1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Taxa de mediu / poluare - recuperare taxa cum procedam ? - discutii diverse

Discuție în 'Probleme inmatriculare' creată de eugencp, 23 Iul 2007.

1. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Felicitari baieti, ar trebui sa faca toti asa, din pacate eu am luat masina acum 5 ani si nu am nici o sansa sa iau inapoi banii de "vama":)

2. aurelgales 6th Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A6 C5 1.8T/2001
    Felicitari ! Existand practica judiciara in acesta materie, sunteti indreptatiti sa nu aveti emotii in recurs !:kiss:

3. Epic

Epic 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 1.8 T quattro 2005
    Felicitari! vad ca se poate rezolva..
    Ma bate gandul sa incerc si eu..
    Mi-ar prinde bine cei 1000e dati, mai ales daca se pot recupera si cheltuielile de judecata si tot..

4. dannyb 2nd Gear Member

Locație:
    Vișeu de Sus
    Masina:
    Audi Q5
    Taxa Inmatriculare

Buna ziua..sunt nou pe aici si nush daca am procedat corect daca am deschis un nou thread...am un audi a4 an 1996 euro2 1.8 benzina...ma intereseaza daca si-a inmatriculat recent o masina ca si a mea ptr ca vreau sa stiu cat la costat taxa de inmatriculare deoarece multi cu care am vb ziceau ca,calculatorul de taxe de pe diferite site-uri nu sunt valabile..Multumesc si scuzati-ma daca am gresit cu ceva

5. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    calculatorul asta de pe www.mfinante.ro este valabil. Calculeaza taxa singur.

6. myth79 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B7 2005 163CP Multitronic
    e adevarat

taxa se stabileste de cei de la Finante. Eu am un A4 din 2005, 2,5TDI si pe site-uri imi iesea taxa aprox 550 euro, pe cand eu am platit aprox 710 euro.

7. dannyb 2nd Gear Member

Locație:
    Vișeu de Sus
    Masina:
    Audi Q5
    mersi

Mersi Kassel ..stiu de calculatorul ala si am calculat taxa dar vroiam sa stiu daca cineva cu o masina ca si a mea a platit atat cat arata si calculatorul.

8. dannyb 2nd Gear Member

Locație:
    Vișeu de Sus
    Masina:
    Audi Q5
    asta vroiam sa stiu

myth79 are dreptate...pe calculator iti arata o suma...si pe cand colo mergi la ei ii alta suma..vroiam sa stiu exact...cine a mai platit taxa ptr un audi ca si al meu ca sa vad daca este adevarata suma de pe site-ul lor..multumesc

9. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Doar calculatorul de pe mfinante este valabil, eu zic sa nu te iei dupa ce au platit altii cu o masina la fel ca a ta deoarece difera luna in care s-a inmatriculat masina si tot o sa-ti iasa diferit fata de respectivul. La mine cat am calculat pe mfinante atat am platit.

10. dannyb 2nd Gear Member

Locație:
    Vișeu de Sus
    Masina:
    Audi Q5
    Multumesc

Va multumesc ptr raspunsuri.Bafta si o zi frumoasa.

11. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    eu am platit mai putin;)...mi-a sugerat cineva de la o firma de intermediere inmatriculari auto sa declar numarul de km parcursi pe an de masina mai multi de ordinul 45.000 pe an :p, oricum diferenta nu a fost foarte mare am platit cu vreo 50 de euro mai putin:):p,

12. dannyb 2nd Gear Member

Locație:
    Vișeu de Sus
    Masina:
    Audi Q5
    :)

nu e o suma asa mare...ar fi mai bine daca mai puneau un 0 :) oricum ms tuturor ptr informatii

13. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    corect, nu-i o suma mare, daca ai calculat taxa pe site-ul MF (cel indicat de Kassel) eu zic ca undeva pe acolo o sa si platesti, apropo coonteaza si luna de frabicatie a masinii, daca e final de '96 te trece in alta grupa(si-n acte iti apare fabricata 97) de vechime si se modifica taxa;)

14. CZB 2nd Gear Member

Locație:
    RO
    Masina:
    A4 1.8
    Pana la urma cum se calculeaza de cand e fabricata sau de cand este prima data inmatriculata ?
    A mea ca fabricatie e de prin 95 iar ca prima inmatriculare in 96.
    Sper sa o calculeze cu anu 95.

15. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    atunci se va trece in '96.detin un astfel de model fabricatie octombrie 96 si inscris in 22 noiembrie 96,i-am facut cartea la masina si mi-au trecut-o 97,am fost la finante pt.calcul si am dat peste cineva simpatic acolo care mia zis sa revin in 23 nov(deci prima inmatriculare dupa care se ia la finante este 22 noiembrie96)zi in care masina mai imbatrineste un an si este alt pret,actualul calcul este de 1237 euro iar in 23 nov este de 937 euro.......mai astept citeva zile:)

16. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Nu conteaza daca in cartea romaneasca este trecuta cu un an mai noua, se ia strict de data de inmatriculare din actele straine.

17. CZB 2nd Gear Member

Locație:
    RO
    Masina:
    A4 1.8
    Sper sa nu o treaca 97. :scared2:

18. Ionutz M

Ionutz M 3rd Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    Audi A4 B5 1,6 benzina '96
    Salut

Am platit si eu de 10 min taxa,fabricatia masinii e din 95,si pe certificat la RAR au trecut 96. Dupa calculul taxei pe alte calculatoare imi iesea 480E,si dupa calculul de la finante imi ieseau aprox 650E. Am platit 663E, valoarea euro este cea din prima zi a lunii respective ,valabila pana la sfarsitul lunii. Cel putin asa am aflat azi la finante. Numai bine:hi:

19. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Conform calculatorului de la finante http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/taxa_auto_2008.html
    pentru motor 1.6 inmatriculat prima data in '95 taxa e 456 Euro. Nu conteaza de fel data fabricatiei ci data primei inmatriculari asa cum scrie pe actele straine. De unde diferenta de 200 euro?! La tine care e data primei inmatriculari exact, zi luna an?

20. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    la tine se va trece 96 e fabricatie 95 dar data primei imnatriculari este in 96,iar taxa pt.masina ta este 937.86 euro ,daca mai stai o zi dupa data primei imnatriculari de ex 14ianuarie 96 este data primei imnatriculari si daca ai merge dupa 14 ian este si mai mica...639.97 euro:)..sint multe chestii ascunse

Distribuie pagina asta