1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Vanzari / Cumparari si Prestari Servicii pe acest Forum- In cine SA AVEM sau SA NU AVEM incredere

Discuție în 'Pareri, sugestii, observatii' creată de ovidiutm, 28 Ian 2009.

1. paul_e88

paul_e88 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    -
    Orice versiune a lui exista, eu am avut ultima convorbire cu el, cea in care mi-a inchis telefonul ! (atentie, am intrebat cu cine vorbesc la telefon)

I-am spus ce am intrebat la acelasi telefon intr-o convorbire anterioara si la acelasi telefon mi s-a spus ca scaunele sunt ok.
    In ultima convorbire, destul de civilizata dealtfel, nu s-a chinuit sa isi asume responsabilitatea, sau macar sa intrebe in jur, pe baietii care ii raspund la telefon, sa afle daca sunt de buna-credinta sau nu. Pur si simplu, cand i-am spus ca totusi incerc sa rezolv cu airbagurile mele (desi nu trebuia si nu eram obligat), si daca nu merg, le trimit inapoi, mi-a fost inchis telefonul. De catre acelasi tiberius roman, ne-tepar, de mai sus.

Nu cred ca mai ramane nimic de spus.
    Si eu astept totusi varianta lui (sunt foarte curios), motiv pentru care i-am dat PM cu link spre postul meu, imediat dupa ce l-am scris. Pentru ca omul a vorbit civilizat la telefon totusi, desi era de asteptat un refuz si un telefon inchis in nas, de la o persoana care vinde altceva decat spune.

Ultima editare: 22 Sep 2012
  2. tiberius_roman

tiberius_roman 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi
    Domnule Paul_e88,
    1. Lampile nu au ajuns la mine, nu am fost contactat de cei de la Fan curier, lucrez zilnic cu firme de curierat si primesc si trimit colete dar atunci nu am fost sunat sau instiintat macar print-un sms (cum procedeaza firmele de curierat) ca am vreun colet. Eu si acum sunt convins ca erau bune ca le-am demontat de pe un bord de B7 deci trimite-mi lampile ca-ti dau cei 50de lei.

2. Cu scaunele de TT nu ai vorbit cu mine decat Vineri seara. Ai vorbit cu un angajat de-al meu care l-ai contactat prima oara prin email de pe site-ul unde erau puse la vanzare, ai intrebat daca se potriesc pe A3? Si ti s-a raspuns : ca nu stie sigur dar din ce stie mufele ar fii la fel. De sine nu stie daca sunt la fel. La telefon ai intrebat daca nu sunt uzate rupte sau au semne mari de uzura. Nu ai intrebat nimic de Airbag-uri. Airbag-uri fiind alta piesa pe care noi nu o comercializam. Si da scaunele arata bine sunt de pe o masina cu 3000km, nu sunt rupte sau uzate.

Tu ai comandat scaunele Miercuri au ajuns Joi la tine si mai sunat Vineri seara.Repet scaunele nu au nici o problema, Airbag-ul a fost demontat prin capacul din spate. Scaunul nu este RUPT de la detonarea airbag-ului.
    Te-am intrebat frumos:,, ti s-a spus ca primesti airbag-uri la scaune si nu ai primit" sau ,, ai pus vreo intrebare in acest sens sau ai cerut poze suplimentare si nu ai primit?'' NU!!!

Eu am fost plecat din tara, cum a spus si colegul Ovidiu si am revenit Joi. Problema este : lipsa de comunicare intre tine si colegul meu.Am vorbit civilizat cu tine si frumos incercand sa rezolv problema dar cand mai luat cu ,, Auzi eu iti trimit scaunele si platesti transportul'' ti-am spus ca nu faci regulile la mine in casa. Eram dispus sa rezolvam problema scaunelor chiar daca le-ai comandat nu se potrivesc, nu au airbag-uri sau ce problema ai intampinat retunandu-ti bani pe scaune cei 300euro suportand tu transportul. Nu este vina mea ca tu ai comandat ceva ce nu se potriveste pe masina ta! Si nu sunt dispus sa suport cheltuieli de transport ca unu si altu vrea sa faca teste cu piesele mele!!

Telefonul ti-lam inchis cand mai luat cu ,, Tu esti Tiberius Roman" ti-am spus da si ,, las ca vezi tu !!'' . Eu amenintarile nu sunt dispus sa le ascult.

Vineri seara nu am pe cine sa intreb de scaunele tale si sincer la cum ai vorbit nici nu imi mai pasa de ele.

3. paul_e88

paul_e88 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    -
    Sunt pur si simplu uimit. Imi pare rau ca nu am inregistrat convorbirea.
    Sa o luam punctual totusi:

1. Nu ma intereseaza de lampi acum, ideea e ca erau diferite (una led, una cu bec), deci despre ce bord vorbim?

2. Nu am intrebat nimic de potrivirea la A3. Ba chiar nici nu am mentionat ca am A3.
    In al doilea rand, dupa tine ar fi trebuit sa intreb daca au airbaguri? Pe aceeasi logica, ar trebui sa intreb daca au tetiere, sinele sau tapiteria? Asa faci cu fiecare cumparator? In anuntul de vanzare nu era mentionat nimic, si pozele au fost facute special sa nu se vada lateralul scaunelor.
    Trecand peste asta, am intrebat totusi daca sunt uzate sau rupte. Crezi ca spatele lor desfacut nu ti-ar fi sugerat, macar asa in trecere, sa imi spui si detaliul asta?

3. Nu mai aduce vorba de colegul tau. Am vorbit pe acelasi telefon, al tau. Deci iti asumi responsabilitatea pentru ce se spune la telefonul tau. Inclusiv faptul ca scaunele sunt ok, citez, "bune".

4. De dispus, nu erai dispus sa faci nimic. Atitudinea a fost de la inceput de "am luat banii, multa bafta".

Cat despre dialogul imaginar pe care l-ai postat si in care minti cu nerusinare, desi nu inteleg de ce, pentru ca am vorbit amandoi foarte civilizat, treaba a stat asa:
    Am zis ca ma ofer, totusi, sa imi mut airbagurile, desfacand scaunele mele, fara sa fiu obligat, doar sa incerc sa le fac sa mearga pe cele de la tine, iar daca nu merg, da, am spus ca le trimit inapoi. Suportand si eu partea mea din transport. (deci o pierdere de 100 de ron pt mine) Asta pentru ca nu trebuie sa iti cer voie sau sa te rog sa le iei, atunci cand pacalesti pe cineva. Trebuia sa iti asumi responsabilitatea si sa zici, "bine, daca nu se potrivesc airbagurile de la tine, trimite-le inapoi". Asta insemna sa fii dispus sa ne intelegem.

Dupa ce ai refuzat si mi-ai spus ca nu le iei inapoi, te-am intrebat daca esti Tiberius Roman, pentru ca anuntul tau era de pe 4tuning, si pentru ca imi zisesei chestia cu colegul cu 1 minut inainte. Vroiam sa fiu sigur cu cine vorbesc si pe cine urma sa reclam. Exact dupa aceea ti-am spus ca va urma un post pe forum in legatura cu tine, moment in care mi-ai inchis.

"Las ca vezi tu" nu as fi spus niciodata, pentru ca asta insemna ca nu ma mai zbateam sa scriu aici posturi explicand ce s-a intamplat, ci luam problema in propriile maini, acolo la Timisoara, ca doar adresa o am.

Eu am incercat sa rezolv, foarte calm, o problema pe care am descoperit-o vineri, cand am desfacut scaunele si cand mi-a crescut pulsul vazand cat am dat pe scaune si ce am primit. Te-am sunat imediat si am incercat sa rezolv cu tine. E clar ca nu ai avut nici o intentie de a face asta.

In fine, mult succes in continuare cu vanzarile, cum am spus, dupa mine banii au fost pierduti si imi pare rau de ei, pt ca as fi putut face altceva cu ei.

Imi pare rau ca incepi sa abordezi problema in interesul tau cand vine vorba de prezentatul in public. Macar daca viitoare cand vinzi ceva, ai grija sa mentionezi si ce e in neregula la un lucru, in loc sa te intrebe clientul fiecare element de pe o lista si sa il bifeze, ca sa stie ca il primeste.

4. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Scaune fara air-bag? Hmmm, asta-mi suna a piesa incompleta, dupa capul meu.

5. pericolman22

pericolman22 1st Gear Member

Locație:
    braila
    Masina:
    Audi A4 S-line B6 1,8 turbo 2004 190cp
    O sa trec si eu aici o experienta cu userul nelutu_petrican din Neamt.
    Mai pe scurt sunt niste experiente negative si nu recomand absolut deloc aceasta persoana pentru orice tip de vanzare/cumparare
    Userul este acesta nelutu_petrican. Numarul lui de telefon este 0766417186. Are anunturi si pe alte forumuri deci poate fi recunoscut dupa acest numar de telefon.

Am cumparat de la userul nelutu_petrican un far audi A4 b6 bi-xenon si cum spunea si anuntul lui cu un mic defect. Dupa spusele lui in anunt nu ma deranja mica problema care o avea farul adica o ureche rupta dar reparata. Nu asta a fost problema. Toate bune si frumoase il sun pe sa cumpar farul am vorbit cu el, il intreb daca are alte defecte si mi-a spus ca nu are asa cum spunea si in topicul lui, numai urechea rupta dar reparata. Am stabilit sa mi-l puna prin curier, ridic pachetul fara nici un gand ca este o surpriza in cutie dar dupa ce desfac cutia, am ramas uimit
    Defectele farului:

- capacul din spatele becurilor spart si lipit cu poxipol

- sistem sustinere lupa interior rupt si lipit cu poxipol

- sticla farului zagariata cred ca de surubelnita cum a incarcat sa il curate

- ureche far refacuta dintr-un plastic

Cu o zi inainte sa vina farul prin curier il sun si il intreb daca a pus farul si imi spune ca da si imi mai spune ca maine nu o sa fie prin oras si nu o sa aibe semnal la telefon daca incerc sa il sun.
    Dupa ce am primit farul ii spun sa ai trimit farul inapoi sa imi returneze bani si el imi spune: ''dar ce vrei domnule la bani astia'' si daca vreau bani inapoi imi da doar bani pe far, nu sa suporte plata la curierat adica si el rambursul pentru ca asa este politica si mi-a inchis telefonul in nas. De sambata nu mai raspunde la telefon

Atasez si poze cu farul sa vada toata lumea ce fel de piese vinde.

Si vreau sa imi cer scuze pe aceasta cale colegului care mi-a trimis celalat far si nu l-am ridicat

Ultima editare de un moderator: 3 Oct 2012
  6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Folositi PM pentru discutii in afara titlului.

Si pericolman22, data viitoare te rog insistent sa-ti verifici mesajul inainte de a-l scrie ca sa nu mai stau sa-ti tot corectez mesajele. Scrie mai corect gramatical si formeza fraze si propozitii ca sa te faci inteles. Multumesc.

7. cristi003 1st Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A6 4F 2.0 TDI 2005 BLB (140 hp)-103 kW
    pericolman22 daca nu ma insel parca ai tras si tu o teapa cu un panou mmi care nu a mers pt un audi a8 al unui prieten.
    Am sa-l invit pe forum sa-ti explice putin.Si el ti-a cerut banii inapoi si tu ai refuzat acest lucru inventand motive.
    Rog userii sa fie atenti cu acesti oameni falsi

Ultima editare: 2 Oct 2012
  8. 33luc

33luc Junior Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A4 B7 1,9 Tdi BKE 2006- A4 B6 2002 AWX A4B7 2.0 Tdi BLB
    De fapt el a comandat Far stanga la Nelutu petrican,si cel din dreapta la mine.
    Eu am facut poze cu ce vand ,si am specificat in anunt.Am trimis coletul catre el,si nu a fost ridicat. Motivul ca nelutu-petrican l-a tepuit ,si el nu are ce sa mai faca cu farul de la mine.Noroc ca ne-am inteles sa recuperez plata transportului. Pe viitor atentie ce cumparati,cereti mai multe detalii,si poze cu produsul.

9. Denys_ZRX

Denys_ZRX 1st Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    Audi A4 1.8t 2003
    Feritiva de gaby1773 cu nr de tel 0766417186

Ultima editare de un moderator: 4 Oct 2012
  10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Denys la ce user faci referire pentru ca userul mentionat de tine gaby1773 nu mai este membru al acestui forum. Poate vrei sa spui gaby.1773. Chiar sunt curios despre cine vorbesti si ce s-a intamplat. Astept detalii.

Ultima editare: 4 Oct 2012
  11. Denys_ZRX

Denys_ZRX 1st Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    Audi A4 1.8t 2003
    nu stiu sigur de utilizator, dar ala e numarul de telefon... a comandat o aripa de la mine si a refuzat primirea, acum trebuie sa platesc transportul dus-intors, el nu mai raspunde la telefon deloc

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Multumim de atentionare.

13. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    Eu il recomand pe userul pericolman22, am cumparat jantele s-line de la el, i-am trimis banii inainte printr-un prieten de al lui, iar a doua zi mi-au ajuns jantele impecabile si bine impachetate, multumesc inca odata!

14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Am cumparat de la userul house2beat ex J M Y din Constanta, o nuca schimbator de B7 cu 80 ron + transport. A considerat ca pentru 80 ron merita sa vanda un gunoi pe acest forum...
    Evident, a omis sa imi spuna care e starea nucii, ce-i drept nici eu nu am intrebat desi ar fi trebuit pentru ca pozele au fost facute in lumina slaba - dupa cum se vede in ultimul set de poze. Ok, hai sa fie de la mine. Apoi, a omis sa imi spuna ca a facut "tuning" la cercul cu treptele de viteze, adica a taiat din el pentru un motiv pe care numai el il cunoste, probabil nu se astepta sa il desfac. L-am desfacut pentru ca am observat ca nu se aseaza bine - dupa cum puteti si voi vedea in pozele facute de mine.

[​IMG] [​IMG]

asa trebuia sa arate la baza: [​IMG]
    asa arata de fapt, dupa ce l-a tunat: [​IMG]

Ca si cum asta nu ar fi de ajuns una din cele 4 urechi de prindere mi s-a rupt in mana. Ca sa observ ca avea 2 urechi rupte si pe care le-a lipit cu un lipici ieftin, altfel ar fi tinut.

Aici aveti numarul lui, oricum mai are de vandut niste piese: 0761.079.379
    Iar acestea sunt pozele initiale din anuntul lui, a se observa lumina slaba pe care le-a facut:

Ultima editare: 11 Noi 2012
  15. vladliviu85

vladliviu85 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 BLB 2.0 TDI 2005 - 140 calutzi , Skoda Fabia 1 , 1.4 TDI 100CP-stage1 2007
    Ce gainarie de 2 lei ! Rusine house2beat ! Mare pacat ca avem printre noi asemenea specimene! Frumos ar fi sa ne respectam intre noi macar aici pe forum. Multumesc Ovidiu pentru atentionare , tocmai ce vroiam sa cumpar emblema de S4 de la el dar acum dupa ce am citit aici nici nu se mai pune problema. Mai mult ca sigur este tot un chici de 2 lei la fel ca nuca pe ti-a trimis-o. Urat !

16. Nepotu66

Nepotu66 4th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    A4 B6, 2.0 ALT
    Ce schimbatori sunt colegii de pe forum, este regretabil ca intr-o comunitate cum suntem noi ne dam "tepe" pentru un pumn de bani sau macar daca vindeti ceva restaurat sau cu defecte spuneti bai nene ca tot se va vinde, anumiti cumparatori apreciaza sinceritatea vanzatorului si se poate negoacia astfel incat sa se ajunga la un pret rezonabil.
    Am avut si eu o tranzacite cu userul J M Y cu un volan de B7, din fericire n-au fost probleme am primit exact ce era in poze.

17. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Din pacate am ajuns sa interactionez si eu cu un user neserios si anume :audipowervl.
    Dorind sa ajut un prieten ce avea nevoie de o aripa pentru B6, l-am contactat telefonic pe colegul nostru, care avea anunt pe forum cu dezmembrarea unui B6.Am hotarat sa imi puna la curier o aripa de B6 originala, fara lovituri si fara reparatii.La telefon l-am avertizat ca ii voi deschide coletul si daca produsul nu corespunde cu descrierea, voi refuza primirea.El m-a intrebat cum fac eu sa ii deschid coletul, pentru ca firmele de curierat nu permit asta.I-am explicat ca la noi in service vin toate firmele de curierat zilnic si ca voi reusi sa ii desfac coletul fara probleme.Mai mult decat atat, destinatarul coletului era chiar service-ul.
    Am primit coletul, insa nu am fost nevoit sa il desfac, pentru ca era atat de bine ambalat incat se vedea clar ca aripa a fost reparata pe o zona destul de mare.Cei de la service au refuzat primirea coletului, iar userul a considerat de cuvinta sa imi dea urmatorul Sms :"Ba esti cioban".
    Nu sunt cioban prietene, sunt doar un om ce dorea sa cumpere un produs conform cu descrierea.Probabil daca eram cioban nu faceam diferenta intre o aripa reparata si una ok.Daca nu ti-am mentionat ca sunt membru ClubAudi, nu inseamna ca sunt dispus sa accept o teapa.
    Astept replica colegului!

Ultima editare: 1 Dec 2012
  18. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    perocolman22 sa nu uitam ce suporti de carti de vizita si pahar mi-ai trimis. In stare impecabila, dar dati cu marker in locurile unde era sarita vopseaua cauciucata + urme de super glue pe fata unuia dintre ei. Asa ca ...no comment. Se pare ca si tu mai faci din astea la anumite produse ce le ai la vanzare. Am cerut poze clare inainte dar am primit poze facute cu telefonul in care banuiam ceva dar am mers pe incredere deoarece mi-ai spus ca sunt impecabili.

19. audipowervl

audipowervl 2nd Gear Member

Locație:
    valcea
    Masina:
    a4 2.5 tdi
    sal

am fost plecat si nu am vazut ce a scris .
    omu nu are ce face si face comenzi aiurea
    uitati aripa cu arata
    SA SCRIE PE FORUM PE CINE AM PACALIT SI SA SCRIE SMECHERU DE BUCALE DE CE NU RASPUNDE LA TEL

20. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    La telefon ti-am spus ca am nevoie de o aripa originala si nereparata.Nu ma interesa culoarea sau daca vopseaua este originala.Ti-am spus ca voi deschide coletul si ca voi refuza primirea daca nu corespunde cu ceea ce am cerut.M-ai intrebat cum iti deschid eu coletul fara sa semnez primirea si ti-am raspuns.Probabil ai considerat ca te iau la intimidare si vorbesc prosti.Ai trimis aripa la un service auto, ce credeai, ca noi aici reparam machete si nu stim cum arata o piesa ciocanita?
    Aripa trimisa este cea de mai sus si Da, este reparata!
    Nu ti-am raspuns la telefon, pentru ca eram la servici si nu pot vorbi.Te-as fi sunat sa iti bat obrazul, insa dupa mesajul primit, mi-am dat seama ca nu are rost.
    200 de lei reprezinta valoarea pentru care tu te-ai facut de ras pe forum.
    NU mi-am pierdut timpul aiurea sa dau telefoane, sa astept curierul!Am comandat o aripa pentru ca imi trebuia in service, nu sa te pun pe drumuri aiurea.

Distribuie pagina asta