sal men...si scz...AM FST IN C.O.cateva zile.... 0765480927.....Eu sunt de acord sa le trimiti impreuna dar dak nu pot lua legatura cu,colegul...... ..nu stiu cum sa facem......Cu stima si mult mult
Dl. Cristi, maine dimineata e pachetul la FanCurier Bucuresti, tricou + stickere! Sa traiti... bine! Celalalt pachet pentru Bucuresti l-am trimis deja saptamana trecuta si a ajuns.
multumim domnu' Ovidiu pentru efortu depus. Am primit si eu tricourile si arata foarte bine. Asa ca mai avem nevoie doar de vreme buna.
Tricoul tau o sa il primesc in urmatoarele 7 zile. Nu mai tin minte daca vii si tu la Albota ca ti-l pot da acolo...
Da frateeeeeeee...l-am primit....azi la 11. Esti un baiat deosebit...(asa sunt toti ardelenii...asa auzisem...Da tu ai intarit cele auzite de mine..)dak lua initiativa asta unul de prin *****************8
In primul rand Ovidiu e banatean. Apoi ... masoara-ti te rog cuvintele ... ! Ti-am sters afirmatia pt ca nu avea nici un sens sau o baza reala!
mi-am masurat destul cuvintele si le-am cantarit destul crede-ma(Da am gresit e din banat)...Eu sunt din Buc si stiu ce vb-sc...tu?!...?!...in schimb....(ai iar dreptate pt. tine nu am o baza reala...Cu stima..dar nu cred k am incalcat in vre-un fel regulamentul spunandu-mi propria parere... doar TU ESTI BOSS-ul...nu?!....
Majoritatea celor din Bucuresti pe care-i cunosc sunt baieti de nota 10+. E adevarat ca padure fara uscaturi nu exista dar asta nu-ti da dreptul sa consideri ca toti membrii clubaudi din B sunt tepari. Imi pare rau ca ti-am editat postul. Poate era mai bine sa-l las astfel incat baietii de la intalnirile din Bucuresti sa vada parerea ta despre ei. Despre regulament ... nu l-ai prea citit. Hai sa-ti citez eu "una alta": - Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc., cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii. - Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat; Cat despre faza cu BOS-ul ... mai "slabeste-ma" te rog. PS Atentie la OFF TOPIC. Multumesc.
Decat sa va certati mai bine puneati o poza... Cristi, sa stii ca si banatu' si ardealu' are o gramada de oameni fara caracter. Pentru cei care mai doresc tricouri (chiar daca toamna a navalit peste noi), anuntati-va aici si cand/daca se mai strange de o comanda o sa va trimit PM-uri unde sa virati banii pana o o data limita si mai trimit o transa!
uite domnu ovi.. am convins un fotograf sa ma "traga-n chip" imi cer scuze pt calitatea fotomodelului.... sunt incepator P.S. pt cei care mai doresc.. un termen de comparatie..eu am 1.75 m. si (mai nou).. spre 70 de kg.. marimea S este un pic mic.. ar fi fost bun un numar mai mare... dar merge si asta.. ca nu am burta mare