1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Vanzari / Cumparari si Prestari Servicii pe acest Forum- In cine SA AVEM sau SA NU AVEM incredere

Discuție în 'Pareri, sugestii, observatii' creată de ovidiutm, 28 Ian 2009.

1. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b6 1.9 tdi/ 116 cp+resoftare/ 2005
    atitudinea este normala...nici tie nu cred ca ti-ar placea sa platesti 1600 lei plus transport pentru niste facaturi....pana la urma banii sunt munciti de mine si nu din tepe, ci din munca cinstita....nu stiu cui de aici de pe forum i-ar placea sa pateasca o astfel de faza....si nu o mai da la intors ca mi le luai inapoi...atunci de ce nu mi-ai mai raspuns la telefon(asta dupa ce m-ai luat cu vrajeli cu nu stiu ce neamuri ai tu in hunedoara, si ca incerci sa rezolvi problema)....pt ca vroiai sa mi le iei inapoi cumva...hai sa fim seriosi...ti-am zis, a fi corect nu inseama a fi si fraier...acum incerci sa te scoti ca defapt anuntul ala era altul in care aveai jante originale de vanzare....pentru oricine are putina perspicacitate si logica poate sa vada clar ca e teapa....nici nu mai trebuie sa imi racesc gura de pomana....si daca stau bine sa ma gandesc probabil ca la sugestia unor colegi de aici de pe forum o sa fac o plangere penala pentru inselaciune impotriva ta, chiar daca nu rezolv poate nimic, dar macar sa te port pe drumuri....

2. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    La telefon i-am spus ca doua sunt uzate.POate sa confirme asta.
    Din perspectiva mea:jantele erau foarte bune pe masina mea,nu erau rupte de la borduri,julite sau macar zgariate,le-am dat jos de pe masina si le-am pus la curier.Eu alte defecte nu am vazut,in pozele puse de cumparator vad o indoitura,as fi magar sa spun ca a indoito el,dar eu nu am vazut acea indoitura.Atata timp cat jantele nu mi-au batut sau sa traga in toate partile,nu mi-am facut griji de starea lor.
    Daca jantele aratau la fel cu celalalt set,nu am vazut rostul sa pun alt anunt.
    Anuntul care l-am pus a fost cel de pe okazii.ro,deci primul anunt...Prostia mea a fost ca am pus linkul de pe 4tuning.ro,dar tot din faptul ca stiam ca jantele sunt la fel cu celalalte(m-am folosit doar de poze)In anuntul de pe clubaudi(cel in cauza")nu am scris ca sunt originale.
    Catalin 1987-nu mai fi tu asa transant in situatia asta,ca sincer nu ma intereseaza parerea nimanui si nici nu caut sa spal vreo rusine..CE rusine?? am furat banii omului din buzunar? L-am constrans eu cu ceva? Trebuia sa le refuze si gata.
    Intelegeti asta.

3. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    da, la telefon intr-adevar mi-a spus ca doua sunt uzate cam 50%, insa sincer ele sunt tocite pana la limita de uzura plus ca una este roasa pe margine pana la sarma...dar asta nu specifica d-nul paryzyanu, ca doar asta a fost o discutie intre noi doi si nu stie nimeni de ea...doar ce el uita este ca toate convorbirile sunt inregistrate si la o eventuala plangere as putea sa solicit ca mijloc de proba si aceasta convorbire...si normal ca acum se enerveaza pe toti cei care imi dau dreptate, si spune ca doar nu mi-a furat banii din buzunar si nici nu m-a constrans, dar spre documentarea lui, inselaciunea nici nu presupune vreo constrangere...ci inducerea in eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate in scopul de a se obtine un folos material si daca s-a pricinuit o paguba....asta asa daca tot e sa o dam in drept, si ca sa vada d-nul paryzyanu ca nu sunt asa limitat cum afirma in urma cu cateva posturi....

Ultima editare: 4 Sep 2010
  4. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Johnnie chiar esti hazliu...ii dau telefon maine colegului cu celelalte jante sa confirme ca a primit jantele de pe 4tuning.ro,este membru pe acest forum.
    Nu cred ca are rost,dar macar sa fie clar ca au fost 2 seturi de jante.
    Ti le-am pus in folie transparenta,deci puteai vedea macar starea cauciucurilor si puteai refuza primirea,puteai sa vezi ca nu au capace si ca nu sunt originale.
    Daca vreun moderator ajunge la concluzia ca este ceva de sanctionat,nici o problema,eu nu m-am ferit de acest caz sau sa nu mai intru pe forum.
    Am dat explicatii la acest caz,doar din respect ptr. colegi,de 2 ani de cand sunt aici,nu ma acuzat nimeni de teapa.
    Eu cam atat am avut de spus...restul nu ma mai intereseaza,consider ca ce sa avut de explicat sa spus si ar fi mai ok sa nu ne mai dam cu parerea in necunostinta de cauza,ca noi romanii suntem buni la barfa sau ca cei care stau in fata calculatorului si in lipsa de ocupatie isi dau cu parerea.
    Am vazut ca nu am cum sa demonstrez unele lucruri care sau vorbit la telefon si nici nu mai chinui sa le explic,ca unii transeaza rapid aceasta situatie.
    In concluzie,daca vreti sa va FERITI DE MINE,in alte vanzari,bagati la cap,treceti numele meu de utilizator pe o hartie si lipiti-o in coltul ecranului.
    Oricum nu am cum sa va demonstrez,dar cam bizar ca din 2 ani de activitate si mai multe vanzari,nu au fost reclamatii,Dar deodata apare un nou venit si ma blameaza intr-un mod in care nu am cum sa dovedesc prea multe.
    Va doresc o seara buna,am sa ma ocup doar de citit de acum incolo,sa scrie altii mai informati.

Ultima editare de un moderator: 5 Sep 2010
  5. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Se poate rezolva foarte usor daca tot zici ca esti corect, ii iei omului acuma jantele inapoi si ii dai banii. Primul transport la platit el iar pe acesta pana la tine il platesti tu. Daca tot ne dam oameni de buna credinta si cu caracter hai sa si fim.

6. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Cum spuneam,mergi la prosteala cu noi!
    Eu lucrez in vanzari si chiar am facut si ceva studii pe partea asta si am invatat diferite strategii de marketing si ceea ce ai facut tu cu colegul nostru si cu noi(ca pana la urma,oricare din noi putea cumpara jantele respective) si strategia ta se incadreaza la categoria : TEAPA!!!
    Tu cu mana ta ai scris :
    "...jantele sunt impecabile,nu au nici cea mai mica zgarietura,sau alt defect."
    Ori jantele din ce se vede in poze au defecte!Doar tinand cont de aspectul asta trebuia sa returnezi banii!
    Ce ai castigat tu din treaba asta?Puteai pune poze cu fiecare janta in parte in anunt,scriai toate defectele(nu imi spune mie ca nu ai vazut ca jantele sunt strambe),specificai producatorul corect si tot le vindeai.pretul putea sa fie oricat,fraier este ala care plateste,nu ala care cere.Si asa iti vindeai linistit si restul acaretelor aici pe forum si prin alte parti.Asta inseamna sa fi corect!

Legat de convorbiri inregistrate,din cate stiu eu acestea sunt ilegale daca interlocutorul NU stie ca este inregistrat!mare atentie la detalii cand vorbim de o plangere penala.
    Si ca tot am ajuns sa scriu aici am niste colegi cu care am colaborat:
    Rotitza- genul de om cu maxim de bun simt pe care te poti baza in orice problema!
    Jony-Craiova : am cumparat 3 interfete de la el,toate ok,colaborare foarte buna
    Rapier- nota 10!
    Sab197-nota 10!Nu am colaborat din punct de vedere afaceri,ajutorul lui a fost de alta natura,insa a venit promt si fara pretentii de orice fel!
    Cata_adc(sper ca am scris corect).Nota 10!Nici cu cata nu am facut afaceri,insa am colaborat din alte privinte foarte foarte bine!
    BobocelMihai-nota 10!am colaborat si colaboram de mult timp foarte bine.Ne-am cunoscut datorita ClubAudi si in prezent colaboram in mai multe proiecte ce implica BANII!
    Sunt mai multi colegi cu care am colaborat si am ramas prieteni,insa nu retin nick-urile fiecarora!Pana acum din fericire nu am intalnit decat 2 persoane cu semnul "?" pe acest forum,care mi-au dovedit ca au obraz gros,insa nu mai activeaza pe forum.

Alinut-A4-GAM apreciază asta.
  7. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    catalin imi place de tine pentru ca se vede ca gandesti....si sunt multi care si-au dat seama ca mi-a tras teapa si mi-au trimis mesaje de incurajare...la ideea cu plangerea o sa ma gandesc serios, doar am timp 2 luni de zile din moment in care cunosc cine este faptuitorul...asta ca sa isi dea seama d-nul paryzyanu ca lucrez in domeniu juridic si ca, a cam gresit persoana pe care sa o fraiereasca...iar cu convorbirile inregistrate, din cate stiu in momentul de fata toate convorbirile sunt inregistrate de catre firmele de telefonie iar la solicitarea instantei sunt obligati sa puna la dispozitie aceste convorbiri...sincer nu m-am lovit in practica de astfel de cazuri, eu vb doar pur teoretic...in fine, nu are rost sa arat eu aici cat drept stiu...ideea de baza este ca d-nul paryzyanu m-a inselat in cel mai evident mod si cred ca asta trebuie sa fie o invatatura de minte in special pentru mine si pentru toti care mai activeaza pe astfel de forumuri, pentru ca pe viitor sa prevenim sa ni se intample una ca asta...
    la cele sustinute de paryzyanu cu folia transparenta....hai sa fim seriosi...erau puse in folie intr-adevar, dar erau umplute bine de scoci ca sa nu se vada prea bine, iar in loc la capace era pusa hartie....am crezut in prima faza ca a pus-o acolo ca sa protejeze jantele si capacele sunt in alta parte....iar daca erau vopsite sau nu...nu aveam cum sa vad prin folia plina de scoci, ca nu am o vedere chiar asa agera....poate a fost si greseala mea ca nu am verificat mai bine coletul la primire, dar fapta d-lui paryzyanu tot inselaciune este....si pana la urma asa cum zis si un coleg mai sus, daca se da asa de cinstit de ce nu primeste jantele inapoi si sa imi inapoieze banii.....ei da, dar daca ar face asta din ce ar mai trai el nu?....in fine, suport consecintele...

8. lost_angel_76_r 2nd Gear Member

Locație:
    Italia
    Masina:
    AUDI S4 - B5
    DA !! spun eu, consider ca aici pe forum nu este piata de bisnitari !
    Eu pe tine te consider bisnitar ieftin care are impresia ca noi acum stam si acceptam marsavia ta.
    puteam sa fiu si eu pacalit de tine in halul in care ai facut reclama!
    genti originale AUDI... pai cum asa? cum e posibil?
    daca pozele facute de johnnie24 la facaturile alea de jenti sunt cele de la tine atunci " AI TRAS TEAPA!"
    probabil sunt cele din poza cu masina aia facute la 20 de metri distanta dar tu ai specificat ca sunt ORIGINALE AUDI, ele find de cispe feluri si gauri si doar una cu sigla AUDI
    nu era normal sa il avertizezi pe COLEGUL TAU ca nu sunt originale ?
    nu era normal sa il avertizezi pe COLEGUL TAU ca nu sunt identice ?
    de fapt tu ai dat teapa pe forumul asta si eu sa-l las pe johnnie24 singur?

johnnie24 ai pm de la mine

9. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    pana la urma vad ca toti au ajuns la ideea ca johnnie24 a cumparat niste facaturi la pret de jante originale
    imi e sila de astfel de oameni si pacat ca fac parte din club audi :gun2::gun2::gun2:

10. tiberius_roman

tiberius_roman 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi
    Da, pacat ca se intampla astfel de lucruri.Aviz urmatorilor clienti de jante: Cereti poze cu fiecare roata! Si daca vanzatoru sustine ca nu au nici un defect, imposibil daca rotile au rulat in Romania! Totusi bine ca Johnnie24 nu a gasit vreun bolovan in pachet!

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Paryzyanu ai incalcat regulamentul priviind tranzactia facuta.
    Ai fost suspendat pe sectiunea publicitate pana la clarificarea situatiei privind eventuala inselasiune facuta.
    Parerea mea o stii citind pm-ul.

12. rac

rac Silver Member

Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    pretul trebuia sa ii dea un semn de intrebare.de unde jante originale pe 17 ,si cu anvelope la nici 400 euro. un set de jante pe 17 originale si in stare aceptabila se da lejer peste 500 euro.

Ultima editare: 5 Sep 2010
  13. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu neaparat Rac.Am gasit jante S-line la 400 euro(modelul in 5 spite),le-am vazut si erau originale si aratau foarte bine.Depinde si de om,pentru ca multi nu stiu ce au de vanzare si cat valoreaza defapt.Bine,paryzyanu stia clar ce are pe masina si cat valoreaza,dar asta este alta problema.
    Jantele astea primite de colegul nostru aveau anvelope cu valoare 0,ca nici un om sanatos la cap nu circula cu asa ceva.
    Poate este mai bine ca pe aria Publicitate sa aveo o sectiune de feedback,pe care sa ne sara in ochi inainte de a cumpara ceva.

14. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

da ar fi foarte bun un gen de feedback gen cum ii pe ebay sau okazii, si sa apara in dreptul fiecarui user undeva in dreapta unde se specifica si cate posturi are.

15. rac

rac Silver Member

Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    asta'i invatare de minte la cei care cumpara de la persoane pe care nu le cunosc ,si nu verifica marfa la curierat.

16. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    da...a fost invatare de minte si pentru mine, care am mai cumparat de pe net, si de aici de clubaudi si de pe alte forumuri, dar nu am luat nici o teapa, si cred ca m-am increzut prea tare in astfel de tranzactii pe internet...insa asta a pus capac....pot spune ca e cea mai mare teapa care am luat-o de cand ma stiu...sunt un om in general atent la detalii, dar de data asta am muscat-o...am mai auzit de oameni care au luat teapa in urma unor tranzactii pe internet, dar eu cum nu am patit-o pana acum, probabil nu i-am dat foarte mare importanta...dar de acum o sa fiu mai mult decat prudent indiferent de la cine cumpar si de cat timp este membru pe un forum, sau chestii de genul asta, pentru ca am mai constientiinzat inca o data ca in ziua de azi nu poti avea incredere nici in haina de pe tine, cu atat mai putin in straini...totusi le multumesc tuturor colegilor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut si incurajat....pot spune ca au dat dovada de solidaritate si au fost cat se poate de obiectivi...sper ca asta sa fie o lectie pentru toti si ca pe viitor sa existe cat mai putini tepari si victime ale teparilor...

17. drid

drid Silver Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi A8 3.0 Tdi 2012**Audi A3 Sportback 2.0 Tdi 2011**Vw Touareg 2.5 Tdi 2006
    il recomant pe ``costi_geo`` om de treaba, eu am last o navigatie la el, a vanduto, si pe urma mi-a comandat ceva de kufatec si iam mai dat diferenta de bani asa cum am vorbit cu el.

18. kadettro 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6, BKM, 3.0 TDI
    Salut

Il recomand din toata inima pe user-ul tucudean87, super de treaba, aveam nevoie de o piesa i-am virat banii in cont peste 2 zile aveam piesele acasa ba si ceva in plus pentru care am platit astazi. Deci inca o data, RECOMND.

19. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Referitor la discutia cu jentile lui Paryzyanu...tepe se dau si se iau tot timpul, dar strigator la cer mi se pare sa trimiti jentile fara capace, acest model de jenti fara capace sunt nule, cum adica sa-ti trimit jentile fara capace!? Ca sunt zgariate si nu s-au vazut in poze, ca sunt mai uzate cauciucurile hai sa mai treaca, dar cum sa le trimiti fara capace...tipic romanesc! Cum adica "nu ti-am spus ca-ti dau si capacele" Penibil!

20. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    pai toate scuzele lui au fost penibile...si pe deasupra a avut si tupeu sa minta asa cu nerusinare, din moment ce reiesea clar din cele spuse si aratate de mine ca mi-a tras teapa....imi pare rau ca se afla astfel de oameni aici pe forum...

Distribuie pagina asta