1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Tren de rulare, directie - suspensie sau rulmenti la A4 B6 - probleme - cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de 4AUDI, 14 Sep 2007.

1. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    Troncanit Audi A4 2003... disperat!

am un audi A4 produs la sfarsitul lui 2003 second hand am masina de 3 luni iar cred k de cand a inceput frigul sau poate si inainte dar nu am auzit eu a inceput sa troncane ceva in spate cand trec peste gropi sau pe drumuri unde asfaltul este format din placi. Am strans tot ce puteam strange in portbagaj dar tot face iar de la usi nu cred k se aude. Am fost si la service si cei de acolo mi-au reglat bancheta din spate dar zgomotul tot se aude. Va rog frumos sa ma ajutati deja m-a exasperat. Multumesc anticipat!

2. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    si la mine e cam aceeasi treaba insa numai cand am pasager in spate si de cand e frig

nu am avut timp sa ii fac o inspectie...

3. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    la mine face si fara sa fie cineva in spate

4. famous_dany

famous_dany 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDi tunat MTM
    daca ai rezervorul de la benzina plin cam jumatate se aude de acolo un zgomot .....e problema la a4

5. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    stiu k se aude si de la rezervor asta este alt zgomot ;)

6. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    am mers cu bancheta rabatata de tot si atunci se aude cel mai puternic si la cea mai mica denivelare nush c indicii sa mai dau....

7. mirceah 1st Gear Member

Locație:
    targoviste
    Masina:
    audi a4 1.9TDI,2002
    troncanit Audi A4

verifica: inchiderea la portbagaj
    plastice de la spatele masinii
    arcurile de la telescoapele spate (distanta de la aripa la centrul rotii)
    daca acestea sunt uzate telescopul nu poate avea cursa
    succes

8. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    mai exact c sa verific la inchidere portbagaj k nu are nici un sistem de reglaj si la care plastice te referi astept in continuare pareri ms mult!

9. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    Observatie!
    dak am 2 persoane in spate nu se mai aude
    sau spre ex azi am fost la cumparaturi si cu plasele cu mancare in spate iar nu se mai auzea sa se auda in halu asta doar plansa aia kre acopera roata de rezerva si trusele ?? dar am scos si ala din portbagaj si tot se auzea
    b

10. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    haideti s-o luam altfel kre ce v-a troncanit pe la el si cum ati rezolvat problema ?

11. V8TDI

V8TDI Gold Member

Locație:
    la casa
    Masina:
    Q7 4.2 TDI. De la Abt.
    Am mai auzit de problema asta la un A4 din 99. Daca-mi aduc bine aminte era "teaca" din plastic de la amortizorul din dreapta spate. Se slabise din surubul de sus si batea in tija centrala (aia subtire) de la amortizor. Cand masina era incarcata, amortizorul se lasa in jos si atunci intra in teaca respectiva, de-aia nu mai batea.

12. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    si la mine bate in dreapta spate, nu ma agit, vine caldura si tace:))

13. IONUT_TM

IONUT_TM 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    AUDI A6;AN FAB. 2006;2,7 TDI;180 CP
    F BINE PUNCTAT...............SI EU AM OBSERVAT ACELASI LUCRU,ATUNCI CAND FAC PLINUL SE AUDE:icon_thumright:

14. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    tin sa spun k au aparut si alte zgomote de fond zgomotele suna k si cum un plastic ar fi desprins si virbeaza in nici un caz ceva gen bucsa sau amortizor am facut o programare la service-ul audi local pe 5 febr si atunci o sa strang tot ce e de strans si tot ce e de schimbat repet nu cred k este ceva la partea mecanica deoarece am si ridicat-o pe un elevator s-a uitat cineva la ea a bagat ranga pe ici pe colo si a zis k nu e nici o problema acolo sa stau linistit... de-abi astept sa o bag in service stupoarea mea este k nu ma asteptam sa vibreze plasticele pe ea de asta am si luat-o din germania am zis sa nu fie rulata in tzara dar de de ce ti-e frica nu scapi asta este in rest masina e super si e o adevarata placere sa o conduc doar k daca merg fara muzica ma omoara zgomotele astea..

prin alte zgomote de fond am vrut sa spun k acum face si in partea stanga la fel si ca mai vibreaza ceva in fatza dar nu-mi dau seama ce este...
    si ce ma uimeste cel mai rau este k am mers cu passat cu golf mai vechi k a mea adica 2002 a mea fiind decembrie 2003 si la ei nu se auzea nimic... decat rotile cand dau in gropi ma rog asta este... ghinion

Ultima editare de un moderator: 26 Ian 2008
  15. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    in fata ar putea sa vibreze capacul la cotiera...
    si eu la inceput ma uitam dupa zgomot si cand am pus cotul gata...de indata ce il ridic iar incepe...m'am invatat de acum...
    oricum orice masina adusa de oriunde dupa cateva mii de km incepe sa trancane in romania....drumurile patriei, nu ai ce ii face

16. daghi_razvan 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI AVF 2003
    asa e de cand o am am facut cam 7000 km cu ea ma rog ce e bine k tot c se slabeste se poate strange sau dak nu se schimba :D

17. lutzy 2nd Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    A 6 1.9 TDI 96 KW
    am si eu aceeasi belea pe A6 1.9 TDI 2002 zgomot pe dreapta fata, am schimbat cateava brate (3) pe dreapta si cel mare pe stanga si tot se aude am fost la reprezentanta la suceava si mi-au spus ca totul e OK, dar masina tot bate mai ales pe asfalt cu denivelari, pe drum mai rau, nesfaltat parca nu se aude, am dus-o astazi la un particular sa-mi verifice toate suruburile, capul telescopului(telescoapele sunt toate noi) suportii la motor si astept sa o iau sa vad ce verdict i-mi da. va tin la curent .Bafta:arco:

18. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    un huruit ca de rulment se poate auzi si cand nu ai ulei in cutie...cum schimba vitezele?usor greu?

19. lutzy 2nd Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    A 6 1.9 TDI 96 KW
    I-mi cer scuze, nu am apucat sa mai scriu, dupa schimbarea telescoapelor (toate 4) aecurile nu au fost corect montate si la denivelari faceau zgomot aveam impresia ca joaca si roata, acum partea dreapta fata e OK a fost reasezat arcul bine urmeaza sa le remedia si restul deoarece acum aud zgomot si la restul rotilor

20. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    poate sa fie de la placutele de frane ele au un sistem care le tine fixe sa nu miste si daca arcul ala nu mai e sau e slabit iti joaca placutele in etrier si se freaca de disc si se produce sunetul ala ca si de huruit incearca si solutia asta

Distribuie pagina asta