1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Volan si/sau Airbag volan la Audi A4 B8 - inlocuire volan - probleme diverse

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de Burfee, 2 Oct 2012.

1. bgu 3rd Gear Member

Locație:
    Bârlad
    Masina:
    a4.2.0 tdi euro 5.120cp.CAGC.2009
    Salutare,
    Credeti ca ar fi plug and play un volan de pe Audi A4 B9 cu tasta "mode" pe un Audi A4 B8.5 (facelift) ? Multumesc

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu. Volanul de la Audi A4 B9 (8W) comunica altfel. NU este compatibil cu masina decat cu un modul atasat. S-a mai discutat asta pe forum si va rog sa NU va mai repetati cu aceleasi intrebari pentru ca altfel ce este scris deja pe forum este scris degeaba.

3. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Nu este plug&play, si depinde de ce modul folosesti, nu va fi 100% functional. Unele module chinezesti nu fac acest model de butoane de pe A4 B9 perfect functionale.

4. Barosyka

Barosyka 2nd Gear Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4 B8 2009 2.0 TDI CAGA manual
    Salutare,
    Am un Audi A4 B8 cu volan normal in 4 spite ce are comenzi și am cumpărat unul de audi A3 (cred) tot cu comenzi. Atașez poze. Va rog sa îmi spuneti dacă îl pot monta și sa îmi funcționeze comenzile in continuare. Va mulțumesc si Sarbatori fericite.

5. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    @Barosyka iti vor functiona daca refaci cablajul la airbag-ul nou sau il montezi pe al tau daca se potriveste.

Barosyka apreciază asta.

Distribuie pagina asta