Salutare, Imi poate spune careva unde se afla scurgerile de la trapa la un Audi Q3 Sportback, cod motor DFYA, an 2020 cu serie sasiu: WAUZZZF33L1091232 ? E varianta cu Panoramic Glass Sunroof. Ideea e ca in colturile din fata nu se vede nicio scurgere, plus ca deflectorul de vant este foarte aproape de marginea trapei, de acea garnitura. Momentan nu am avut probleme cu scurgeri de apa dar as vrea, preventiv, sa verific acele scrugeri sa nu am surprize. Multumesc.
Salut Nucu si mersi de raspuns.Nu stiu daca se aplica modelul ala de trapa la mine. A mea pare total diferita, atasez o poza. Ideea e ca am turnat niste apa in colturi si aceasta se scurge pe sub acea bucata de sticla din fata trapei direct pe parbriz prin exterior. Mai exact pe la acele imbinari cu cheder din lateralele parbirzului, intre parbriz si stalp. Am gasit pe net o poza cam cu ce am eu dar e ciudat ca nu vad nicio gura de scurgere si sa se scurga asa pe dedesubt? Nu am mai intalnit asemea sistem.
Da, e cumva diferit si ciudat, la plansa cu trapa nu apar si furtune de scurgere, pozitia 23 e inactiva.