1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Vand Sistem franare Audi A7 Competition BiTDI - etriere, discuri, placute

Discuție în 'Vanzari / Cumparari piese si accesorii auto' creată de bubu182, 10 Mar 2022.

1. bubu182

bubu182 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A7 2014 BiTDI S-line Exclusive
    De vanzare frane A7 BiTDI / competition - compatibilitate plug&play pe A6/A7 C7/7.5 (2011 - 2017) A4/A5 B8 (asa am inteles de la unii proprietari) + probabil multe alte masini insa trebuie sa verificati.
    Franele sunt date jos de pe masina personala in urma unui upgrade full fata + spate (nu fiindca acestea nu ar frana foarte bine, ci fiindca voiam ceva mult mai performant, masina avand si modificari de putere).

Pachetul include:

- Etriere fata originale Audi, in culoarea rosie + capac negru in stilul Competition
    - Etriere spate originale Audi + motorase, in culoarea rosie in stilul Competition

Discuri si placute rulate aprox 5000km in conditii normale de strada, pret noi aprox 3000 lei !!!
    - Discuri fata 356mm Rottinger Graphite Line High Performance T5
    - Discuri spate 330mm Zimmermann Sport coat Z
    - Placute fata Ate
    - Placute spate TRW

- Table protectie spate (necesare dedicate pentru discurile spate de 330mm, pentru fata nu stiu daca trebuiesc dedicate, eu le-am pastrat pentru sistemul nou de franare).

- Furtune originale stock fata + spate

- 2 bidoane lichid frana Motul noi

Discurile au fost marcate (stanga/dreapta) astfel incat odata puse pe masina vor fi exact cum le-am avut si eu, cu aceleasi placute de frana de pe aceeasi parte, deci sunt deja pasuite si gata de drum.

Totul este intr-o stare foarte foarte buna, discurile nu bat/vibreaza sau orice alte probleme per total (foarte important sa le montati undeva unde stiu sa monteze discuri, sa curete butuc, etc.)

Practic primiti tot ce aveti nevoie pentru a le pune pe masina si a pleca la drum.

Nu va asteptati sa primiti niste piese noi, fiindca acestea nu sunt noi, sunt dezmembrate de pe masina intr-o conditie ff buna.

PS: sticla de Borsec 1.5L din poza este strict pentru a aprecia cat de mari sunt etrierele fata :))

Produsele se pot vedea in Buftea, Ilfov.
    Trimit prin curier, ambalate dedicat, cat sa nu se zgarie sau alte probleme + cutii etc insa DOAR cu plata in avans - trebuie sa intelegeti ca tot pachetul are cateva zeci kilograme, nu o sa risc sa nu le ridice cineva si sa pierd bani si timp.

PRET: 899 eur

cata181 apreciază asta.
  2. bubu182

bubu182 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A7 2014 BiTDI S-line Exclusive
    Update pret: 850e

3. bubu182

bubu182 5th Gear Member

Locație: