1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

The UFO - Audi A6 C6 2.0 TDI (2005)

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de Alex-F1, 11 Feb 2017.

1. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Acest model de leduri le voi monta maine in lampile de iluminare numar, 10 lei bucata ... oamenii rai "zice" ca nu vor tine mai mult de 2-3 luni, din cauza ca e spatiul mic, se incalzesc puternic si se ard. Mna, vom vedea, daca va fi asa, atunci o sa iau lampi dedicate (80 lei setul) si-am terminat balciul.

2. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Nu se ard, dar sigur iti topesc soclul becului, mai exact placa unde stau si plastic... eu sunt patit. Mai bine iei lampile cu LED si scapi de o grija... tie iti apartine decizia.

mare_hotz apreciază asta.
  3. mirceacml

mirceacml Audi Expert

Locație:
    Ploieşti / Caransebeș
    Masina:
    A3 8P, 2007, 2.0 TDI BMM, 232 cp MBR Remaps
    Fix 2-3 luni vor tine. Am avut eu si au inceput sa palpaie si sa se ardă din ledurile de pe ele. După câteva ploi si spălătorii vei vedea. Am dat 130 pe unele dedicate si capsulate. Acum nu mai am treaba

4. TalosCosmin

TalosCosmin Platinum Member

Locație:
    Sălaj
    Masina:
    A4 B5 Avant Facelift, AJM , fab. 2000
    Lampi dedicate led pt masina ta la 80 ron? Pai eu am luat pe A4 B5 Facelift lampi numar oem cu 70 ron bucata si daca erau led nici la 1mil bucata nu stateam pe ganduri..

5. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
  6. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Acum D-zeu cu mila, vedem cat vor tine. :p

Inauntru era tzipla, curat, frumos, contactele ca noi, nimic oxidat, deci garnitura isi face bine treaba, ceea ce sunt convins ca se va intampla si-n continuare...le-am strans bine, cu siguranta apa nu va intra in incinta becului.

Chriss_Deejay, DrLexic și mirceacml apreciază asta.
  7. Chriss_Deejay

Chriss_Deejay Silver Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi Q5, FY, 55-TFSIe, DLGA
    Arata chiar frumos si sper sa te tina.
    Eu folosesc lampile astea :
    2014-04-05 14.10.39.jpg
    2014-04-22 21.47.56.jpg
    Le am de cand am cumparat masina (5 ani) si merg fara probleme.
    E drept, nu lumineaza mult mai puternic decat becurile cu incandescenta iar temperatura de culoare este calda. But .. well, cunoscatorii stiu ca sunt led-uri (OE). :))

Bafta !

8. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Sa fie la toata lumea! :anbet: In alta ordine de idei, am gasit pe OLX 2 gume de vara pt. fata, Dunlop Sport Maxx SP, la 100 lei bucata, DOT 4214, clar ca le-am luat fara sa clipesc...sunt tzipla, om serios (din Bucuresti), 60 lei transport, asadar mai am de luat gumele pt. spate (245/40/18 - dimensiunea echivalenta pt. 215/45/18) si m-am scos, sunt pregatit de vara! :rock:

9. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Este loterie cu gumele astea uzate. De nevoie am luat doua si eu (aveam nevoie de una ca o taiasem intr-o groapa), si dupa 2000 km se deformase. Sper sa nu fie cazul tau, dar eu nu ma mai risc in veci la gume SH.

mare_hotz și gabitza121 apreciază asta.
  10. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    De ce ai mers pe 215 45 ? Ce J ai la jantele pe care vei monta anvelopele ?

11. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Pai alea de A8 ce vi le-am aratat nu demult, de 7.5J. Nu vreau sa solicit fata asa de tare, 245 sunt prea late pt. fata.

Marian, eu marca premium pe 18 nu-mi permit sa iau 4 buc. noi si decat chinezarii noi, mai bine marci consacrate SH. Eu n-am avut NICIODATA la masinile mele gume de vara noi si n-am avut necazuri niciodata. De iarna am mai reusit sa fac eforturi financiare si sa cumpar noi.

12. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Nu sunt deloc prea late pentru fata, aia e marimea omologata pentru C6.

Chiar vreau sa vad cum arata un A6 cu 215 pe 18”, sa faci ceva poze la final. :)
    Marimea aleasa de tine se folosea pe RS6 acum 15 ani. :)

Gabriel Popa apreciază asta.
  13. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Stiu ca aia-i marimea omologata, ca o am si-n carte trecuta, dar nah... Pai si acum am 215 in fata, gume de iarna, la jantele astea pe 17 si e tot ok, nu vad de ce n-ar fi. Vor veni si-n fata distantiere de 10 mm si gata. Tu zi-mi mie daca stii, de unde pot face rost de arcuri care sa mai coboare putin garda, nu mult, vreo 2-3 cm.

14. mariano

mariano 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI cod motor BRE an 2006

Aceste lampi de unde le-ai procurat ?
    Daca ai spus lampi, banuiesc ca sunt cu tot cu carcasa, dispersor si led, smd sau ce-o fi acolo ?

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Mariano o sa te superi sau nu dar raspunsul este deja scris pe forum in zeci de topicuri din mai multe arii. Acele lampi sunt cele originale si daca ai fi citit putin topicurile dedicate ai fi aflat si codul. Este scris de mine codul in mai multe topicuri. Bafta.

Uite si codul aici:

Lampa numar inmatriculare cu LED OE fara eroare pentru A3 8P si/sau A6 C6 4F - 4H0 943 021 - stanga

Lampa numar inmatriculare cu LED OE fara eroare pentru A3 8P si/sau A6 C6 4F - 4H0 943 022 - dreapta

mariano apreciază asta.
  16. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    @Alex-F1 Poti face rost de la orice magazin de piese auto sau chiar de aici de pe forum, cumparand un set de arcuri Eibach Pro Kit.
    Ai sa faci o strutzo-camila cu cauciucuri asa inguste pe jante 18” + distantiere la o masina cu asa gabarit.

mare_hotz apreciază asta.
  17. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Da, am gasit si aici pe forum topicul cu vanzarea arcurilor Eibach Pro Kit, mersi. Va fi ok cu rotile, nu-i stres, mai asteapta 2 luni si o sa vezi poze. ;):blownose:

18. mariano

mariano 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI cod motor BRE an 2006
    Multumesc!
    Imi asum. E drept, recunosc n-am cautat.....mi-a sarit in ochi ce-a scris colegul si m-am repezit ca.........:hubbahubba:

19. Alex-F1

Alex-F1 Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 2.0 TDI (2005)
    Din ce se zice pe net, se pare ca asta ar fi cel mai bun modulator FM al momentului, asa ca, pana o sa am 1.200 de lei, ca sa-mi cumpar o interfata digitala cu USB, care se conecteaza la interfata MMI a masinii, mi l-am comandat pe asta, 80 lei, sa vedem ce-i de capul lui... :music:

20. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Cu ce scop ai facut topicul asta?Ce astepti de la noi :
    -sa dam din cap pentru orice modificare / idee postata?
    -sa ne dam cu parerea si la final sa iti consolidezi alegerea?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gabi_KGT, mirceacml, Gabriel Popa și alți 3 apreciază asta.

Distribuie pagina asta