) O sa vin,am fost acum 2 sau 3 sapt.dar din pacate locul de intalnire era ocupat si au fost f putin.Sincer am vb cu 2 baieti care au fost super de treaba..unul dintre ei lucreaza la "la fantana""cred ca Ionut...soryy daca am gresit numele Incerc sa ajung saptamana asta dupa ce se elibereaza locul....eventual mai vb pana atunci si poate stabilim si o ora ") Numai bine ! Ovidiu ...referitor la stickeru clubaudi ....mai ai ?
Sorin, tu vii cand poti, Timisoara are de toate... Si Ionut (Ionel) e a doilea baiat, cel de la La Fantana e Alex. Locul sper sa se elibereze dar am inteles ca weekendul urmator o sa fie Festivalul Inimilor... iar ora, ne gasesti acolo la ora 21.
sa inteleg ca joi o sa fiu posesorul unu i sticker clubaudi?le cer scuze ca nu am retinu numele lr...asa e la prima intalnire ...emotiii etc...oricum amandoi sunt super ok . daca nu va gasesc ..te sun ca acum am nr tau de tel si apropo multam de nr..) JOI=sticker ?
Cristi, promit ca te rezolv si fara sa vii in TM, desi nu ar fi rau sa dai o tura sa vezi timisorencele!
cristi pregatetete pt un drum lung ovidiu ,se pare ca ai starnit curiozitatea multor membri... Joi=o seara speciala si plina de surprize
ovidiu esti "vanat" saptamana asta hehehe ce rapid ai fost ovidiu poate ne aduce alex cateva bidoane de apa ...daca este vb de alex (la fantana)si poate gasim ceva si pt el...o sawarma ) nu stiu daca am scris bine sawarma...dar ai inteles msg-ul