1. costel ivanus - BUCURESTI 2. BIB (0729116660) - ILFOV 3. deocamdata - VALCEA 4. alexsz - BRASOV 5. Cristian S. - TIMISOARA 6. allex - BUCURESTI 7. Buksy (0743147145) - RESITA (CS) 8. atice - MURES 9. otelea - GALATI 10. radu112 - SIGHISOARA (MS) 11. Cabrio_xx - BAIA MARE 12. Ovidius - BUCURESTI 13. semaseby - ORSOVA (MH)
Salutare ! Ovidiu scuze de intarzirea mea de o saptamana , dar am fost plecat Luni i-ti voi trimite un PM cu plata tricoului . E ok ca Allex sa poata primi pentru mine tricoul , dupa care il voi lua de la el . Las si un nr de telefon : 0766406430 .
@Cristi, s-a notat. @cabrio_xx, dau comanda la toate si dupa ce sunt gata (toate) o sa le trimit (toate) spre voi (toti). Te-am rugat sa fii atent la comisioane, dar se pare ca trebuie sa fiu tot eu mai atent sa nu pun bani de la mine. Ai ramas dator 7 lei, detaliile le ai pe privat. @allex, persoanele cu rosu nu au platit inca.
Ovidiu, poti sa ma tai de pe lista rosie. Tocmai am facut plata. Scuze inca o data pentru intarziere. Motivele au fost intemeiate...
Haideti baieti ca ati ramas codita! @allex, nu mi-ai trimis inca adresa ta pe care sa iti trimit tricourile tale si ale lui costel ivanus. Si numarul tau de telefon.
Ovidiu daca vrei le pot primii eu si pentru Allex si ma descurc cu el dupa aceea . Mai asteptam putin poate t, otusi ne da un semn de viata Allex .
Nu-i problema caci daca ne incadram in termen, asa cum iti ziceam pe privat, voua celor din Bucuresti vi le pot preda personal de Mos Nicolae.
Baieti, mai astept inca o saptamana dupa care inchid comanda asa cum e: Asadar, lista o inchid pana in 15 noiembrie 2009.
Oare de ce am impresia ca dupa ce inchid lista o sa mai spuna cineva ca mai doreste un tricou? Foarte interesant ca e liniste pe aici, desi inca mai trebuie sa primesc bani... am impresia ca v-am dat prea mult timp sa faceti viramentul...