1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Uleiuri pentru motor Diesel la Audi

Discuție în 'Motoare si transmisii' creată de ovidiutm, 11 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Nu e o problema Made in Italy, ma bucur nu e Vietnam, Taiwan si altele. :)
    M-a bucurat faptul ca are DOT vechi de 3-4 luni.

2. Reviver Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 B8.5
    Acesta l-am primit eu azi pentru A3

3. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    remix Felicitari. Ai ales 3 uleiuri de exceptie si ai pus si ordinea corecta a calitatii. Daca te tine buzunarul eu zic valvoline. Il gasesti in carrefour la bidon de 5 litri.

Reviver Lot fresh, fain. Dar colegul de mai sus a ales ceva mai fain pentru PD-ul lui :)

Am folosit uleiul ales de tine intr-un CDTI de opel. Fata de valvoline, motorul cu motul era mai tractoras cu interval de regenerari mai mic.

remix apreciază asta.
  4. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Dupa review-urile de pe net, toti au sesizat un zgomot al motorului mai redus decat cu Valvoline. Ramane de vazut.

remix apreciază asta.
  5. remix

remix Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 1.9 TDI (BKE), 2005
    Multumesc tuturor pentru pareri! O sa renunt si eu la Castrol cat de curand. :beerchug:

6. Reviver Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 B8.5
    De care coleg zici Kspic :-)? Ca tot motul văd ca e specificat și în ultimele posturi :-)

7. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    remix a a cerut un sfat si a ales 3 uleiuri belea acolo :)

8. Reviver Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 B8.5
    Aaaa e nu pun în a4 2007 b7 -ul meu ce e pe lista aia și pun în a3 8l 2001. Oricum pe valvo as merge și eu pe viitor dar parcă e cam exagerat pretul...oricum cred ca tot xxw30 o sa fie și nu xxx40

9. Xtremer

Xtremer Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    80, 1.9 TDI, 1993
  10. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    Frectie :)
    Ulei bun cu OCI mic.

Nici ceratec de la ei nu as baga.
    Vezi ca tu ai motor de generatie veche, boron-ul in exces poate sa il supere. Aditivii solizi in doze mari nu fac bine motoarelor mai vechi gandite pentru uleiurile din acea vreme unde zddp-ul era la putere.
    Ia ulei full saps 5w40, schimbal mai des si esti mai castigat. Nu ai nevoie de flush, nu ai nevoie de aditivi minune, nu ai uzuri extra.

Cu ulei de calitate si OCI mic + mers corect cu masina ai garantia maximului de km din motor.

Reviver nu am retinut ce A3 ai. Citesc, recomand si nu tin minte toate masinile. Credeam ca ai pus motulul in PD-ul de pe A4

11. Reviver Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 B8.5
    Kspic, atât A3 8L 2001 1.9 ALH cât și A4 B7 2007 1.9 BRB folosesc Motul 5w30 x-clean + pe viitor poate o sa încerc valvoline

12. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    Foarte buna alegerea de viitor. Acel motul nu e ulei rau, l-am folosit in 2.0 diesel de opel, ceva cum are si borsy. Dar mai reusit pot sa iti spun ca a fost un 5w30 de redline si valvoline dpdv al sunetului motorului si al intervalului intre regenerari.
    Motul au ramas cam in urma .....

kojak13 apreciază asta.
  13. Reviver Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi A4 B8.5
    Am vrut si acuma sa iau Valvoline dar nu știu cum e la voi in oraș dar la noi sub 250 nu am găsit fata de motul, diferența 100 lei ulei care oricum îl schimb sub 10.000 de km. Probabil la noi se adaugă taxe de ajung la jumate de cât costa in afara, produsul în sine. Fuchs ai folosit ce poți spune de el ?

14. Kspic

Kspic Platinum Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 1.4 TFSI
    Nu am folosit Fuchs dar este un ulei de exceptie. Iti pot spune asta in urma feedback-urilor primite de la cei care au folosit uleiul la recomandarea mea dar si in urma a ceea ce am citit pe afara despre el. Tehnic vorbind este iar ulei bun. titan gt1 5w40 xtl ca sa fiu sigur ca vorbim de acelasi ulei.
    Un avantaj are fata de synpower xtreme mst c3 5w40 si acela este faptul ca are PP mai avantajor, undeva la -46 grade.

La 220 lei parca este in carrefour 5w40-ul 505.01.

Incearca sa mergi la magazine de piese auto si.... poate ai noroc de el. Tipul din Brasov mi-a zis ca poate sa imi aduca 5w40-ul de la valvo xtreme. Oricum eu am sa tot apelez la acel tip pentru ca de xtreme mst 5w40 o sa tot am nevoie pentru masina tatalui meu. Are OCI mic, 8k km si numai 34k km la bord.

kojak13 apreciază asta.
  15. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Exista multe orase unde nu este macar un magazin de piese auto care sa aiba contract cu distribuitori de Valvoline, vorbesc in cunostinta de cauza. 5w40 il mai gasesti prin Carrefour dar 5w30 XL III parca e mercur in Romania. :)
    Eu iau Valvoline-ul si Motul-ul la acelasi pret, din cauza asta i-am dat o sansa Motul-ului acum.
    Incercati la colegii din aria Publicitate, majoritatea au uleiuri la preturi bune si 20 lei in plus la curier nu e sfarsitul lumii. :)

kojak13 apreciază asta.
  16. borsy

borsy Audi Expert

Locație:
    România
    Masina:
    Audi A6 C7 avant/S-tronic/2.0 TDI ultra-140kw CNHA
    La o simpla cautare pe net am gasit Valvoline pe 'n' site-uri, iar pretul se invarte la 135 lei 4 litri + 35 Ron 1 litru, si Xl si Mst. Mai nou vad ca aia care vand telefoane s-au reorientat. :)
    Am vazut ca se gaseste si Shell Helix Ultra Ect C2/C3 0w30.

17. Clauu Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    ̶A̶4̶ ̶B̶8̶,̶ ̶2̶.̶0̶d̶ ̶-̶ ̶C̶J̶C̶B̶,̶ ̶2̶0̶1̶2̶ A1 8X, 1.4tfsi, CAXA, 2012
    Pt cine cauta 5w30 XL III in Constanta gasiti la Praktiker bidon mare/mic.. daca nu ma insel cel de 1l era 45lei iar cel mare de 4l in jur de 160ron. Acelasi pret pt MST doar ca la bidon mare este de 5l si 200ron deci tot acolo ca pret :)
    Merita intrebat si la magazinele locale gen aska/autokarma etc ca poate il au si ei pe stoc la un pret bun.

18. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Au si pe Autokarma si pe ePiesa atat XL C3 cat si MST la 1l si 4l. Cel putin in magazinele online.

Pana una alta ... Sa vedem ce-i de capul lui.

kojak13 apreciază asta.
  19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Topicul asta nu este un topic cu sfaturi de magazine ce au ulei auto de vanzare. Se presupune ca un user care are cont pe acest forum stie si singur sa foloseasca internetul si alte mijloace de informare care le are la dispozitie pentru a-si achizitiona in cunostinta de cauza uleiul potrivit sau dorit. Multumesc pentru intelegere.

20. Clauu Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    ̶A̶4̶ ̶B̶8̶,̶ ̶2̶.̶0̶d̶ ̶-̶ ̶C̶J̶C̶B̶,̶ ̶2̶0̶1̶2̶ A1 8X, 1.4tfsi, CAXA, 2012
    Dar il schimbi mai devreme nu ai fost multumit sau ai facut deja nr de km? :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta