1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Tren rulare (suspensie - brate - rulmenti - etc. ..) A6 C6 - probleme - cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de mariusel86, 4 Dec 2010.

1. Claudiuclau 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0, 2008
    Zgomot Sub masina

Salut, nu am gasit nimic cu aceasi problema si am deschis topic nou..
    Deci masina mea 2008 Audi A6 3.0 TDI Quatro..
    Acum 3 saptamani am avut un accident cineva a intrat in
    mine in spate mia crapat bara si toba indoita. Am dus masina la service am reparato am schimbat tot ce era de schimbat.. Acum dupa 3 saptamani cand merg cu ea incet se aude un zgomot sub masina ca si cand ar lovi un fier in cardan nu stiu in ce ar putea lovi ca se aude a teava sunetul acela gol.. Nu se aude continu ceva de genul cand se invarte ceva se aude pauza o secunda iar se aude iar pauza ...Am fost cu masina la service si nu au gasit nimic.. Masina merge perfect nu tremura, trage bine nu sare din viteza decat ca se aude sunetul acela..Cand dau in spate daca ii dau brusc se aude si mai tare acel sunet.. Un sfat va rog .. Ar putea fi cutia cardanul sau diferentialul?? Repet am fost la service auto si nu au gasit nimic .. Totul eate prins toba tampoane tot tot... Multumesc!

Ultima editare: 28 Noi 2013
  2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Din pacate prin vorbe nu rezolvi nimic. Trebuie sa desfaci inca odata ce s-a facut pe acolo si nu trebuia sa ridici masina din service pana ce problema nu se remedia. Te intorci frumos unde ai reparat masina si le spui ca nu o iei pana nu o repara. Este greu de ghicit pentru un observator din afara.

Ultima editare: 28 Noi 2013
  3. Claudiuclau 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0, 2008
    Eu am reparat masina in 2 zile dupa accident a fost gata.. Ideea e ca
    masina a mers perfect cand am luato din service.. Zgomotul a aparut dupa 3 saptamani.. Dar cand e cutia stricata cum se manifesta? Ai vreo idee daca la problema mea ar fi cutia? Multumesc

4. Claudiuclau 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0, 2008
    Mai nou am observat acm de exemplu merg cu 30 km/h pun usor frana reduc pana la 15 20 km iau picioru dupa frana si se aude bataia aia de fier gen un fier plin care bate intr-o teava goala.. Nu mai accelerez nu mai pun frana si se aude gen tac tac tac pauza se aude pauza se aude.. Daca o scot din drive nu se mai aude daca o bag iar in drive iar se aude... Mama mama jur ca ii dau foc ma spart masinia asta cati bani am bagat in ea... Daca a cazut cutia ii dau foc jur

5. Claudiuclau 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0, 2008
    Astazi am gasit problema.. Cardan defect si un tampon de la cutie rupt...

6. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    :| no comment man, te-ai interesat cat ar costa reparatia ?

7. Claudiuclau 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0, 2008
    Da am si reparat-o in aceeasi zi.. Daca luam cardanul nou ma costa 78 de milioane si lam luat din dezmembrari foarte bun cardanu aproape ca si unul nou cu 15 milioane, iar tamponul de la cutie a fost 240 lei.. Manopera 150 lei..

Ultima editare: 4 Dec 2013
  8. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Am comandat 2 bielete antiruliu Lemforder, cele dupa masina fiind originale au inceput sa dea semne de oboseala. Fac comanda pe eBay, ajung piesele acasa, cand surpriza ... Made in China. Ma gandesc ca Lemforder e Lemforder oriunde ar fi facute si ca in momentul in care deschide o fabrica in China aparatura si materialele utilizate in fabrica respectiva sunt aduse din Germania, dar reducand costurile de fabricatie din cauza manei de lucru ieftine in China. Revin mai tarziu cu poze, deocamdata sunt pe telefon si nu le pot redimensiona.

9. R.Z.V.

R.Z.V. Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0T 2007
    Nu are importanta, nu ai cumparat ceva handmade, ai luat o piesa la care muncitorul chinez a contribuit prin apasarea unor butoane.

10. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Atasez si pozele promise. Pe o parte a bieletei exista incastrat un semn, in poza nu se vede, dar el este acolo, am modificat poza cu pricina. Problema este ca nu este semnul marcii Lemforder (bufnita in interiorul unui triunghi), este un simplu L intr-un triunghi. Am pus si o poza cu semnul original Lemforder. Cumva m-am ales cu o replica ?

11. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Este posibil sa te fi ales cu o replica a marcii Lemforder. Pe TOATE produsele trebuie sa fie prezenta sigla atasata in ultima imagine, stantata pe produs, nu desenata, si de asemenea mentiunea LMO, aceasta fiind prezenta doar pe unele produse. Aceste doua simboluri atesta calitatea unui produs original Lemforder.
    Am vazut ca exista aceasta firma care produce sub sigla Lemforder. Cine mai stie ce se intampla, oricum de suferit avem noi, consumatorii....;)

12. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Am dat un mail vanzatorului si se pare ca sunt facute in China sub licenta Lemforder si ambalate in Germania, de unde sunt si vandute. Cred ca este o mare prostie de marketing, deja ma gandesc serios daca sa le mai pun pe masina sau nu.

13. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    Cand ajung mai tarziu sau dimineata la mine la depozit iau una de pe raft sa ii fac niste poze. Sa vedem ce diferente sunt.
    Ce pot sa iti spun ii ca, codul de Lemforder pt modelul asta ce il am eu este 30536 01 .

14. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Italia - Vicenza / CHISINAU - Rep. Moldova
    Masina:
    AUDI A6 C7, 2.0TDI, CNHA ,QUATTRO, 2016.
    si eu le-am schimbat pe amandoua cu o marca non name, pana cand nici o problema. audii66 cat ai dat.

15. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    Pentru ,,audi66,, :

Sunt originale bieletele alea Lemforder. M-am uitat si eu la ele in depozit la mine si sunt exact ca si cele a tale din poza, si cod . Monteaza-le linistit.

16. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Multumesc tucudean, mi-ai luat o piatra dupa inima. :)
    @ auras@live.ru Pretul a fost 34€/buc.

17. Piciu33

Piciu33 3rd Gear Member

Locație:
    Germania
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI Quattro,224hp, BMK, 2005
    Salutare,am si eu o foarte si eu nevoie de un sfat de la cineva care poate sa mai lovit de problema asta.Acum o luna am descoperit ca am un arc pe fata rupt,asa ca am comandat un set de arcuri fata si am zis ca nu are cum sa fie prea complicat de schimbat doua arcuri asa ca mai bine le schimb eu ceea ce acum cam regret.Nu reusesc ca scot surubul de sus care tine pivotii de la cele doua brate superioare,am incercat tot ce am crezut eu.Am desfacut piulita,am incercat sa invart putin de capul surubului care intre tim sa rupt,am zis ca nu e problema pentru ca am scos piulita am bagat doua saibe si am strans piuluita inapoi in ideia in care se va trage surubul dar nu a fost asa,sa rupt piulita cu o bucata din surub,apoi am zis sa dau totul jos cu arc cu tot sa am mai mult loc sa lucrez dar tot nu am reusit nimic,m-am gandit sa incalzesc dar nu stiu sigur daca e bine fiind din aluminiu sa nu stric mai mult,am dat cu tot felul de spray-uri totul in zadar.Daca imi poate da cineva un sfat ar fi foarte bine venit .Multumesc

18. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Pune-o pe platforma si du-o la un service sa nu risti sa ti se rupa ceva p-acolo in mers la ce improvizatii ai facut cu saibi si piulite.

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Piciu33 acum ca sa desfaci surubul trebuie sa-l tai si implicit asta inseamna alt/alte brat/barte superioare daca nu esti atent. Normal din cauza ca aluminiul oxideaza in combinatie cu fierul, surubul ala trebuie taiat de la inceput sau incalzit cu lampa. Bafta.

20. Piciu33

Piciu33 3rd Gear Member

Locație:
    Germania
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI Quattro,224hp, BMK, 2005
    Audi66 nu am facut nici o improvizatie,am incercat cu piulita sa trag surubul afara,iar masina oricum nu circul cu ea e desfacuta in garaj deci nu are ce sa se intample.Cristi daca incalzesc cu lampa nu afecteaza fuzeta unde vine surubul ala,ca e aluminiu?

Distribuie pagina asta