1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Taxa de mediu / poluare - recuperare taxa cum procedam ? - discutii diverse

Discuție în 'Probleme inmatriculare' creată de eugencp, 23 Iul 2007.

1. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    nu se mai efectueaza iradierea de catre politia din Romania, acum o luna si-a inscris un amic o masina si a fost nevoit sa o iradieze.
    ovidiu , italienii sunt cu mult in urma noastra ca nivel de civilizatie, dar pe ei nu ii intereseaza ei se cred cei mai "tari" din lume. numere de export pentru 5 zile costa in jur de 600 € si ajunge si mai mult in alte orase.

Ultima editare: 22 Iun 2010
  2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Putin offtopic, italienii sunt exact ca rromii, peste tot unde merg vorbesc de parca numai ei sunt acolo (toti au volumul "blana" la voce), asa cum ai spus si tu ei au impresia ca sunt miezul, preturile din tara lor se aseamana cu cele din Dubai, taxele sunt ridicole, si nu imi plac ca natie catusi de putin. Personal, cum unii romani au ceva cu ungurii eu am cu italienii. Carabinierii sunt mai prosti decat politistii romani cu mult - ei nu gandesc deloc inainte de a duce la sectie pe cineva, sunt total dezgustati de oricine care nu e din natia lor iar cat despre optilalitate... a, si cand vine vorba sa dea bani, ar negocia-o si pe mama lor, numai sa plateasca mai putin. Asta e impresia mea despre gunoiul europei - Italia - si nu cred ca o sa mi-o schimb vreodata.

3. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    trecand peste faptul ca italienii sunt asa cum sunt,ca si unii dintre noi eu am masina luata din ITALIA acum 3 luni si super curata si a fost RADIATA din circulatie.trebuie sa ai cartea masinii si dovada de export in tari UE care costa acolo 36 euro.vinde loganul si ia AUDI!

Ultima editare de un moderator: 2 Iul 2010
  4. Dr. Gabriel

Dr. Gabriel Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6,1.8T AWT,2001
    taxa

Am primit citatie acasa cu data de 10 iunie, asadar astept data procesului.

Ce ai facut la proces ? Cum a ramas ?

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cine, eu?

6. mugur79

mugur79 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4 b5
    La bulgari platesti 500, am si eu o masina si nu te doare capul..ca pret eu zic ca merita

7. karaspunk

karaspunk 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 Avant,1800,1996
    prietene,te complici prea mult.ai 2 variante
    1-bagi bani la statul roman sa faca javrele astea .... mare,asta implicand si cheltuiala,alergatura,cozi nervi(ai vazut reclama de pe Realitatea cu ala cu roaba de acte?chiar asa e la noi!),si bineinteles cine stie ce surprize mai pot aparea.plus de asta gandeste-te si la asigurare si impozit.ca sa nu mai vb k si cu asigurarea...indiferent ca nu esti de vina,tot tu platesti.altfel la service te tine cu saptamanile,o repara in sictir(lasa ba ca merge asa)etc.deci tot nu e avantaj,parerea mea
    2-Bulgaria!in mai putin de o zi,si cu pana in 500E,ai rezolvat tot.inscrii masina(ai grija totusi,mergi cu cineva cunoscut),si ai scapat de dureri de cap.iar asigurarea si ITP,te duce la masina ta,max 150E pe an.ori aici numai asig este atat,pe 6 luni!in rest...sanatate sa putem plati bunastarea alesilor

8. NMircea 1st Gear Member

Locație:
    cernavoda
    Masina:
    LOGAN
    am luat masina,acum astept sa termin cu bacul si sa dau pt carnet,am dosarul de anul trecut,pana pe 20 sper sa termin cu toate prostiile si sa mi iau carnetul.

Ce vroiam sa va mai intreb.
    Un prieten de familie,mi a zis ca am probleme cu telescopul pe stanga,cica nu e grav,ar trebui sa ma ingrijoreze?
    Un alt prieten a zis ca ma poate ajuta sa o fac din Euro 3 Euro 4,ca sa platesc mai putin,ce parere aveti si despre asta?
    Si unde ziceti sa o innmatriculez?
    App,daca taxa de poluare cu E3 ma ajunge la 1800 de euro,e posibil ca,avand E4 sa platesc doar 700 de euro?pt ca e cam mare diferenta si nu mi vine sa cred.

9. nostim 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 1600cmc ,1996
    nuj ce dotari are eu la un a4 din 1996 miam scutit taxa cu 332 de euro pt deprecieri eu nam aer-conditionat si am bagat si kilometraj intereseazate te poti duce la trezorerie sati dea o decizie de inmatriculare sa vezi cam cat iti ia ca astea de pe net nus precise

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ca sa o scoti euro 4 cand ea e euro 3 trebuie sa prezinti dovada (montaj) ca ai catalizator E4 si nici asa nu stii sigur. Sau poate prietenul tau rezolva asta cu o spaga... dar tot nu iesi in 700 euro.

11. cipri@n

cipri@n Bronze Member

Locație:
    Iași / Catania
    Masina:
    A4 Avant 2002, 1.9 TDI, 131 CP, AVF
    e cam greu sa o scoti euro 4 cand ea e toata ziua euro 3, trebuie sa ai relatii foarte bune si sa impingi euro. singura reducere pe care o poti avea la taxa este sa declari un nr foarte mare de km,dai declaratie pe proprie raspundere si totusi nici asa nu ajungi la 700 euro cu inmatricularea.

12. jask

jask 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    A6,2.4,1999
    si eu am facut treaba asta cu al meu..si merge facuta dar sa ai un avocat care sa o manance pe paine treaba asta..si orice replica sau ar incerca ei i-ai intoarceo imediat si ai castiga..eu am bagat actele tot am dat in judecata si e totul ok astept infatisarea in instanta care este aproape de iarna:((..dar e castig de cauza 100%..asta e partea proasta ca astepti de iti cresc fire albe in cap...la mine e 5000 taxa:)) (.asta da taxa absurda)
    Si am si eu o intrebare..de care am auzit eu ceva dar nu stiu daca e adevarat sau cum se face si in ce cazuri se acorda..solicitati decret prezidential pentru a putea circula cu masina pana la terminarea procesului.

Daca aveti nevoie de spete si de pledoarie,asta as fi recunoscator daca mar lamuri cineva si pe mine
    va multumesc
    si bafta tuturor care au proces!!

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pledoaria o face avocatul... daca te autoreprezinti, crede-ma, 3 fraze maxim scoti pe gura pana trece judecatorul la urmatorul caz...

14. Razvan C.

Razvan C. 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    audi a4 b5, 1996, 1.6
    Taxa auto de inmatriculare audi a4

Mar interesa cat costa taxa auto de inmatriculare la un audi a4 din 1995 , 1.6 .... nu stiu asa multe.:confused:

15. Cristisor

Cristisor Platinum Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Fost proprietar de A4 (B5)
    A mea e fara clima si a costat cam 500E, pt varianta cu clima am inteles ca ar merge spre 700-750, dar nu sunt sigur.

16. Razvan C.

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    audi a4 b5, 1996, 1.6
    Are dubluclimatronic..ok ms oricum sa vad ce spun si ceilalti.

17. mariusik

mariusik Bronze Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi
    dublu climatronic :scared2: ?

18. tankard 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4, 1.8 1996
    Audi A4, motor 1.8, an 1996, Euro 2, full option, adica nu merge nici o depreciere:crying: am platit 5017 lei in iunie.
    Fa tu transformarea in euro.:puke2:

19. breitner

breitner Gold Member

Locație:
    Comarnic, München
    Masina:
    A4 B5, 1.8 Quattro, Passat B5 1.9 TDI AVF 4Motion
  20. Razvan C.

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    audi a4 b5, 1996, 1.6
    Ok multumesc tuturor , am inteles si sper sa nu fie peste 700-800 euro..

Distribuie pagina asta