VW Golf VI - spy shots

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de Adrian, 30 Iul 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Adrian

Adrian Administrator Staff Member

Locație:
    Earth
    Masina:
    cu gandul la un Audi A8 W12 450hp ;)
    Cei de la KGP Photography au reusit sa surprinda cateva imagini cu urmatorul VW Golf VI. Daca e sa ne luam dupa gesturile inginerului VW surprins in imagini, e clar ca Volkswagen nu doreste inca sa lanseze imagini cu noul Golf. Fata si spatele masinii sunt destul de bine acoperite, dar forma generala nu pare a fi prea diferita fata de actuala generatie Golf V.

Modelul Golf este probabil cea mai importanta masina din curtea VW, acesta facand vanzari foarte mari in toata lumea. Noul Golf VI se asteapta sa fie disponibil in 2008.

Sursa: MotorAuthority
    Foto: KGP Photography via Winding Road

2. alex.petrariu

alex.petrariu Gold Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    Audi A8 4.2 quattro 2004 / Audi A4 2.0i 2001
    Da corect foarte reusit modelul.Baietii de la VW pastreaza liniile clasice si asta e bine.

3. Alan

Alan 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 1.8t quattro 2005
    cu toate ca nu inteleg mare lucru din foto , nu-mi place ceea ce vad .. sau ma rog .. nu atat incat sa-mi doresc unul

4. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Cum ai reusit tu sa-ti dai seama cat de reusit e modelul ????? ;)

E nu prea disting mare lucru, in schimb baiatul ala e tareeee :):):)

5. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    mie nu-mi place cum arata din ce se vede acolo

6. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Poate si pentru ca nu se vede nimic doar de aia are husele alea pe el ...... :)

7. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    da,dar totusi se vede oarecum si forma farurilor,si liniile generale,si nu imi place

8. f4271

f4271 4th Gear Member

Locație:
    acasa
    Masina:
    A4, 3.0tdi quattro, full options 2009 (e criza, strangem cureaua)
    In primele faze de testari masina nu e echipata cu farurile definitve. De multe ori si la caroserie se pun alte piese numai ca sa nu se poata trage o concluzie cum va arata in final modelul. Ce vedeti in poza e un prototip care e supus la teste de durata lunga unde masina trebuie sa faca multi km in timp scurt ca sa se poata vedea ce mai trebuie optimat la motor.

Cine vrea sa vada masini noi sa se duca la Nürburgring in timpul saptaminii dimineata si sa stea la pânda. Eu am vazut in 97 o masina care semana cu X5, si cand a deschis soferul portiera mi-a cazut fatza sa vad sigla de Porsche pe volan. Cine isi aduce aminte, in 97 masinile de teren erau putine (Aro, Land Rover, Toyota, Nissan Patrol si Mitsubishi Pajero) si BMW a facut atunci o surpriza cu X5. Multi au spus ca nu vor avea succes, ca BMW e marca de limuzine, nu de offroaduri.

9. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Ar trebui sa arate bine, mai ales ca Golf are totusi o istorie de peste 30 ani

10. adipit 1st Gear Member

vorba celor de la top gear, golfu 5 e prea golf 4 sau poate 3, asa si cu asta micu nou 6-le aduce prea mult a 5, nimic deosebit.

11. obrazNICK 1st Gear Member

Locație:
    Constanta/Tulcea
    Masina:
    Audi A4
    mie mi se pare ca seama cu megane pe sub ce vad in fatza....

12. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Sa nu fim rai

Eu am doar cuvinte de bine pt golful 5 . O masina reusita cu un mare succes pe piata.
    Inca nici nu a iesit golf 6 pe piata si deja apar comentarii de genul... Nu e frumos sa fim rautaciosi cand nu stim despre ce e vorba.
    Cat despre asemanarea dintre golf 5 - 4 - 3 eu nu vad care ar fi aceasta.
    Asa cum a spus si f4271 este inca la stadiul de prototip in test si seamana cu un... prototip :p

13. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2008 2.0Tdi 143CP ALB
    cred ca golfului daca nu ii creeaza o forma mai sportiva si il duc cat mai mult spre golf plus(deoarece din cate poze am urmarit pentru golf 6 pe net asa mi se pare) va pierde locul la vanzari pentru noul scirocco, daca nu cumva chiar asta se vrea pentru ca din ce in ce mai mult vw face golful mai umflat mai mare mai ridicat. nici mie nu imi place si oricum desi am avut si g4 si g5 si sunt fan al modelului pe an ce trece l-au stricat.

14. omg 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    '02 Alfa Romeo 166 2.0TS 150cp
    f adevarat ... mk4 a fost cel mai reusit model dupa parerea mea cum si r32 mk4 nu se compara cu mk5 (incercat , condus , comparat) ... traditia o sa se cam destrame pt ca se vrea promovarea puternica si a altor modele vw si deja golfu are prea multi competitori ... japonezii vin din urma cu buburuzele lor superdotate la bani putini ... unde sunt vremurile cand un golf gti avea 100cp pe 600kg ? :rolleyes:

15. b-13-way

b-13-way 3rd Gear Member

Locație:
    bucharest
    Masina:
    Audi A4 1.9tdi 131cp
    ....din ce se vede in pozele respective...mi se pare ca masina seamana cu modelul vechi de Seat Ibiza:).........probabil ca va arata mai bine dezvelita!!!!

16. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
  17. audi90

audi90 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi 90 B2 1,6 Turbo Diesel & Audi A4 B7 2.5 TDI
    parere mea ca prea repede au aparut putin timp de fabricatie de exemplu golf 4 si imediat si imediat daca nu ma insel dupa 5 ani golf 5 si daca ne intoarcem sa-ne gandim in urma cu ceva ani golf2 sau fabricat din 1984-1992 golf3 1992-1998 vreau sa ma refer ca nu se mai fabrica cum se fabricau inaite un model de golf multi ani si micuta cum erau inaite acuma prea mare caroseria.si acum la scurt timp apare un alt model.sper ca nu a deranjat pe nimeini parerea mea merci
    cu respect ionut

Ultima editare: 25 Iun 2009
  18. wwl

wwl Silver Member

Locație:
    Pitești
    Masina:
    A4 1.8T B6
    de atunci ... a aparut chiar Golf VI R20! ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta