1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Taxa de mediu / poluare - recuperare taxa cum procedam ? - discutii diverse

Discuție în 'Probleme inmatriculare' creată de eugencp, 23 Iul 2007.

1. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    am urmarit stirile pe realitatea........super declaratile celor din cluj care au spus ca vor merge la bucuresti cu masinile si le vor da foc decit sa plateasca 5-6mi de euro in plus:aggressive:
    cred ca ar fi un exemplu bun de urmat poate totusi reusiti sa schimbati ceva in republica bananiera romania unde se inventeza legi noi peste noapte:( si unde cuvintul FURAT a ajuns la loc de cinste pentru cei ce guverneaza ro.......

2. PumaMS13

PumaMS13 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    Audi A4 B5 1.6 100 cp!
    ar trebui de iesit in strada...si dat foc la guvern..tariceanu de prins si lishat ca pe ceausescu..nu se mai poate...trebuie ucisi !!!
    ..eu am avut noroc ca am inmatriculat masina luna trecuta...:yahoo:
    ...REVOLUTIEEEEEE!!!!...

3. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Pt cine intereseaza si vrea sa participe:Dati un search pe google cu taxa auto forumer,si o sa vedeti ca sunt din toata tara de acord sa participe la mitingul care va avea loc in Bucuresti pe data de 13 dec ora 10-13,in Piata Victoriei!!!!Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine!PS Eu nu am nici un interes,dar nu sunt de acord cu taxa lui "Motocicleanu":p

4. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Clar sustin si intru si eu in aceste mitinguri.
    A fost si la Bv dar nu eram in zona :(
    Trebuie sa luam masuri altfel ne calca in picioare.
    Si sa va mai inveselesc putin: ;)
    ''Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala, Tariceanu s-a gandit sa aduca 12 experti japonezi pe posturile de ministrii. Iata cele 12 nume de ministri: 1. Nimika Nuymoka 2. Yaspaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kosuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9. Totkumita Madeskurk 10.Nufurytu Furyo ''

5. adrian25

adrian25 5th Gear Member

Locație:
    bucuresti / piatra neamt
    Masina:
    80
    au dat azi la stiri la europa fm ca cei de la finante care au calculat taxa dupa noua procedura incepand de azi sau ieri au procedat abuziv, trebuiau calculate normal dupa cea veche, si ca isi vor primi banii inapoi, mie mi s-a calculat normal....... e ROMANIA , ne asteptam la ORICE :sorry:

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Ai fost super de simpatic Cata la postul anterior:);desi ce se intampla numai de ras nu e.Sunt convins ca aceasta taxa va cadea,asa cum s-a intamplat si cu precedenta.

7. R3ptile

R3ptile 2nd Gear Member

Locație:
    Sfântu Gheorghe
    Masina:
    A4 2.0 TDI BLB 2005
  8. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Ce marlanie.. la un bmw de exemplu de 2000 cmc euro 2 peste 15 ani taxa este 1000 euro , au lovit sectorul de masini pana in 10 ani ca si vechime, astea s-au dublat , triplat in unele cazuri exact masinile care din punctul lor de vedere fac concurenta jafurilor noi ( Logan ; Citroen ). De ce guvernul asta de kakao nu impune DACIEI sa faca ei masini care sa concureze pe cele SH de afara ?? Doar asa nu se vor mai cumpara SH .

9. PumaMS13

PumaMS13 1st Gear Member

Locație:
    suceava
    Masina:
    Audi A4 B5 1.6 100 cp!
    nashpa...eu maine plec din bucuresti...dar sa stiti ca va sustin pe cei cu mitingul...dati foc acolo...faceti ceva...ca in grecia...nujtiu ...spargeti geamurile de la guvern...afumatii pe sobolanii deacolo.... :haudrauf:

10. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    pai parca era vorba ca taxa sa fie 0 pt autoturismele noi euro 4 de pana in doi litri.
    vad ca potrivit linkului nu este asa.

11. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    taxa la A4 1.9tdi sept 2004

Salut!Am de inscris un A4(sept 2004) 1.9 tdi 136 cai.Deocamdata mai am nr de Germania.O sa iau primele nr rosii si probabil si a doua tura(pt vreo sapt).Am programare la RAR in februarie la inceput.In brief e trecuta euro 3.Are careva idee cat o sa ma ajunga inscrisul conform noii taxe?:sos:
    PS.Amicul care mi-a adus-o zicea ca are si filtru de particule.Acuma..eu l-am crezut pe cuvant, dar as sta mai linistit daca as putea sa si verific cumva chestia asta.Va multumesc!

12. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    audia3 1.9 TDI ALH,seat toledo 1.9 TDI

mai smechere,nu toata lumea are banii tai sa-si cumpere a 4 b8.asa ca scuza-:rockwoot:ma ca prefer un b4 de 16 ani decat un logan nou!!!!!!!

13. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Prefer un Logan nou, care e mai bun si te va tine mai mult decat un Audi de 15 ani si VREAU SA RESPIR AER CURAT !!! ASA CA SUSTIN MARIREA ACESTEI TAXE 10000% SI NU VA ABSOLUT NIMIC RAU IN EA !!! In plus, vreau sa mai vad eu smecheri atunci cand taxa la un Q7 4.2 TDI va fi 11000 EURO !!!
    Si in toate tarile civilizate masinile de peste 2.0 sunt taxate usturator, iar in cele mediteraneene, e chiar crima sa ai ceva peste aceasta capacitate!!! SI MAI SUSTINETI SI VOI SI ECONOMIA NATIONALA!!! Asa ca de pe urma acestei taxe, avem toti de castigat !!! HAI CU TAXA IN VARIANTA NOUA !!!:nunu::beerchug:

14. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    cum poti spune asa ceva ????mie mi-ar fi rusine sa-mi dechid gura!!!!!!!!!!!!

15. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    pai cumpara-ti logan nou daca iti place asa mult si inscrie-te i club logan si respira aer curat si LASA-NE pe noi sa respiram tot aeru ala murdar pe care il produce audi:shutup2:

16. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    te-ai urcat intrun logan nou sa vezi cum merge pe drum???i apoi sa zici ca-l preferi!!!!

17. TA2A2

TA2A2 Banned

Locație:
    GRANTHAM ENGLAND UK.
    Masina:
    AUDI A4 1.8TURBO-SPORT PACK(163)
    ......hmmmmmm aer curat vrei sa respiri.......218g/km co2 produce DTM-ul tau.... da esti genul celor care vor sa salveze planeta:haudrauf: parca spuneai ca vrei o motorizare mai mare la anul 330cp pe un alt topic...
    sunt multi care vor sa valveze planeta dar culmea vor masini din ce in ce mai puternice:uhm: sau tu chiar crezi ca daca sunt noi acestea nu polueaza....
    asta da patriotism sau abureli sa le spui altora sa cumpere LOGAN cind tu conduci masina ecologica...:)sau nu 220cp dtm ...bollocks

18. alex_flo

alex_flo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI 80 1.8S, PM, 1990, EURO2
    Un b3-b4 in stare buna te duce 2-3 mii de euro, cu tot cu adus in tara si inscriere(dupa taxa de pana acum). Nu toti au bani de masina noua, chiar si logan. Daca tu si altii aveti bani, ceilalti ar trebui sa CE? Sa crape? Nu da tu lectii la altii, ca nu esti in masura, vrei aer curat dar sa-l pastreze altii. Oamenii ar trebui sa poata alege, nu sa fie fortati cu "sula-n coaste". Oricum, masinile noi nu mai sunt asa fiabile ca cele din anii '90 si sunt si scumpe de intretinut, in afara de pretul de achizitie.

19. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Calculeaza taxa la o masina veche de pana in 8 ani,si calculeaza si pt una veche de 15 ani si spune-mi mie ce masini sunt avantajate cu taxa asta.Nu prea vad cum se sustine economia nationala,din moment ce multe Loganuri se achizitionau cu credite luate de la banci,iar acum situatia creditelor nu e prea roza,nu mai face nimeni credit cu criza financiara de acum.In tarile civilizate,cum zici tu singura diferenta intre capacitatile masinilor o face impozitul anual,asa ca ,cine isi permite,circula cu ce masina vrea.In Italia ai vazut ce stradute au,in plus italienii sunt foarte zgarciti,asa ca nu ne mai ameti tu cu tarile mediteraneene!!! Ai vazut,in loc de 15 dec,taxa a intrat in viguare pe 9 dec,de asta ce mai zici?Eu nu sunt samsar,nu am nici un interes,imi pare rau ca sunt si unii ca tine,care gandesc asa, o sa mai am putin si o sa-mi fie rusine ca sunt ROMAN(si asa cand ma duc in alte tari,aproape toti strainii rad de noi)

20. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Eu cred ca unii oameni nu gandesc inainte sa vorbeasca.....
    Calculeaza taxa la un AUDI DE PESTE 15 ANI si vezi ca este in jur de 1000 euro ( 2000 cmc euro 2 ) deci tot nu scapam de " rable " . Segmentul de combatere a SH este pana in 10 ani si pe pariu ca Loganul polueaza mai mult decat Q7-le " ala de platesc prostii 11000 euro "..... ( pe pariu ca emisiile publicate de Dacia pentru Logan nu sunt conforme cu realitatea )
    P.S. Datorita aglomerarii din trafic propun sa se circule o zi cu sot o zi fara sot ca pe timpul PCR, iar de cumparat sa cumparam numai produse romanesti: sampon de urzica, sapun cheia etc ... ce mama dracului ne-am c-am smecherit de la o vreme cu democratia asta. HALAL guvern avem ....

Ultima editare: 10 Dec 2008

Distribuie pagina asta