1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Vanzari / Cumparari si Prestari Servicii pe acest Forum- In cine SA AVEM sau SA NU AVEM incredere

Discuție în 'Pareri, sugestii, observatii' creată de ovidiutm, 28 Ian 2009.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Userului RCarlos care dezmembreaza o masina si care mi-a spus ca are semnalizarile dorite de mine si pentru ca in profil a completat Arad, fiind aproape am decis sa le iau personal, evident i-am spus si lui ca vin dupa ele. Norocul a facut sa mearga un prieten la Arad cu alta treaba insa surpriza, userul nu sta in Arad ci in Curtici, adica inca 50 km dus-intors. Evident, era de dorit sa imi spuna de la inceput ca nu sta in Arad, nu il trimiteam pe prietenul meu 100 km dus si alta 100 intors pentru niste semnalizari de b5.
    Dar asta nu e tot, ajuns la Curtici, prietenul meu ma suna si imi spune ca ambele semnalizari sunt fisurate asadar, drum si timp pierdut degeaba. Evident daca le comandam prin curier sau posta ajungeam sa dau banii pe niste piese partial distruse.

Ultima editare: 4 Dec 2011
  2. tiberius_roman

tiberius_roman 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi
    Uitasem de acest thread: Userul Songoku17 m-a pus sai aduc scaune ptr TT si nu a mai venit dupa ele. Vina mea le-am adus fara avans! Nu ii de incredere ca si cumparator!

3. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Poate a uitat.Suna-l si invita-l dupa marfa.

4. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Parerea mea este ca in varianta mentionata mai sus cu "+" si"-" in functie lauda/blamare mai apare o problema si anume persoanele rau intentionate care doresc sa discreiteze FARA A AVEA UN MOTIV doar ptr. a-si avantaja vanzarea lor (de exemplu) sau pur si simplu ptr. a monta bete in rotile altora.
    As sugera eventual un sistetm de genul:
    Fiecare user sa posede un rating. Care sa fie accesibil oricui vrea sa il vad. Acest rating sa contina mai multe categorii. Sa zicem vanzare/cumparare - Pozitive si Negative; Sfaturi -Recomandat si Nerecomandat; etc. Va dau un exemplu cu ce vreau sa spun:
    Xulescu Ion: vanzare/cumparare: Pozitive (50), Negative (2)
    sfaturi :Recomandat(5), Nerecomandat(12)
    etc.
    Rubricile enumerate sunt evident alese reprezentativ ptr. a alcatui un profil cat mai detaliat al userilor. Asemanator cu sistemul E-bay/Okazii, etc.
    Eu cred ca ar fi util un sistem asemanator iar cel ce doreste sa cumpere/vanda de la cineva de pe forum vazandu-i raiting-ul se poate decide daca sa se riste sau nu.
    Iar in momentul efectuarii unei tranzactii cumparatorul/vanzatorul sa fie intrebat daca doreste sau nu sa acorde rating.

Ultima editare: 5 Dec 2011
  5. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Asta ar insemna sa transformam forumul in bazar , NU ? :) :no:
    Cine vrea sa dea tepe le da cu toate sistemele de protectie asa ca degeaba se incearca monitorizarea userilor neseriosi ( ca sa nu spun mai urat ) ...
    Este foarte greu sa faci un sistem care sa functioneze dar noroc ca nu Publicitatea este domeniul principal al acestui forum :p

6. 33luc

33luc Junior Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A4 B7 1,9 Tdi BKE 2006- A4 B6 2002 AWX A4B7 2.0 Tdi BLB
    Si eu am probleme cu userul lauhd i-am trimis o consola+cusca 2 din .
    Sa apucat sa le monteze pe masina,toate bune si frumoase,mi-a trimis banii in 2 zile. MOntajul unei navi RNS-D la ei in hunedoara dureaza 3 zile,ca de oamenii nu au habar de montaje, cand sa bage cd-uri in magazia care a cumparato din alta parte a realizat, ca nu are cartusul.
    Ma sunat si ma rugat sa ai dau un cartus ,binenteles ca nu dezmembram magazia,si ma rugat sa-i trimit magazie cu conditia sa-i faca proba.
    Oricum toate legaturile erau pe dos la ce au facut electricienii.
    I-am trimis magazia a 2 a zi cu urgenta.
    Ma suna dupa 2 zile ca nu reusesc electricienii sa faca magazia sa functioneze. I-am trimis magazia de 2 luni, si acum nu mai raspunde la telefoane ,nici pe mess .Parca a murit .Dar el uita ca eu am adresa lui dupa AVB +poze cu masina lui si nr de inmatriculare., si pot sa dau de el. Asa ca primul drum care il fac in Hunedoara o sa-i imping o vizita ca sa-l lesin putin. Sa vada ca nu sa nascut smecheria la Hunedoara. Nu recomand sa faceti tranzactii cu el. A fost prima oara cand am trimis ceva pe incredere,si ultima.
    Rog un moderator, sa puna aceste reclamatii sticky,ca sa vada si alti useri ce oameni avem pe forum.

Ultima editare de un moderator: 21 Mai 2014
  7. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Feriti-va de daviddaniel ( http://www.clubaudi.ro/members/daviddaniel.html)

Am cumparat de la el un motoras stergator spate cu conditia ca daca nu se potriveste sa il trimit inapoi. Bineinteles ca a zis sa il trimit inapoi si nu l-a ridicat nici pana acum( 2 saptamani)

Numele lui este Sain Ioan Florentin si este din Lugoj.

Pierderea este de 108 ron+ 11 ron trimiterea de la mine la el si cat va ma fi inmagazinajul la OP din Lugoj.

Aveti grija la el!

8. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Stefan aici este mesajul primit de la daviddaniel:
    "salut.,in legatura cu colegul stefan cu pachetul care nu am reusit sa il ridic.,problema e ca eu sunt plecat pt inca cateva zile din tara si am trimis pe altcineva sa il ridice,nu stiu daca la ridicat sau nu,dar colegul stefan mi-a trimis un sms astazi in care ma ameninta si mi-a vorbit foarte obscen.,sincer nu cred ca o sa mai ridic coletul acela vreodata in caz ca nu la ridicat prietenul meu....,daca stefan o sa isi ceara scuze public pe site poate ma mai gangesc si ii ofer cadou banii respectivi si ii las cadou si piesa respectiva.,si sub nici o forma nu la pus de vreo 2 saptamani la posta,sa nu mai vorbesc ca ma sunat dupa 10 zile de la primirea pachetului sa imi spuna ca nu i se potriveste piesa...ok in fine si scuze de deranj

Incercati sa va rezolvati problemele ca se poate;)

9. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Nu stiu ce intelege colegul prin mesaj obscen. I-am dat mesajul dupa ce am sunat si nu a raspuns in care i-am zis: " Suntem asa josnici sa ne dam tepe pe forum? Asa importanti sunt 100 ron? Garantez ca de pe forum nu va mai cumpara nimeni de la tine"

Coletul a fost ridicat intr-o sambata din cate tin minte, pe 11 februarie, i-am dat mesaj privat ca il verific cat mai repede.
    Miercuri, pe 15 februarie l-am sunat sa ii spun ca nu se potriveste. A zis sa il trimit.
    Unde sunt cele 10 zile de cad am primit coletul? Cine trebuie sa isi ceara scuze public?

Textul asta cu a trimis pe cineva mi l-a dat de vineri, 24.02 cand l-am sunat sa vad daca a ridicat coletul si a zis sotia il anuntase ca a primit un colet, colet trimis de pe 15.02. Apoi luni pe 27.02 i-am dat pm sa ma anunte cand il ridica fiindca eu nu primesc aviz de la posta( e post restant) si trebuie sa merg sa intreb eu daca au ajuns. Nu a raspuns la mesaj desi intrase pe forum. Pe 29.02 l-am sunat si a zis ca a trimis pe cineva sa il ridice. Vineri, 2.03 nu a mai raspuns. Daca era asa ofensat de mesaj putea sa ma sune inapoi sa spuna ca nu a apucat sa il ridice desi a a vut la dispozitie 10 zile. Dupa 10 zile in care nu e ridicat coletul pleaca inapoi, exceptie facand posturile restante care le inmagazineaza 30 de zile.

Cine doreste am chitantele de la posta, orele cand a fost sunat, sms-ul timis si mesajele private salvate.
    Tehnica lui de ofertare este numai pe PM.

Am colaborat cu colegi care vand piese pe forum pe incredere, care le-am pus banii in avans si care la returul pieselor care nu s-au potrivit au pus banii in colet. Cred ca cine ma cunoaste stie ca nu dau tepe.

Daca tin minte era un user pe forum care se numea sainioanflorentin. Daca mai exista avem o problema: regulamentul spune ca nu poti avea 2 conturi si ca ambele se baneaza permanent.

Ultima editare: 4 Mar 2012
  10. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Am fost in seara asta la posta si ce sa vezi: "prietenul" colegului nu a fost sa ridice coletul.
    Nu a avut timp 10 zile sa se duca cineva dupa el. Am mai platit 10 lei inmagazinarea si m-am ales cu un motoras de stergator luneta cu care nu am ce face.

Ultima editare: 8 Mar 2012
  11. vladliviu85

vladliviu85 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 BLB 2.0 TDI 2005 - 140 calutzi , Skoda Fabia 1 , 1.4 TDI 100CP-stage1 2007
    Recomand si eu pe colegul JONY . Am cumparat de la el un adaptor 2 X 2 pentru OBD1 prin Fan Courier . Produsul este nou , totul a fost ok ! :)

12. Ni5to 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi 80 b3, 1.6 TDI, 1989
    Ati scris undeva, nu mai stiu exact pe la ce pagina, colegului sa apeleze la site-ul oemplus.ro. Sa va spun pareri oemplus.ro. Nu am crezut si mi-am luat teapa, trebuia sa stau in banca mea si sa ma iau dupa posturile altor colegi. Am cumparat de pe acest site, www.oemplus.ro o pereche de lampi cu led pentru octavia 2 facelift. Ma suna un domn inapoi (Bogdan Stanca+ apelativul de cel mai nesimtit si neserios om) sa confirm comanda.
    Ii spun ca da e ferma comanda, platesc cei 50 de euro cu garantia sa se potriveasca, chiar vroiam sa-i fac niste poze ca sa fie treaba mai sigura, sa vada cum sunt lampile originale ale masinii. Dumnealui ca nu e nevoie, ca e el mesteru lu' peste si ca stie tot. Zic, ok, ii mai specific odata ca e modelul facelift, el ca nu e problema stie el tot. Trimite produsul foarte repede, il ridic de la fan curier cand, prima neregula: pe cutie scrie kitxenon, inclusiv scotch personalizat, numele firmei care a trimis coletul, kitxenon, numere de contact, kitxenon. Zic ce dracu ma frate eu nu am sunat la site-ul asta.
    Ridic coletul si ma apuc de demontat lampile originale ale masinii si sa incerc sa le pun pe astea de 50 de euro. Pauza, nu se potrivesc. Dau sa il sun inapoi si sun si sun si sun, intr-un final imi raspunde.
    Ii zic domnule nu e ceea ce am vorbit la telefon, el: "da nu e problema le schimbam vin eu zilele astea in Bucuresti si rezolvam". Eu, normal am crezut si trece o zi, trec 2, 4, 5, 12, etc. Il sun: In legatura cu ledurile alea de la inmatriculare, el ma confunda si incepe sa zica ca nu a primit nici un colet ca ce sunt asa insistent (era alt client tepuit). Eu ii explic ca nu l-am mai sunat si ca sunt alt client, se calmeaza si iara aceeasi poveste, dar ca e Pastele si asteapta sa vina lampile potrivite mie din Germania si ca mai dureaza. Trece si Pastele si el sa sune inapoi pauza, iar il sun, iar nu raspunde pana cand intr-un final binevoieste sa dea accept la apel.
    Ii zic domnule cat ma mai amani ca vi maine ca vi poimaine? I-am dat chiar si un mesaj in care i-am zis ca nu are rost sa fac ceea ce fac acum, adica sa ma apuc sa scriu pe orice forum pe care apuc, parerea mea despre oemplus si sa-i fac antireclama, eu tot vroiam sa o rezolvam pe cale amiabila. Am crezut ultima oara si ramasese vorba sa ne intalnim miercuri sau joi in Bucuresti sa schimbam produsul ca el oricum e aici si nu e o problema. Si cand il sun miercuri seara am avut inspiratia sa il si inregistrez pentru ca am simiti ceva in neregula.
    Si il sun si il sun pana intr-un final cand raspunde: EU: Alo, in legatura cu ledurile de la nr. de inmatriculare, sunt baiatul cu Octavia 2 facelift, o rezolvam maine sau poimainte? Si acum D-l Bogdan Stanca incepe sa tipe si sa se transforme la telefon de parca zici ca as fi f---o pe masa (deja am o mie de draci), ca ce-l sun eu, ca el nu sta in 50 de euro, ca el invarte zeci de mii de euro pe luna, (din partea mea poti sa invarti si pe marte nu numai pe "luna", fraierica geamantan).
    Bun, sa revenim, am ma mai calmez asa usor =))). Apelative din partea lui gen: "-Ma milogule, nu ma fac p mine banii tai", injuraturi etc. Eu nu sunt genul smardoi la telefon, ca sa incep sa il injur etc, daca-l vad atunci dau si din gura si din mana, pana atunci sunt diplomat cu taranul de pe oemplus.ro. Imi zice ca sa-i trimit coletul inapoi (ca asa am inteles si cum il cheama pe nea' Matreaza asta) dar nu pe o adresa anume ci pe sediul FanCurier din nu stiu ce localitate.
    Si eu i-am raspuns, pai ca sa stau si eu linistit si sa nu fie probleme va trimit coletul cu ramburs 50 de euro si el la randul lui imi trimitea lampile ok cu ramburs tot 50 de euro. Practic nu pierdea nimic, transportul platindu-si fiecare coletul. El: "-NU! Astea sunt conditiile, iti convin bine nu tot bine!" Iara cu injuraturi, etc. La sfarsitul convorbirii ii spun ca l-am inregistrat si mai injura el putin ca nu-l intereseaza si cand ii spun ca o sa urc inregistrarea sa auda toata lumea cum isi trateaza clientii oemplus.ro inchide.
    Dupa 2 min incepe sa ma sune ca socatul inapoi. Nu i-am mai raspuns ca nu aveam chef sa mai aud un prost, pana cand imi da un mesaj: "Daca nu primesc coletul maine puteti sa nu-l mai "trimitet" (extraordinar ce incepea papleaca asta sa ma domneasca acum in mesaj). Maine nu poimaine! Am incheiat mesajul. Astea in conditiile in care era 17.30 si la 18 inchidea la FanCurier. Oricum nu-i mai trimiteam nimic prostului cu basca.
    Am sunat astazi la kitxenon, le-am zis toata treaba, o sa scanez si factura de la FanCurier ca sa nu fie probleme. Baiteti intelegatori cei de pe kitxenon, au inteles ca nu am sunat sa-mi dea ei banii ci doar sa ii pun in tema. In fine si ma rog, asta am patit eu cu Bogdan Stanca de pe www.oemplus.ro. Am scris ditamai' romanul, sper sa nu aiba greseli sa nu pun adminii la treaba, dar am vrut sa nu mai pateasca si altul la fel. Imi cer scuze de off-topic si sper ca nu am poluat prea mult topicul tau colegule. Stima!

Ultima editare: 4 Mai 2012
  13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
  14. Ni5to 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Multumesc frumos ovidiutm, o sa fac si o reclamatie, nu cu speranta sa mai vad banii, nu asta e problema dar macar as fi multumit sa-i fie inchis site-ul. Eu i-am spus si la telefon: o sa comand de la el de pe site diferite produse in continuare cu alte id-uri alte nr. de telefon, dar nu o sa le ridic. Macar sa-l pun pe drumuri la FanCurier si tot ma simt bine ;)

15. drid

drid Silver Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi A8 3.0 Tdi 2012**Audi A3 Sportback 2.0 Tdi 2011**Vw Touareg 2.5 Tdi 2006
    Ni5to, mie stii ce mi-a facut nesimtitu ala de la Oemplus: m-am hotarat sa fac un facelift la un A6, sa ii pun faruri cu led, si am auzit din diverse surse cat si de la el, ca imi trebuie niste mufe adaptoare de la far xenon la far xenon cu led. El a zis ca da mi le poate vinde cu 100 E. Le-am comandat si cand au venit mufele erau de la far cu halogen la far cu xenon led, care mie nu imi foloseau cu nimic. L-am sunat si tot la fel, ca sa astept ca ma rezolva, doar vorbe.

Ultima editare de un moderator: 4 Mai 2012
  16. Ni5to 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Vad ca pana la urma ai rezolvat, din ce imi dau seama la avatarul tau, dar banuiesc ca in nici un caz cu teparul asta de www.oemplus.ro. Asta trebuie desfiintat ca firma, sa nu mai arda si alti oameni.

17. TIR 1st Gear Member

Locație:
    Valcea
    Masina:
    B6 2.0 TDI 2006
    Ni5to... se pare ca ai o mica problema, din ce am vazut pe alte forumuri... ti-au zis si alti oameni ca lampile se potrivesc acum e problema ceva de la masina ta depinde de serie care a fost fabricata...

Nu primesti tapa cum spui tu cand primesti un produs... Tapa se numeste in momentul cand nu mai primesti nimic... Si crede-ma ca nu se bucurua nimeni pt suma de 200 lei sau cat ai platit tu pe ele... Daca era ca produsul sa nu fie pentru masina ta nu se potrivea nici macar la mufe pentru ca fiecare sunt diferite.

Apropo spre informatia ta... nu exista nici un Bogdan Stanca la noi la firma... Mi-a fost si mie adus la cunostinta incidentul cu tine... La noi sunt decat 2 baieti care vorbesc la telefon si inca unul pe mecanica...

@drid as dori si eu numele tau complet si eventual un nr de awb (pe privat)... pentru ceea ce spui tu ca ai comandat chiar sunt curios daca exista vre-o comanda de asa ceva la noi...

Si inca ceva pentru a face conversia asta nu trebuiesc mufe adaptoare daca tu deja ai xenon pe masina... numai ca farurile trebuiesc sa fie complete pentru ca nu merg calculatoarele de pe cele vechi pe cele cu led...

Alea iti trebuiau doar daca faceai conversia de la halogen la bi-xenon normal sau led...

Nu e prima oara cand mai vad afirmatii de genul asta... din partea unor oameni care nici macar nu au cumparat de la noi... Eu unul sunt deschis la orice sa ajut la remedierea unei probleme, Dar dupa cum stiti mai sunt si angajatii care nu sunt mereu de aceias parere cu mine ca na nu e al lor si nu au nici un motiv pentru ce sa traga... Schimbam pe garantie fara nici o problema pentru ca si noua ne ofera furnizorii garantie si nu ne doare mana sa le trimitem sa ni se schimbe un produs...

Asa ca daca aveti o problema as dori si acum nu e nici o problema... sa ma contactati direct pe mine... ca deja ma cam supara si pe mine baietii si na... mai trebuie sa facem curatenie ca doar e criza :o)))

18. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Mi-ar face placere sa "spalati rufele in public"!In ultimul timp am auzit tot mai multa lume plangandu-se de calitatea serviciilor oferite.

19. paul_e88

paul_e88 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    -
    O sa trec si eu aici o experienta (de fapt doua) cu userul tiberius_roman, din Timisoara.
    Mai pe scurt sunt niste experiente negative, si nu recomand absolut deloc aceasta persoana pentru orice tip de vanzare/cumparare.
    Userul este acesta: tiberius_roman
    Numarul lui de telefon este 0728106806.
    Are anunturi si pe alte forumuri, deci poate fi recunoscut dupa numar.

Prima experienta a fost cu doua lampi de la picioare, de A4, despre care am vrut sa le iau de la el. Am ajuns sa primesc o lampa de iluminare a usii fara capacul din spate si o lampa cu LED. Deci practic inutilizabile impreuna. Am vorbit cu el si am hotarat sa i le trimit inapoi. Nu le-a ridicat si au venit pe retur, cu plata transportului la mine. Cand l-am intrebat, mi-a spus ca nu a ajuns nimic la el, desi numarul lui de telefon a fost trecut si de catre cei de la FAN Curier pe colet. Ok, bine, am zis ca poate s-o fi intamplat cum a zis el, nu am cum sa stiu sigur.
    Am vrut sa scriu aici despre asta, dar pentru o paguba nu chiar mare, am lasat-o balta.

A doua experienta, si mai neplacuta si cu o paguba mult mai mare a fost cu niste scaune de TT. In poze pareau in regula, desi am avut unele dubii, intr-o poza unul din scaune arata putin ciudat pe o laterala. Dar erau oricum pozate cu grija, sa se vada doar ce trebuie, si eu am fost credul. Am vorbit cu el, chiar de mai multe ori, l-am intrebat daca au vreo problema, daca au semne de uzura, daca sunt rupte, si mi-a raspuns sec ca "nu, arata bine".

Am zis ok si le-am cumparat, platind transportul din Timisoara pana in Bucuresti. Scaunele au ajuns, si surpriza, nu aveau airbagurile din ele.
    L-am sunat imediat si l-am intrebat, mi-a raspuns ca de fapt nici unul dintre scaune nu are airbaguri, pentru ca asa se trimit scaunele, si de fapt nu ma pricep eu. Ok, sa zicem ca nu ma pricep, dar i-am spus ca nu mi-a mentionat asta cand l-am intrebat daca au vreo problema, moment in care mi-a spus ca de fapt poate am vb cu un coleg de-ai lui si nu cu el, si colegul sa imi fi spus asta. Asta desi am vorbit mereu pe numarul lui de telefon.

In anuntul pentru scaune evident nu era mentionat absolut nimic despre lipsa airbagurilor, si asa cum am spus, pozele erau facute special incat sa omita detaliile de genul asta. I-am spus ca voi incerca sa mut pana la urma airbagurile din scaunele mele in cele de TT, si daca nu se vor potrivi, i le trimit inapoi, suportand amandoi cheltuielile de transport (eu primul transport, el al doilea), desi eu nu am nici o vina.
    Mi-a raspuns ca, citez, "nu fac eu regulile", dupa care mi-a inchis telefonul in nas.

Cam asta e povestea cu acest user, prima intamplare ar fi trebuit sa fie un avertisment, am avut si o presimtire, dar nu ma asteptam la socul pe care l-am avut cu cea de-a doua "afacere".
    Ma mir ca sunt primul care il reclama, dar asta e realitatea, imi pare rau sa fiu primul patit.

Deci, mare grija cu el, inca are cateva anunturi pe acest forum cu unele jante.

Ultima editare de un moderator: 22 Sep 2012
  20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Il cunosc personal pe tiberiusroman si iti spun ca nu e genul tepar.
    Stiu povestea cu lampile de la picioare si asa cum ti-a spus nu a fost contactat deloc de catre fancurier. Nu spun, are momente cand lucreaza sau chiar e plecat din tara si nu raspunde la telefon. Insa chiar si asa cei de la Fan ar fi trebui sa il sune de mai multe ori (presupunand ca l-a sunat o data).
    A doua poveste cu scaunele nu o cunosc insa daca te uiti 2 pagini mai in spate s-a ars si el tot cu niste scaune de TT. Intorcandu-ne la povestea ta sa stii ca impreuna cu el mai lucreaza un baiat care raspunde pe acelasi telefon. Ba chiar in ultima luna, doar baiatul ala a raspuns la telefon, Tibi fiind plecat din tara 1 luna.
    Il las pe el sa dea mai multe explicatii, pentru ca presimt ca exista si o versiune a lui.

Distribuie pagina asta