uite.. Florin, ca de obicei sare sa ne ajute. cum stie el cel mai bine multumim Florin.intai sa hotaram cum le facem. eu zic, intai sa faca cineva cateva modele ( pe care-l chinuie talentul si cine se pricepe)si apoi sa votam.
hehe...asa ceva am avut si noi la Gradistea in noiembrie BogdanIS ziceai ceva de intalniri nationale,pai i-ati parintii de manuta si hai la Albota
trebuie sa vin neaparat cu mami si tati , sa ma faca de ras ? . sa vad ca in week ala e ziua mea , si poate vin cu cineva din club , daca are loc in portbagaj .
Daca tot ne-am facut sticker, suporti de numere si sepci de ce nu ne-am face si tricouri. Buna ideea Ovi.
Sunt 3 modele diferite de tricouri. Din cele 3 alegem 1. Culorile le mai putem schimba inainte sa dam comanda. Bineinteles ideea e ca toata lumea sa aibe acceasi culoare si nu sa facem curcubeuri. Asadar cand hotaram un model si o culoare anume (sau combinatie de culori, unele sunt in 2 culori) putem vorbi si de dimensiuni in functie de cum se comanda de catre voi. Pana nu am tricourile mostra in mana nu am ce sa scriu aici numai asa ca sa ma aflu in treaba. Din acest motiv nu am mai scris nimic. Thread-ul l-am deschis ca sa vad ce feedback are subiectul pentru ca eu initial am vrut sa imi fac mie. Daca imi faceam doar mie, la intalniri luam mortu' de la colegii din TM. Cu ei o sa imi fie mai simplu in a ne hotara ce marimi si cate bucati vrea fiecare. Pentru a fi si voi ceilalti din tara la curent in timp real, exista acest thread.
Pai fii sigur ca o luai in freza...ar fi ok ceva pe negru cu cera rosu,o dunda undeva,sau pe guler,asta daca apare si cel cu guler.
eu zic sa votam doua culori. poate cineva, de ex., o vrea pe rosu si s-a votat negru. eu zic, ca asa n-o sa fie curcubeu si sepcile sunt pe doua culori. unii au albe altii negre.
Acum 10 minute am primit mostrele... o sa fac poze si o sa le pun in seara asta, numa' bine avem si intalnirea ClubAudi, azi cu baietii. Eu inca nu ma pot decide intre 2 dintre ele...
Cele 3 modele ce le-am primit ca mostre au brodate aceleasi logo-uri. Marimi disponibile: S, M, L, XL, XXL. Si acum pozele: Modelul 1: tip POLO 65% polyester 35% bumbac culoare rosu + negru interior brate Modelul 2: tip fara guler 100% bumbac culoare gri medium + rosu maneci si guler Desi intre modelul 2 si modelul 3 nu par sa aibe diferente mari sa stiti ca e diferenta de material (e mai calitativ modelul 2) precum si cele 2 taieturi de la baza (habar n-am cum se numesc aripioarele alea) sunt prezente numai la modelul 2. Modelul 3: tip fara guler 100% bumbac culoare alb + rosu maneci si guler Si doua poze de ansamblu cu cele 3 modele, de la stanga la dreapta 3, 1, 2: Fotomodelele nu sunt incluse!!! Decizia noastra ar fi pentru modelul 1. Maine voi afla si preturile exacte pentru fiecare model in parte si o sa le postez aici. Pana atunci, mai merge o punga de seminte...
Faine toate modelele dar parca si mie varianta 1 imi place mai mult, cea cu tricou tip polo asteptam preturile ...ati facut o treaba de nota 10 PS : cred ca ar trebui sa mediatizam un pic mai mult acest thread ...sunt convins ca foarte muta lume nu are habar despre posibilitate de a achizitiona un tricou "club Audi"