1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Volan Multifunctional - Comenzi volan - Volane compatibile si inlocuire la A3 8L

Discuție în 'Audi A3 8L (1996 – 2003)' creată de catalinmiti, 10 Dec 2011.

1. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Poate la fata locului se vede diferenta, :think:dar ai facut asa de bine pozele la "Inainte", incat rezultatul de "Dupa", nu se observa. Eu din poze as spune exact contrariul.

2. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Cred ca a vrut sa zica " miscata".
    Se vede totusi putina diferenta, in bine. Dar nu stiu daca e campatibila vopseaua respectiva si cu pielea, volanul respectiv e din plastic (sau cum s-o numi materialul ala).

3. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    M-am tot chiombanit eu la poze sa vad diferenta, :cool:dar tot nu am reusit.
    In schimb am vazut ca prima poza, inainte de vopsire, e facuta la ora 18:02, iar a doua, de dupa vopsire, la ora 18:04.
    Intrebare : cum ai reusit sa faci totul in mai putin de 2 minute?:)

Edit.
    -silviu72cj ai perfecta dreptate.:) Nu am vazut ca este a doua zi.:banghead:
    -
    TDIpower scuzele mele.:hi:

Ultima editare: 19 Apr 2016
  4. MariusSCM

MariusSCM Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 - 1.6 (BFQ) 102 CP
    Ora e 18:04,dar data e 19 :p

Mi se pare mie sau ai dat si pe plasticul de la airbag?
    Daca dai pe poza marita,se vede altfel diferenta,arata mai bine :)

5. TDIpower

TDIpower 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A3, 1.9 TDI (ASZ), 2002, 130cp
    Da, am dat si pe plasticul de la airbag. Nu stiu cum se vede in poza, dar in realitate se vede diferenta. :) E mai pronuntata culoarea neagra si straluceste. Zici ca e nou. Pozele sunt facute la o zi distanta una fata de cealalta. :))) poate pe schimbator se va observa mai bine diferenta. Revin cu update. Dar per total sunt multumit de rezultat. Se vopseste usor si se usca foarte repede vopseaua... 2-3 ore. Lacul fixator dureaza ceva mai mult pana se usca... inca e putin lipicios volanul la 8 ore de la aplicare.

6. TDIpower

TDIpower 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A3, 1.9 TDI (ASZ), 2002, 130cp
    Am revenit cu poze de la schimbator. Aici se vede diferenta mai bine. Mai ales intre pozele 3 (inainte) si 4 (dupa).
    Cam atat! Nu vreau sa mai scriu despre asta aici ca nu e topic despre schimbator. :)

MariusSCM și MarianMaxx apreciază asta.
  7. ianculets

ianculets 5th Gear Member

Locație:
    Buzău / Ploiești
    Masina:
    A6 C6 3.0TDi Avant /A̶4̶ ̶B̶8̶ / A̶3̶ ̶8̶L̶
    Nu-mi merge airbag-ul , esp ul si claxonul toate astea din cauza spiralei volan ( unii mi-au zis banda ).
    Trebuie sa o schimb,intrebarea este ce producator sa aleg si cam la cati bani o sa ajuna,in spira intra si bratele ( semnalizari,stergatoare ... etc ? ) Daca da as dorii sa iau una cu brat si pentru computer de bord (nu am pe masina dar ma gandesc sa-mi pun si sa incep cu asta,daca nu,nu).
    Masina e un 8l 1.6 avu facelift 2001

8. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Cumpara o spira din dezmembrari de pe o masina identica cu a ta, poti citi codul de pe a ta si o cumperi acelasi cod.
    Apoi scaneaza cu VCDS si vezi care sunt erorile, poate trebuie facute niste adaptari.

ianculets apreciază asta.
  9. ianculets

ianculets 5th Gear Member

Locație:
    Buzău / Ploiești
    Masina:
    A6 C6 3.0TDi Avant /A̶4̶ ̶B̶8̶ / A̶3̶ ̶8̶L̶
    Multumesc dar din pacate nu m-am inteles cu taicamiu care a dat deja comanda de piesa , costa 1600 de lei (foarte mult dupa mine).Azi dimineata cand am mutat masina s-a aprins ABS ul(stiu ca nu e topic ul bun dar momentan sunt in alt oras si nu am gasit tester la un pret cat de cat ok asa ca nu-mi pot da seama de ce s-a aprins),exista posibilitatea sa fie tot de la spira ?

10. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Da, probabil trebuie facuta adaptarea G85.

11. laurstrimbu 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    allroad 2002
    salut , vreau sa te rog sa ma ajuti si pe mine sa pun un volan cu comenzi pe un a6 c5 . m-am impotmolit la releu mufa si conexiuni . poti ?

12. boresque

boresque Gold Member

Locație:
    E60
    Masina:
    A6 4B-C5, sedan model 2000, 2.5TDi AKN 110Kw(150hp), c.v. M6-DQS
    Salut!
    Cu manopera nu te pot ajuta.
    Cu teorie, da.
    Dacă apreciezi că ce am scris pe forum nu îți este suficient, te aștept în privat.

Distribuie pagina asta