1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Volan la A4 B5 - Schimbare/Inlocuire volan

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de ovidiutm, 1 Aug 2010.

1. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    Frumos lucrat. Cand exista vointa, totul e posibil.

2. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    aici m-ati spart cu poza asta fratilor........chiar beton.Unde ai gasit-o?parca.....parca vreau si eu

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Bineinteles ca se poate, iar daca era din 98 era si mai simplu. Observ ca masina asta are elemente din 95-97, din 98, din 99-2000 si volan care evident e generatie mai noua. Iar daca merg si comenzile de pe volan, garantez ca nu mai are nimic de nonfacelift in interiorul scoicii.

4. koruptx2

koruptx2 2nd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    audi a4b5 "S-line"
    O intrebare , daca am volanul in 3 spite (cel cu 10 puncte in jurul emblemei ? ) care are prinderea cu piulita, pot sa il pun pe unul FL 2000 de exemplu care are prinderea cu surub, adica intra pe locaul acela volanul, presupun ca surubul se poate inlocui ca sa prinda volanul.

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu merge decat daca schimbi coloana de directie.

6. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    Korruptx cauta bucsa adaptoare si rezolvi problema.Eu am gasit una pe un golf 3 si e perfecta.

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Perfecta dar to incompleta... nu uita ca spirala e diferita intre cele 2 volane.

8. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    da Ovi stiu o am ,rezolvarea era sa nu mai schimbam coloana etc,bani,bani,bani.

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Atunci da, vezi de busca aia de golf 3.

10. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    o sa-i fac o poza sa-si faca omu o parere,sa-i fie mai usor

11. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    nu reusesc sa o micsorez dar am gasit una pe net

12. 56ATI

56ATI 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    AUDI A4 Avant facelift, 1.9 TDI PD - motor AJM, 2000
    Buna, pot monta plug & play volanul acesta pe masina din semnatura (volan in patru spite), desigur avand airbag-ul functional?
    provine de pe un A6. (si, eventual, daca 50 lei plus 80 imbracatul in piele e un pret decent) multumesc,

Ultima editare: 22 Dec 2013
  13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
  14. 56ATI

56ATI 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    M-ai bagat in ceata...
    credeam ca e ok cel cu 10 cerculete, dar vad ca trebuie sa caut altul. multumesc,
    da, 50 lei e complet, insa trebuie imbracat, e pe un albastru inchis....

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Uita-te pe anuntul ala al meu pe toata pagina 1 ca sa vezi cum arata in spate volanul cu 10 puncte si cum arata volanul nr. 3 in spate.
    Tu ai masina din 2000 asadar nu se potriveste volanul in 10 puncte.
    Stai linistit ca deaia vinde omulo volanul atat de ieftin, odata ca are comenzi de tiptronic, a doua ca e albastru (eu nu l-as vrea nici pe gratis, NOU sa fie) si a treia ca are pielea uzata. Iti recomand ca daca tot cumperi un volan ieftin cu pielea uzata, sa nu faci economie la imbracatul de volan pentru ca o sa regreti. 80 ron sunt prea putini bani pentru unul care se pricepe intrucat necesita vreo 4-5 ore de munca, minim. Tu ai lucra atat de mult de 80 ron din care sa scazi si materialele?

16. 56ATI

56ATI 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    mda, spui tu ceva. cred ca raman la volanul meu, insa il imbrac in piele. multumesc de sfaturi.

17. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    alo colegu de asta e thread-ul deschis sa citesti de la 01 la 174,fara suuuuparare.Si eu am avut frisoane pana sa montez unul in 3 spite.Bafta!!!!!

18. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    Am gasit de vanzare un volan exceptional,S line,de pe un Audi din 2011,imi place foarte mult,daca ajung acasa peste 2 luni il iau daca va mai fi de vanzare...acum intrebarea mea
    Merge motat pe B5 din 2000,potrivit acestui thread fizic ar merge dar,ma refer la conexiuni adica la mufe trebuie schimbat si spira volan sau nu,ca acel volan are si comenzi pe volan,ceea ce eu evident nu am(am volan S line),nu prea ma tenteaza sa functioneze,dar daca in viitor ma hotarasc o fac,urmeaza sa pun Navi Plus,si ar fi frumos sa o pot face sa mearga comenzile,deci se poate face....sau implica costuri mult prea mari si nu prea se renteaza(cum zicea postul #89 al lui Ovi),daca nu ma limitez doar la claxon si airbag...
    Alt intrebare de la B7 in sus airbag-urile sunt dual stage,eu am single stage,cat ar fi compatibil acel volan cu airbag,am vazut cateva poze cu diverse volane pe B5 deci se poate,daca se urca "gandacul" in cap ma documentez o saptamana si o fac..dar as vrea cateva sfaturi inainte sa ma apuc,ca daca este prea scump mai bine imbrac volanul respectiv pe care il am,si investesc banii in altceva

Ultima editare: 15 Mar 2014
  19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Deci se poate monta. DAR...
    Airbagul il montezi in single stage, nu e problema. Se modifica doar mufa principala ce intra in spira, mai exact scoti contactele de airbag si claxon si le introduci in mufa de la volanul tau actual.
    Cat despre comenzi functionale, ia-ti gandul. Nu ai spira necesara si nici daca ai avea-o cea de B5 nu e capabila sa te ajute. Si, evident orice alta spira de la B6 in sus nu se potriveste fizic. Apoi, nu uita ca calculatorul de steering nu exista la masina ta. Plus ca e pe CAN. Cred, insa asta nu e o informatie din experienta proprie, ca poti maxim sa iluminezi tastele de la volan. Insa mai mult, sigur nu!

20. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    Ahh,mersi de promptitudine..deci raman la ceea ce am zis...claxon si airbag...nu este problema...dar iluminatul care se pierde,pacat....la cum arata volanul,voi mai cauta pe forumuri straine poate poate...
    Cum ai zis la contacte,nu din volanul meu actual(2000)sa scot si sa bag in cel viitor(2011),de ce sa le scot din acel nou si sa o bag in cel vechi,sau invers daca asta ai vrut sa spui

Distribuie pagina asta