Trapa si sistem panoramic la Audi Q3 - probleme diverse

Discuție în 'Audi Q3' creată de natan19sv, 19 Apr 2025.

1. natan19sv

natan19sv 3rd Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi Q3 Sportback F3N, DFYA, 2020
    Salutare,
    Imi poate spune careva unde se afla scurgerile de la trapa la un Audi Q3 Sportback, cod motor DFYA, an 2020 cu serie sasiu: WAUZZZF33L1091232 ? E varianta cu Panoramic Glass Sunroof. Ideea e ca in colturile din fata nu se vede nicio scurgere, plus ca deflectorul de vant este foarte aproape de marginea trapei, de acea garnitura. Momentan nu am avut probleme cu scurgeri de apa dar as vrea, preventiv, sa verific acele scrugeri sa nu am surprize. Multumesc.

2. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Uite o poza ca sa-ti faci o idee.

3. natan19sv

natan19sv 3rd Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi Q3 Sportback F3N, DFYA, 2020
    Salut Nucu si mersi de raspuns.Nu stiu daca se aplica modelul ala de trapa la mine. A mea pare total diferita, atasez o poza. Ideea e ca am turnat niste apa in colturi si aceasta se scurge pe sub acea bucata de sticla din fata trapei direct pe parbriz prin exterior. Mai exact pe la acele imbinari cu cheder din lateralele parbirzului, intre parbriz si stalp. Am gasit pe net o poza cam cu ce am eu dar e ciudat ca nu vad nicio gura de scurgere si sa se scurga asa pe dedesubt? Nu am mai intalnit asemea sistem.

4. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Da, e cumva diferit si ciudat, la plansa cu trapa nu apar si furtune de scurgere, pozitia 23 e inactiva.

Distribuie pagina asta