1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

The UFO - Audi A6 C6 2.0 TDI (2005)

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Alex-F1, 11 Feb 2017.

1. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Iti pot raspunde eu despre acel modulator, se aude prost.

Sau daca vrei il citez pe @Cristi : O MIZERIE

mirceacml, Cosmin ZKG și Cata_ADC apreciază asta.
  2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    De data sunt de acord cu Gabi 100 %: :) o mizerie acel modulator. Cauta si fa in asa fel incat sa ai totul OE in masina. Se poate face cam orice vrei tu si cu niste costuri rezonabile.

mirceacml, lucaflo26, Cosmin ZKG și alți 2 apreciază asta.
  3. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    O sa aflam in curand cum se aude mizeria...nu va fi decat provizorie, pana reusesc sa fac o treaba calumea...

Vorba impuscatului, nu raspund la provocari. :undwech:

AdrianB87 apreciază asta.
  4. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu am scopul de a te provoca!
    Si nici raspuns nu astept, erau doar intrebari la care te invit sa iti raspunzi singur.
    Forumul este folosit diferit de fiecare user : unii se mandresc cu ce au facut si asteapta laude, altii cer pareri si apoi isi fac plan de actiune.
    In general topicurile in care colegii se implica sunt cele constructive in care se dezbat subiectele.Celelalte ajung sa fie ignorate.....mai ales cand o mai si tai de la radacina.
    “S’apoi” sa-ti faci rau singur pe timpul si nervii tai.....nu cred ca-i Fun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mirceacml, gabitza121 și Cata_ADC apreciază asta.
  5. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Omule impuscat/spanzurat/otravit..... cum vrei tu sa iti zici ai înțeles o secundă tendința oamenilor de pe acest forum care apreciaza calitatea si asta deobicei se regaseste in OEM sau in brand-uri AM de calitate.
    Nu iti dai seama unde este problema care se vede in 10 pagini de topic,ca tu ai intentia de a fi diferit, iti mai explic odata ca diferit nu inseamna mereu ceva bun.

mare_hotz apreciază asta.
  6. AdrianB87

AdrianB87 2nd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    A6, 2.0 TDI BLB 140 CP, 2006
    Fascinant cum un topic in care un om isi prezinta masina atrage tot felul de ironii gratuite si detractori, de parca ar face modificarile pe banii altora sau altii ar fi obligati sa isi dea cu parerea despre viziunea lui.

Sent from my HTC One S9 using Tapatalk

Alex-F1 apreciază asta.
  7. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Noi sa fim sanatosi. :respekt:

8. mirceacml

mirceacml Audi Expert

Locație:
    Ploieşti / Caransebeș
    Masina:
    A3 8P, 2007, 2.0 TDI BMM, 232 cp MBR Remaps
    Sunt unii "jderi" care fac modificari pe banii altora si ii sfatuiesc numai de rau. Dar asa e cand omul trebuie sa invete neaparat din propriile greseli, nu si ale altora. Noi sa fim sanatosi ;)

9. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Intai de toate vreau sa il felicit pe @Alex-F1 pentru rabdarea si pasivitatea de care da si a dat dovada pana acum. Admir felul lui de face lucrurile si cum accepta comentariile colegilor. :applaus::respekt:

Nu va inteleg de ce se fac astfel de afirmatii si comentarii rautacioase la adresa unui/unor membru/i despre ce sa faca si cum sa faca. Nu este un forum liber, unde fiecare isi explica si exprima ideeile si proiectele(ca va plac voua sau nu) ? Aveti un sfat sau o idee, o spuneti... dar nu va fixati pe a convinge ca este unica solutie. Deja am vazut acest tip de discutii intr-un alt topic, frumos si unic, dar care acum este dat "uitarii".

Bravo, continuati sa distrugeti daca nu va place !:hi:

TalosCosmin apreciază asta.
  10. TalosCosmin

TalosCosmin Platinum Member

Locație:
    Sălaj
    Masina:
    A4 B5 Avant Facelift, AJM , fab. 2000
    "Baiul" ăl mai mare e ca de la pareri s-a ajuns la insulte. O fi el o mizerie de modulator dar pt Alex sau pentru restul pe moment nu dispune de banii respectivi pt Oem si a ales alta varianta.. In cazul asta, ar trebui sa i se stearga topicul ca nu foloseste repede oem sau daca nu are upgrade'uri la activ sa nu isi prezinte masina.. Pacat.. de incurajat vad ca se incurajeaza oem dar de la un moment dat se impun upgrade'uri ca vrea omu ca nu..

Ce pasiv e Alex!:haudrauf:

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Deci ca sa incheiem ca vad ca voi aveti o fixatie. Fiecare face ce vrea muschii lui la masina lui si cum vrea muschii lui fara ca noi sa-l insultam.
    Putem doar sa-i atragem atentia civilizat ca nu e in regula cum procedeaza dar el poate sau nu, sa tina cont de aceste sfaturi.
    Nu ne mai repetam in nestire cu aceleasi sfaturi odata mentionate. Daca vrea sa asculte bine daca nu vrea, iarasi bine. Punct

Nu impunem noi cuiva sa faca ceva cum vrem noi. Fiecare face ce vrea pe banii lui si cum vrea el pe banii lui tinand cont sau nu de sfaturile noastre mentionate civilizat nu cu remarci jignitoare, ironii de 2 lei si / sau de prost gust, cum tot ati scris voi cei care vi s-au sters mesaje. Intelegeti asta.

Chiar daca noua nu ne place ce vedem (nici mie nu imi place ce citesc dar trec mai departe si ii respect alegerea) si auzim ca vrea sa faca la masina, asta este alegerea lui si atat.

Odata ce ne-am mentionat punctul de vedere este suficient si nu continuam sa ne repetam cu aceleasi ironii de prost gust si in prostie cu jignirile si luatul la misto ca asa vrem noi pentru ca tot noi o sa cadem de fraieri si tot noi o sa ne facem de ras.

Fiecare om are limita lui de desteptaciune si competenta care si-o duce la maxim. La un moment dat si el se va lovi de niste probleme si va realiza ridicolul unor situatii si ridicolul pentru felul in care poate arata masina lui dar asta trebuie sa-si dea seama singur nu cu jigniri si insulte din partea noastra.

Pana la urma frumusetea este in ochii privitorului si proprietarului iar noi suntem diferiti. Este bine asta si trebuie sa fim diferiti si sa privim lucururile diferit dar, repet, fara sa jignim si sa insultam. Ii spui frumos si elegant ca nu face ce trebuie este o greseala ce face si daca intelege bine, daca nu, iarasi bine.

S-a inteles ? Daca nu s-a inteles, mesajele tot vor fi sterse si unii dintre voi riscati sa luati o pauza zic eu inutila pentru niste prostii scrise aiurea si inutil.

Theseus și mirceacml apreciază asta.
  12. PurAlex

PurAlex 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 Avant Quattro 2002 , 2.5 TDI swap cu 1.9 TDI .
    Alex-F1 - ai noroc ca la C6 ai bricheta sub cotiera si nu te va deranja ( la B6 un astfel de dispozitiv nu e tocmai Ok datorită amplasării brichetei ) . Daca te va lasa repede ( am testat si eu cateva modulatoare ) îndreaptă-te spre xiaomi roidmi 3s de pe clasicul aliexpress . E decent si e de dimensiune reduse si e numai bun pana vei gasii ceva oem .

13. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Hai ca-i chiar ok modulatorul ala, pe bune, eu sunt f. multumit, e o solutie provizorie excelenta, pana voi dispune de banii pt. o treaba calumea. Fasaitul de fond dintre melodii e acceptabil, in timpul medodiei e curat sunetul, eu unul nu remarc vreo diferenta fata de CD. :thrashi:

TalosCosmin apreciază asta.
  14. TalosCosmin

TalosCosmin Platinum Member

Locație:
    Sălaj
    Masina:
    A4 B5 Avant Facelift, AJM , fab. 2000
    Stai linistit "nu ca nu ai fi":p daca nu abuzezi de volum nu o sa ai greieri doar cand o sa se nimereasca ca un alt participant la trafic sa stea pe aceeasi frecventa si tu o sa-i asculti manelele lui preferate. :banghead:

15. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    :laugh: Mda, asta chiar ar fi ceva! :keule:

16. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Hmmm...o chestie care nu prea-mi place cu modulatorul asta, dar cu care se poate trai (si nu e el de vina, ci mai degraba masina), este ca la oprirea masinii si scoaterea cheii din contact, bricheta tot ramane alimentata si el ruleaza in continuare, asa ca de fiecare data cand opresc masina, trebuie sa-l opresc si pe el din butonul lui (sau sa-l scot cu totul din soclu), ca altfel merge de nebun si mai si consuma ceva mA pe deasupra. :shrug:

17. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Poti sa modifici bricheta sa numai aibe plus permanent, ci doar la contact.
    Dar nu se merita pentru asa ceva.

18. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    La asta ma gandeam si eu, sa trag un fir de plus dupa contact, dar cica e ceva mai complicat aici, ca totul se face pe canbus si nu mai e asa simplu. :keule:

19. z1daru

z1daru Silver Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    A4 B6 - (AVF) 2004
    @ Alex-F1 - scuze ca intervin in topicul tau.

Fac eu o proba acum sa clarificam situatia cu bricheta, daca e alimentata sau nu. Cristi vad ca v-a confirmat ca pentru B7 si C6 este alimentata permanent.

20. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Daca aveai bricheta pe Can, iti aparea in Bord : This device is not accepted in Audi[emoji23]
    Nu ai nevoie sa tragi fire suplimentare!Bricheta fata are siguranta in panoul din dreapta bordului(daca imi aduc aminte bine) si tot ce trebuie sa faci este sa muti firul de pe bara de plus permanent pe o bara de plus contact.Modificarea se face in 5 minute cu un depinator si un aparat de masura.
    Eu vad un avantaj ca bricheta la masinile mai vechi vine pe plus permanent : pot lasa telefonul la incarcat in timp ce masina este incuiata....Etc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

spanu110976 apreciază asta.

Distribuie pagina asta