1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Vanzari / Cumparari si Prestari Servicii pe acest Forum- In cine SA AVEM sau SA NU AVEM incredere

Discuție în 'Pareri, sugestii, observatii' creată de ovidiutm, 28 Ian 2009.

1. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Foarte bun thread-ul, sorry pentru cele intamplate BRT:(, eu pana in momentul de fata am de dat doar bile albe:) dupa cum urmeaza:
    http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=1830 - stopurile de la Audi-ul 80, am platit un avans pentru a fii baietii siguri de comanda deoarece nu aveau triplele pe stoc si au ajuns cu bine prin curier stopurile din Buc in Satu Mare;),
    as dori sa-i amintest de pe forum (binenteles bile ALBE la toti) :
    Jony (din Craiova am comandat cablul VAG-COM de diagnoza auto, foarte operativ si de treaba...a oferit si o reducere deci nu e doar reclama ceea ce e scris in anuntul sau:p:nyah:)
    deasemenea colegul
    focsany, de la care am cumparat modulul climatronic(foarte de treaba, pretul a fost super Ok asa ca am achitat eu transportul asa cum ne intelesesem la telefon;))
    ar mai fii colegul Nadir care mi-a trimis stickerul club audi... pe Nadir l-am cunoscut si personal la Cavnic, la intalnirea de iarna super de treaba...
    ...ar mai fi un coleg din Focsani de la care am cumparat in toamna capacele pentru jantele de iarna la care sincer nu-mi mai aduc aminte numele (nick-name_ul de pe forum fiindca am sters mesajele din inbox)...si eu sunt de parere ca e bine venit un astfel de thread ca sa stim cu cine avem de-a face si nu e vorba doar de colegii de pe forum...e vorba si despre diferitele firme care fac vanzari online...in acest fel putem sa dam bile albe si negre, sa ajungem la un nivel de corectitudine mai ridicat sa ne apropiem cat de cat de mentalitatea/corectitudinea nemtilor ...in rest ...sper sa dam doar bile ALBE de acum inainte:beerchug:

Ultima editare: 21 Apr 2009
  2. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Biluta neagra pentru www.ok-shop.ro ,una comanzi,alta iti trmite si daca din greseala le-ai dat si banu,pa.. stai dupa comanda cat au ei chef,mi-au trimis comanda gresita si le-am zis telefonic ca le fac retur pt.a primi apoi ce doream,asta si dupa ce i-am platit,mi-au raspuns: ''si eu ce sa fac acum?se mai greseste...!!!"Doar dupa ce le-am zis ca le fac ''reclama'' pe vreo 4-5 forumuri legate de auto au devenit mai sensibili:whip:

3. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    ...stiam eu ca am uitat pe cineva:)... o bila alba si pentru Cristi din BT => ManiAcuV6 am cumparat de la el mai multe piese la Audi-ul 80 si m-a ajutat de multe ori cu sfaturi tehnice ... telefonic sau prin email...e un baiat de nota 10 :hi::friends:

4. mizutzu'

mizutzu' 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A6 C5, 1.9 TDI, 02.2004
    bila alba:)

as mai avea si eu de acordat o bila alba, la cuculete, am cumparat un set de jante de la el, tot a iesit bine, a rezolvat chiar si cu transportu sa fie mai ieftin!om de incredere si il recomandat cu caldura:p

5. mizutzu'

mizutzu' 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A6 C5, 1.9 TDI, 02.2004
    As mai vrea sa recomand si eu 2 persoane, si anume pe domnul Florin Sandu si pe domnul Adrian B (B-13-WAY),sunt persoane de incredere, de la domnul Florin am cumparat un set de cauciucuri, iar domnul Adrian mi'a facut polita casco la masina, pot sa garantez ca are cele mai bune oferte!
    P.S. polita casco este fara franciza ... :friends:

6. Atilla

Atilla 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A4 1.6i 2000
    Feriti-va de oemplus!

Am incercat sa ignor feedback-ul de pe forumuri, zicand ca poate a fost doar o intamplare si am incercat pe pielea mea...

Am comandat un set de carcase pentru oglinzi, modelul de S4, platind avans pentu ca altfel nu lucreaza omu'...
    De la plata si pana saptamana trecuta au trecut 3 luni in care am dat telefoane peste telefoane la care mai mult nu raspundea, sau cand o facea gasea tot felul de motive, ba ca este inchis la furnizor, ba ca inca nu au sosit, ba ca nu a avut timp sa mi le puna la curier si tot asa...
    Cu greu am reusit sa imi recuperez avansul de la el si imediat am cumparat un set de astfel de carcase de la un coleg de aici de pe forum, in plus sunt si originale.
    Cele furnizate de oemplus nu sunt originale, vedeti ce a patit 11TUN cu ele, i s-au cojit in scurt timp...

Deci mare atentie! oemplus = teapa

7. 26mad 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    opel vectra C y20dth 2004
    TEPARI de joasa speta

Va salut dragi colegi forumisti.
    Din pacate a sosit si randul meu sa va povestesc ce am patit. In primul rand am rugamintea catre admini, daca existe cumva acest topic sa mute discutia.
    In urma cu aproximativ o luna, pe diferite forumuri am aflat despre o persoana 'serioasa' care aduce anvelope si jante, orice model, orice dimensiune, la superpreturi. Am sunat, am discutat cu persoana respectiva si am comandat 4 anvelope NOI cu dot din 2009 215.55.16 si 4 jante opel pe 16 modelul original in 5 spite.
    Persoana imi spune ca se intereseaza si ma suna. Mi-a comunicat ca a gasit ce am comandat, 4 anvelope noi GFgodrich 215.55.16 respectiv 4 jante opel model original. Imi cere in schimb 400 ron avans. Avand in vedere ca are totusi o clientela, am mizat pe faptul ca nu se complica el sa isi strice clientele pentru 400ron si am trimis banii.
    M-a tot amanat, a gasit tot felul de scuze penibile, incluzand si faptul ca s-a stricat masina etc.... iar intr-un final nu a mai raspuns la telefon.
    1. plata avansului de 400RON s-a efectuat la OMV si am pastrat chitanta
    2. convorbirile cu acest individ de joasa speta apar pe factura telefonica
    3. numele si adresa:
    Andrei Andy Tiberiu
    Str. Bobâlna nr. 43, Timisoara, jud. timis
    0769.594.000
    4. am postat aici in eventualitatea in care mai doreste cineva sa cumpere de la el ceva sau pentru a gasi si alte persoane, la o simpla cautare pe google dupa nume, adresa, numar telefon etc.... cateva date si pareri despre acest individ
    5. de asemenea, doresc pe privat orice informatie despre acest individ, pentru a nu face pana la timis drumul degeaba pentru a recupera banii....... daca ma ajuta Dumneyeu sa dau de el..... ii raybun si pe altii
    6. in plus doresc informatii suplimentare despre sansele de reusita de a+l da in judecata pentru inselaciune

Va multumesc

8. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Cel mai simplu ii, sa ii faci o plangere penala la parchet. Plangerea o faci pentru inselaciune si ai toate sansele mai ales ca ai multe dovezi.

9. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    pfff...nu stiu cat de mult o sa il ajute chitanta aia.nu e ca cea de mana care o fac samsarii la masini.asta a lui nu explica cu ce scop i-a trimis banii.dar poate o scoate la capat...

10. kadettro 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6, BKM, 3.0 TDI
    Feriti-va de Atilla

Cu parere de rau am ajuns si eu aici, am fost contactat de user-ul de mai sus cand cautam oglinzi de S4. Am luat legatura cu el, mi-a confirmat ca are capace de oglinzi din ALUMINIU nu altceva si astazi ma trezesc cu 2 capace din plastic vopsite cu spray-ul probabil si la un pret destul de consistent. Se vede pe ele ca au fost smirgheluite si vopsite plus ca sunt super zgariate. M-am bazat pe faptul ca i-a facut reclama negativa lui Oemplus si mi-am zis ca pot avea incredere in el. Cand l-am sunat a inceput cu scuze gen ca nu se mai fac capace din aluminiu si ca nu le primeste inapoi ca stiam sigur ce comand, inainte trimitandu-mi niste poze cu alte capace probabil,si am ramas acum cu 2 "gioarse" ca astfel nu pot sa le numesc. Sunt trimise de altcineva, probabil un prieten, cu o adresa de la consulatul Turciei, macar sper sa fac putin scandal pe acolo. Deci feriti-va de acest om. Multumesc

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pacat ca se intampla astfel de lucruri la noi pe forum,Atilla ai de spus ceva in aparatea ta?

12. Emy_

Emy_ Silver Member

Locație:
    Mangalia
    Masina:
    Fosta ADR 1.8i 125Cp ; prezentele 1.9 AFN + 2.0 CBAB
    Si pacat ca nu le dati putina vacanta acestor oameni.Macar pana se linistesc sau in cel mai rau caz se muta ca tiganii pe alt forum.

13. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Trist...daca este adevarat nu au ce cauta pe forum!

14. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    Ar trebui facut un Thread cu Feedback dupa vanzari , la persoane care vand mai multe obiecte . Fiecare cumparator sa deschida un thread cu numele celui de la care a cumparat obiectul si sa spuna cum a decurs tranzactia , daca omul a fost cinstit sau nu .

15. MMA8 5th Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    S8. 5,2. 2008 B&O,ceramic.
    e trist, dar din pacate nu exista padure fara uscaturi... eu am cumparat 2faruri de la colegu VERSACE 99 VIP. (baiatul e serios si al recomand) mi le_a trimis prin curier dar mai nou nu atzi dau voie sa deschizi pachetul doar dupa ce ai platit. cum suma nu era de neglijat(1000E) am antrebat la curierat ce se antampla daca platesc si an pachet sant 2 caramizi? au zambit si mi_au spus k e posibil! ma rog,dupa zeci de telefoane date am platit si am primit ce mi_am dorit. Happy end,dar din pacate tzepari(gunoaie) au fost si vor fi tot timpul...

16. raduc

raduc 6th Gear Member

Locație:
    Bușteni
    Masina:
    Audi A5 2.7 tdi 2010
    Mircea Suba...recomand ,seriozitate la cele mai inalte standarde.

17. kadima 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8 4E 3.0 2006
    Mare tepar Bogdan Stanica sau Stanca, de la oemplus.ro. De o nesimtire iesita din comun.
    Am comandat ceva de la el, mi-a trimis altceva,mi-a zis ca-i piesa noua, mi-a trimis-o SH, i-am cerut sa-mi inlocuiasca piesa sau sa-mi returneze banii si de doua saptamani ma chinui sa dau de el, ma minte, nu raspunde la telefon, cand raspunde minte ca mi-a trimis piesa la schimb dar nu trimite nimic etc. Un jeg de om cu n-am mai vazut.
    Aveti grija. Cand trimite un colet, nu-si da adresa pe AWB sa nu-i poti trimite nimic inapoi sau sa nu-l poti cauta. Daca suni la Fan Curier, nici aia nu-ti dau adresa, ca-i confidentiala...
    Prin urmare, acum pregatesc plangerea la Politie si nu scapa asta de mine cu una cu doua. Ca pot sa fac sa se miste lucrurile mai repede cu Politia.

18. black sheep

black sheep Banned

Locație:
    England
    Masina:
    A4 2.0 TFSI S-LINE & A2 ~ MB Aclass 170CDI~Subaru Legacy 2.0L 4WD
    inainte sa comanzi te-ai uitat la Contact nu exista nici un fel de adresa:)
    Sunt doar 3 nr de telefon......nici nu ma mira ca te-a "tepuit"
    btw...cu politia nu faci nimic.....

19. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    ce ai patit tu si alti cativa de pe forum de la acelasi user eu unul consider ca e inselaciune.ideea e ca e foarte greu de dovedit neexistand un contract intre voi.din motivul asta multi apeleaza la metoda asta ca e foarte simpla.noi care cumparam mergem la noroc...

20. kadettro 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6, BKM, 3.0 TDI
    Salut

Din proprie experienta cine detine un site care comercializeaza ceva trebuie sa aiba afisata firma, adresa, CUI si cont. Daca nu le are se face plangere la ANPC parca si se sesizeaza si "organele" abilitate si pana la urma se lasa cu o amenda destul de consistenta. Asa ca nu te lasa, "jeguri" exista peste tot, dar trebuie si ei loviti acolo unde-i doare, adica la bani.

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_18418/Peste-90-din-site-urile-de-comert-electronic-verificate-de-ANPC-prezinta-nereguli.html

Distribuie pagina asta