1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Vibratii si zgomote nefiresti - greierasi in habitaclu (interiorul masinii) la Audi A4 B9

Discuție în 'Audi A4 B9 (2015 - prezent)' creată de Jorgensen, 4 Ian 2019.

 1. tatimeu

  tatimeu 2nd Gear Member

  Înscris:
  3 Sep 2020
  Locație:
  Medias
  Masina:
  Megane RS3 302 CP/2014; A4 B9 (DEUA)150 CP/2017 Matrix si Virtual cockpit
  @djxme200 si la mine am sesizat fenomenul acesta.
  Pe langa vibratiile induse de un volum mai ridicat am vibratii si cand motorul e subturat sau drumul e crestat de striatii, vopsea cauciucata etc.
  Au ascultat si altii zgomotul produs "de usa" si au concluzionat ca nu baraie boxa ci pur si simplu fata de usa e de foarte proasta calitate, izolata vai mama ei sau pur si simplu ceva nu e bine strans in interior si intra in rezonanta.
  Ciudat e ca am pus mana pe grilele boxelor si nu vibreaza. Dar cand am pus mana pe panou asa aproape central se simte rezonanta / vibratia foarte bine.
   
 2. djxme200

  djxme200 Silver Member

  Înscris:
  31 Ian 2011
  Locație:
  Constanta
  Masina:
  A4 B9 avant, 2.0tdi, quattro, 2016 Ex A8, 3.0TDI, 2006, B&O
  Initial am inceput sa scot din buzunarele usilor diverse (racleta, chei, etc) deoarece credeam ca acolo intra ceva in contact cu plasticul buzunarului si produce zgomot prin vibratie, insa am observat ca nu e cazul, atunci cand vibreaza am incercat sa tin cu mana fata de usa (de buzunar) si am observat ca zgomotul dispare.
  Saptamana viitoare voi schimba suportul cutiei si sper sa se mai atenueze din vibratii in interiorul habitaclului si poate scap si de "greierasi" :)
   

Distribuie pagina asta