care la politie pt inmatricularea pe numele tau... Asta in linii mari. Bafta! :footy:

4. Sini

Sini Silver Member

Locație:
    BUCURESTI
    Masina:
    A4 B6 / A3 8L
    Taxa auto, triplata pentru masinile vechi

Taxa auto, triplata pentru masinile vechi
    Stire de pe net: "Guvernul a decis astazi ca taxa auto de poluare pentru automobilele rulate din import sa creasca de pana la trei ori. Executivul a luat aceasta decizie pentru a incuraja productia interna de automobile si pentru limita importurile de masini second-hand.
    Mai mult, Guvernul de la Bucuresti a decis ca prima de casare sa fie majorata de la 3.000 lei la 3.800 lei. Se estimeaza ca anul viitor vor fi scoase din uz peste 60.000 de masini vechi, prin intermediul programului Rabla.
    Guvernul a decis in urma cu cateva saptamani ca taxa auto de poluare la masinile noi sa fie suspendata pe timp de un an.
    Taxa auto de poluare a fost modificata la 1 iulie anul acesta, prevazand o valoare mai mare pentru autovehiculele noi si una mai mica pentru cele mai vechi. In aceste conditii, piata auto romaneasca a fost invadata de masini second-hand din import, iar vanzarile de automobile noi au scazut dramatic."

Ultima editare: 4 Dec 2008
  5. adrian25

adrian25 5th Gear Member

Locație:
    bucuresti / piatra neamt
    Masina:
    80
  6. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    E strigator la cer ce se intampla, nu-mi pot imagina ce e acuma in mintea celor cu masini deja cumparate ce se gandeau la o taxa de pana in 1000 de euro, si care brusc o sa se trezeasca cu 3000 nota de plata. :tapedshut:
    Cum se poate sa scoti asa din palarie o lege si sa o pui in aplicare in 10 zile??

7. dorutzu

dorutzu Silver Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    1.6 + 2.0
    Iti dai seama ce jale mare e pe aia care asteapta inca programarea la RAR?
    Ca vor fi multi care nu vor putea sa-si inscrie masinile pana pe 15 dec. 2008.

Guvernul roman+premier = ceva mai asupritor decat orice dominatie romana, otomana, rusa, austro-ungara cunoscuta de romani vreodata !

Merry Christmas !

8. adrian25

adrian25 5th Gear Member

Locație:
    bucuresti / piatra neamt
    Masina:
    80
    si toate astea la 2-3 zile dupa alegeri, au tacut ca mutii sa le fie lor bine , iar apoi au zis ca sa le-o dam la fraieri daca tot ne-au votat! eu macar nu am fost la vot! e Romania fratilor, de nu-mi vine sa-mi bag piciorul in tot...........

9. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    ....tara nimanui.....bataie de joc....romani vor deveni peste noapte patrioti si vor cumpara LOGANUL ca sa salveze uzina de la faliment:undwech:
    traiasca FSN-ul sau cum se numesc acum PDSR sau PSD toti fostii comunisti care il pupau in dos pe ceausescu.....la ce sa va asteptati o sa va impoziteze si aerul cit de curind..
    cu astia ati votat cu astia mergeti mai departe......va meritati soarta:(

10. dorutzu

dorutzu Silver Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    1.6 + 2.0
    Poti sa o mai zici odata. Chiar ne meritam soarta !

11. enco

enco 2nd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi 80 B4 2.3i Quattro, cod NG - 1992
    Ma duc sa ma-mbat!!!

Cand ma gandesc ce era daca nu faceam rost de amarata aia de factura de recatalizare. Am o saptamana de cand am inmatriculat-o. Ia ganditi-va la 10.389 euroi taxa... Ei, pot sa ma-mbat?

12. enco

enco 2nd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi 80 B4 2.3i Quattro, cod NG - 1992
    Nu Logane, frate! CITROEN, ca doar aia-i masina...

13. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Cata balbaiala cu taxa asta. Sunt penibili si total incoerenti!
    Later edit:@tatuatu-nu ai cu cine vota;aproximativ toti sunt la fel din pacate;scuze de offtopic.Ne meritam soarta pt ca fiecare tara are conducatorii pe care-i merita.

14. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    nu mai zic frate ca uni sunt PATRIOTI si se supara:) sau mai rau simpatizeaza cu fosti FSN-isti.........
    ....noi suntem romani.....noi suntem romani.....noi suntem aici de veci stapini:blahblah1::blahblah1::blahblah1: BOLLOCKS:yes:
    citi dintre cei care conduc tara au fost de 1 decembrie la ALBA.....unirea sa facut la bucuresti!!! sau unit clanurile comuniste.....
    la ora actuala nu exista alternativa in ro.....aceiasi bolsevici vin la putere la fiecare 4 ani pt ca voi ii votati:(
    VA MERITATI SOARTA

15. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    audia3 1.9 TDI ALH,seat toledo 1.9 TDI
    Jalnic.nu mai am cuvinte.imi pare bine ca mi-am inscris masina si ii compatimesc pe ei care nu au reusit.eu am tinut-o inscrisa in germania un an si m-a costat 1700 de euro.o sapca de bani tot di cauza lui tembeliceanu.asta e romania tara tuturor posibilitatilor!!!:(:(:(

16. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    NE Meritam Soarta ??? Tu numai faci parte dintre romani ?? Ai cetatenie britanica?? Daca da iti meriti soarta datorita crizei economice.

17. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    Ar fi frumos daca toti am putea sa plecam in afara, insa nu e chiar asa de simplu. Uni dintre noi nu isi permit sa plece din tara pentru a fi ospatari sau nu stiu ce altceva.
    Cat despre treaba cu " va meritati soarta " e cam jignitoare. Nici eu nu am fost sa votez, fiindca nu am avut pe cine sa votez, dar asta nu inseamna ca toti care stam in romania suntem niste fraieri (ne meritam soarta).

18. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    .....criza economica a inceput din SUA
    vrei sa spui ca ro erau mai fericiti inainte de criza.......si ce legatura are felul cum "alesi neamului" jegmanesc populatia cu tot felul de legi aberante cu criza inceputa in state

19. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Si ce legatura are faptul ca Tariceanu inmulteste taxa de 3 ori cu noi ca sa ne meritam soarta ???
    eu am zis de criza economica din Anglia ca datorita ei poate te vei intoarce acasa si atunci iti vei merita si tu soarta aici cu noi

20. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    ....mai mult ca sigur o sa ma intorc si platesc toate taxele si impozitele aberante ale comunistilor(PSD):).....cred ca este ultima varianta pe care sa o iau in calcul....merita ro este o tara civilizata.
    Cum spunea CRISTI nu poate sa plece toata lumea sa faca pe ospatarul sau bucatarul pt ca nu ar mai avea "alesi" de unde sa scoata bani;)
    ..o sa fie bine speranta moare ultima ....:respekt:

Distribuie pagina asta