1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Vanzari / Cumparari si Prestari Servicii pe acest Forum- In cine SA AVEM sau SA NU AVEM incredere

Discuție în 'Pareri, sugestii, observatii' creată de ovidiutm, 28 Ian 2009.

1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Orice user poate sa-si schimbe nick-ul,trebuie doar sa intri in "Contul tau".
    Cat despre ce putem si ce nu putem face,a explicat destul de bine colegul meu.

2. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    cornel are dreptate,in momentul asta moderatorii nu au ce sa faca mai mult de atat.ce cred eu ca nu e ok faptul ca un user isi schimba numele sau deschide alt cont pentru a ocoli o sanctiune.

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    De sanctiune nu poate scapa pentru ca se vede in istoric cine este. Ideea e ca daca acum subiectul e fierbinte pe user "x", actuamente user "y", peste 40 zile nimeni nu stie reputatia userului "x", fost user "y" care in trecut a avut o reputatie mai mult sau mai putin proasta. Cred ca m-am facut inteles.

E de datoria fiecaruia sa se informeze si chiar si asa, nu poti stii sigur ce se poate intampla. Tocmai de aceea, regulamentul spune ca acest site nu se face si dealtfel nu poate fi raspunzator de rea credinta unuia dintre miile de useri. Apoi ganditi-va ca daca il banam definitiv, a doua zi isi face alt user, eventual folosind un IP dinamic (sau pur si simplu alt calculator) si dupa cele 3 luni de repaus stabilite de regulement la publicitate in ceea ce priveste un user nou, poate reveni cu o noua inselaciune fara ca cineva sa stie ca e aceeasi persoana. Practic poate da 4 tepe pe an, numai pe acest forum - fara ca cineva (fie el user sau moderator) sa poata face ceva.
    Cea mai simpla solutie este cea juridica unde inselaciunea se poate discuta in instanta.

4. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Baeti,cum a scris mai sus OvidiuTM-as putea sa ocolesc sanctiuni sau alte moduri de restrictie pe site sa de ce ce va temeti voi(ca am sa dau N- TEPE).
    *Cand se implinesc cele 60 de zile,am sa imi schimb inapoi username-ul,sau daca poate un moderator sa o faca mai devreme,nu am nimik impotriva.
    *Iar despre eventuale vanzari,nu or sa mai fie din partea mea.
    De altfel nici nu ma ocup de bisnita,aici am vandut 2perechi de jante unu original, al 2-lea mai putin original si un cd-player, care au survenit de pe masina mea.
    Faptul este consumat,eu l-am indus in eroare cu cea de a doua postare in care i-am trimis si al doilea rand de poze,de la celalalt set de jante.
    Oricum acest subiect este intretinut de 2 useri care din lipsa de timp isi bat capul cu ce fac eu.

5. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Legat de problema cu "paryzyanu" nu pot sa imi dau cu parerea ptr. ca nu ii cunosc personal pe nici unul, si nici adevarul. Insa din cate se pare, din ce am citit aici si din spusele celor 2, "paryzyanu" a cam dat Teapa.
    Eu as avea o sugestie legat de prevenirea acestor genuri de incidente:
    In momentul in care cineva trage o teapa, i s-ar putea suspenda contul, fiind obligat sa isi faca un cont nou ptr. a incerca sa mai vanda ceva. In momentul in care face acest lucru, vechimea de pe forum pe care a avut-o cu username-ul anterior se sterge si cu username-ul nou o ia de la inceput (vechime 0). Iar ptr. a putea sa vinzi ceva, ar fi interesant sa existe o limita inferioara a timpului petrecut ca user. In acest fel (cred eu) ar fi mai complicat ptr. un tepar sa astepte cate 2-3 luni inainte sa mai dea un tun, plus cont nou, date noi, etc. Iar interesul unui user credibil ar fi sa acumuleze feedback pozitiv + vechime cat mai mare pentru a deveni cat mai credibil.
    Nu zic ca asta ar fi neaparat solutia insa ar fi o sugestie ptr. reducerea situatiilor de acest fel. (e doar o parere sa nu dati cu pietre:p)
    Iar legat de bile albe si bile negre, am avut norocul ca pana acum sa am de a face doar cu persoane cu mult bun simt si deci am de dat doar bile albe:

Ovidiutm: Om de nota 10! saritor te ajuta, iti explica, nu am avut ocazia sa il cumosc personal insa l-am stresat cu multe intrebari si de fiecare data m-a ajutat cu maxim de seriozitate si promptitudine
    Ashiara: Om tot de nota 10! l-am stresat si pe el cu multe intrebari si m-a ajutat de fiecare data cum a putut mai bine.
    Nookie: Om de nota 10, serios si de incredere
    Ionell: Am cumparat de la el un produs si pentru a nu mai plati eu curieratul, mi-a adus el produsul la 2-3 zile dupa comanda, pentru ca avea drum in Cluj.
    Dox99: Aceleasi cuvinte de lauda: Mi-a trimis farurile printr-o cunostinta pentru ca sa nu mai am de platit transportul
    orgonaskaroly: de asemenea m-a ajutat cu sfaturi si raspunsuri la toate intrebarile prostesti pe care i le-am pus
    Fantuning_sv: persoana de incredere, mi-a trimis pleoapa de luneta la timp asa cum a promis, insa am fost foarte dezamagit de calitatea acesteia (JOM), ea rupandu-se in mers dupa maxim o saptamana de folosire.

6. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Haideti sa punem frana,
    Cy_Russ exista o ''limita inferioara a timpului petrecut ca user.''
    Avem scris in regulament;)

7. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Asa este si imi cer scuze ca am spus ca nu ar fi. Stiu ca e vorba de cateva luni insa vreau sa spun ca pentru a putea vinde sa fie nevoie: ori de o prezenta de 3-4 luni+ un numar de posturi, sau de 3 luni si minim 10 de feedback-uri pozitive sau de 2 luni dar cu recomandarea a minim cativa moderatori, etc. Adica sa fie nevoie sa ai o oarecare "reputatie" (daca ii putem spune asa) inainte sa poti vinde ceva.
    Oricum mi se pare foarte ok si asa cum este cum regula, ziceam doar ca poate ar putea deveni mai stricta sectiunea publicitate. Dar dinnou zic, este doar o parere pe care nu ma deranjeaza absolut deloc daca o combate cineva.
    :)
    Oricum fata de alte forumuri pe care (recunosc nu sunt membru) dar le-am rasfoit, forumul audi mi se pare unul cu muuuult mai "elegant". Din toate punctele de vedere dar cel mai important: datorita membrilor lui.

8. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    mai putin original? :think:

9. Florin M

Florin M 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov, Sfintu Gheorghe
    Masina:
    AUDI A4 Avant, 2001, 116 CP, PD, AJM
    eu unul nu apelez la curierat, daca vreau sa cumpar ceva, doar face to face, ori ma duc eu la el, ori are el drum spre mine. Nu de alta, dar intre noi romanii(majoritatea) nu exista respect.

10. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    De-a lungul timpului am cumparat piese de pe forum, respectiv servicii de la adrian19olimpic, Flow, audipowervl, tiberius roman, daviddaniel, costi88, mihai merisanu, badea dragos, marius 21, baracuda, meghitanul, jony, top benz parts, packard, mlozoveanu, Catalin_1987, ypeo, claus, si poate mi-au mai scapat unul doi. Nu am avut probleme cu nici unul din ei, si cel mai important - sunt de incredere.

11. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    am mai gasit un tepar pe forum, care face comanda si dupa nu mai raspunde la telefon sau zice ca el acu cateva a luat acest numar si nu stie nimic numele lui este STAN, sa va feriti de el, nr telefon 0720877255

12. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  13. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    da el este

14. felmeridavid 2nd Gear Member

Locație:
    Suedia
    Masina:
    BMW 520d E61
    si eu am luat prima teapa. "colegul" are userul b-13-way. Dupa ce am stabilit totul, am mai redus din pret (50 RON) si el mi-a trimis datele lui etc. l-am si sunat in seara inaitea trimiterii pachetului. El: Sigur, trimite-l, am crezut ca deja l-ai trimis. Cand ajunge pachetul, suna numarul de telefon de la expeditor (care nu era al meu, eu fiind in strainatate) si face pe prostul, intreband: Ce mi-ati trimis? Si nu a ridicat pachetul, nici nu a mai scris pe forum, nimic. Macar daca scria ca aintervenit ceva, nu are bani, imi para rau ca... El nimic. Deci, asa am patit eu cu el.
    b-13-way este userul!

15. MariusSS

MariusSS Gold Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi 80 B3 1,8S PM 1989 ; Audi A4 B5 1.6 ADP 1996 ; Kawasaki VN800 Clasic
    mancal-ar tata pe el de tzepar nesimtit ce este....si eu am patit mai sus cu un user , de i-am trimis un electromotor si la telefon cand l-am sunat dupa 1 saptamana imi spunea ca nu a primit nimic si chiar sa dus si a vorbit cu curierul care livra pe zona si ca tot nu avea colet....cei de la curier mi-au spus clar ca coletul a fost refuzat. in fine....astia cu atat or sa ramana in viata, asta ma linisteste complet...

16. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    eu propun sa primeasca ban acesti tepari

17. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Din pacate nu se poate Jony, am mai discutat problema asta, nici regulamentul nu ne permite, nici nu sunt dovezi clare, desi sunt 100%convins ca tot ce spuneti este adevarat, s-a si demonstrat in unele cazuri! Un user banat ce face? Isi face alt user si gata, iar daca se intampla asa, nici nu se mai stie de el. Ramane sa ne ferim de ei, din pacare unii au patit-o si mai rau, ma refer la sume mult mai mari, am luat si eu o tapa daca mai tii mine cu acel CD de navigatie 120 de ron parca...

18. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Cea mai buna alternativa este ca atunci cand expediati ceva sa cereti banii avans,sau cel putin taxele de curierat,astfel la refuzarea coletului sa nu platiti transportul,iar in cazul celor care comanda sa ceara deschiderea coletului la primire.
    Jony i-am trimis un pm la cel care te-a pacalit si pe tine,nu am primit raspuns dar a intrat ulterior pe forum.
    Cum spune si colegul Karol nu prea avem ce face,singurul sfat este sa fiti foarte atenti si sa expuneti problemele aici pentru a nu mai pati si altii.

19. BEBE_BEBE

BEBE_BEBE 5th Gear Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI 2003
    imi pare rau ca ati avut parte de asemenea neplaceri si acesti oameni dupa parerea mea nici nu trebuie sa se uite in oglinda s-ar putea sa se sparga oameni de nimic si plus de asta mai au si nesimtire unii din ei sa mai fie si tari in gura sa va fie rusine!!! si din pacate am cumparat si eu ceva si persoana nu a fost sincera dar eu l-am iertat sa zic asa eu sincer nu as face asa ceva mai ales celor de naici de pe forum oameni buni suntem o familie aici ne tradam unii pe altii?cu chestii de astea castigi doar o data dupa ai de pierdut dar vine si vremea lor cand o sa cumpere ceva si o sa isi ia teapa si m-as bucura sa dea si ceva banuti sa simta si ei cum e sa pierzi ceva pentru ca unii oameni muncesc greu pentru banii acceia si fac sacrificii si cei care dati tepe ar trebui macar sa va cereti scuze aici in fata tuturor!!!

20. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    mi se pare singura solutie viabila

Distribuie pagina asta