Salutare la toata lumea ! Dupa cum se poate observa sunt nou pe aici. Prezint "jucaria" achizitionata personal din germania pe 09/9/2008 An: 11/2004 Motorizare: 1.8T, 180 CP (pregatita pt remapare la 220 CP) KM: 87.200 (si ceva, avea 84.500 cand am luat-o) Culoare: gri-sobolan Jante: 225/45/17` Optiuni: Piele, xenon, navigatie, scaune incalzite, oglinizi incalzite.. si multe altele, nu are rost sa le insirui pe toate In rest.. poze iar cand o voi tuna, voi pune si mai multe poze ! (dar nu prea curand intrucat trebuie sa fac acum revizia de 90k km ) )
Salut Bine ai venit!De cand a aparut am avut afinitati fata de TT.Super masina. Sa ai noroc la ea!http://www.clubaudi.ro/images/smilies/clubaudi/hubbahubba.gif
Multumesc pentru urari. Intalnirea am inteles ca este la sfarsitul acestei saptamani, vineri la ora 22. Poate reusesc sa ajung cu prietena. Va salut, Gabi
Noi ne intalnim in fiecare zi la ora 21:00 in spatele Tribunalului Bucuresti, iar in general dupa 12:00 mergem la un cico la OMV-ul de langa Unirii. Doar vinerea intalnirea se tine la ora 22:00.