1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

A6 Allroad - Balena Verde

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de redlife, 20 Noi 2023.

1. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Frumos! :cool:
    Anul viitor poate facem o gașcă și mergem mai mulți de pe grup la Worthersee. Știu ca voi aveți o tradiție:icon_thumright:
    Mașina, chiar e o apariție, cu siguranță întoarce capete oriunde mergi! Spor! :hi:

Andu333 și redlife apreciază asta.
  2. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    @Cosmin ZKG avem deja cazarea luata pentru la anu in perioada 10-17 mai . M-as bucura sa ne strangem mai multi acolo si sa ne vedem :racer:

CosminSt apreciază asta.
  3. Caliin26

Caliin26 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6 C7 Allroad
    Salutare,
    Felicitari pentru grija si atentia la detalii la modelul asta exclusive de Allroad, cu adevarat deosebit. As intoarce capul oricand dupa asa masina si as ramane cu zambetul pe buze, big like.

In legatura cu interfata carplay, imi spui te rog ce model ai ales ? Si in mod deosebit, ce spui despre compatibilitatea audio cu sistemul Bose, ai in continuare aceeasi calitate la sonorizare ? Conexiunea e bluetooth sau Aux ?

4. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    @Caliin26 Salut,
    Multumesc frumos pentru aprecieri
    Legat de interfata carplay, eu am luat-o de pe AliExpress de la un magazin numit RoadTop Franchised Store. Conexiunea telefonului se face prin wireless cu modulul carplay iar mai departe sunetul este redat prin AUX catre boxe dar eu nu folosesc partea de sunet de la interfata, merg tot pe sonorizarea masinii atat la muzica cat si la telefon, mi se pare ca se aude mai bine.

5. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Adaug si eu o informatie privitoare la modulul de Carplay. Daca ai iPhone, poti alege ca muzica sa o dai prin bluetooth catre MMI la care esti deja conectat pentru telefonie, deci nu mai depinzi de modul si AUX. Eu zic ca si prin AUX se aude foarte bine, nu e o problema asta.

Red_ apreciază asta.
  6. Caliin26

Caliin26 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6 C7 Allroad
    @redlife @arazvan2002
    Multumesc mult pentru info, foarte utile!
    Atunci trag concluzia ca nu am de ce sa imi fac griji cu privire la modulul asta RoadTop si ca e alegerea potrivita pentru ce am eu nevoie (GoogleMaps + Waze)

redlife și Red_ apreciază asta.
  7. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Caliin26 apreciază asta.
  8. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    Ieri daca tot a fost despre zapada am zis sa o bag si pe ea in seama asa ca i-am facut niste poze in padure.
    In alata ordine de idei cochetez cu ideea de a schimba ecranul de la navi cu cel cu touchscreen, mi se pare mai usor de lucrat cu el.

Peto, stefan550, Red_ și alți 7 apreciază asta.
  9. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    Cand aveam C7, la fel am facut si eu: am pus un modul Carplay pt navigatia existenta iar dupa un an am trecut la navigatia "mare" cu touchscreen. Ai mai multe avantaje (rezolutie mai buna, YouTube, Digi Online, etc.). Si e si foarte fiabila: eu in aprox 4 ani nu am avut nicio problema cu ea, nici macar n-a fost nevoie sa-i dau restart vreodata. Spor!

redlife apreciază asta.
  10. Caliin26

Caliin26 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6 C7 Allroad
    Ce model touchscreen recomanzi @dvr ? Din review-uri mie toate imi pareau cu lag...

11. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    Caliin26 apreciază asta.
  12. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Vezi si la mine ce am luat. Eu am ales Junsun cu ecran de 1280x720 (el e o clona de RSNAV S5). Pe android sunt cam mici fonturile. Daca il folosesti tot carplay, e ok. Asta fiindca ecranul are pixeli prea mici.

Caliin26 apreciază asta.
  13. redlife

redlife Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A6 C7 Allroad Bi-Tdi
    Incepem seria pregatirilor pentru Worthersee asa ca am trecut la treaba.
    Am schimbat discurile si placutele cu repere OE.
    Am facut revizia de an bineinteles( tot in reprezentanta la Audi) pentru ca nu prea reusesc sa fac mai mult de 10000 km intr-un an cu masina.
    Ca ultim pas am facut un polish light cu pasta de finish de la Rupes (cea galbena) si am aplicat ceara solida de la Fusso.
    La si cateva poze din timpul operatiunilor.

Sa ne vedem cu bine la Worthersee!

mihaicristian, Ionut Stancu, Peto și alți 10 apreciază asta.
  14. Peto

Peto Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8
    Este impecabilă mașina , îmi place foarte mult culoarea , etrieri galbeni arată super pe ea și jantele sunt top !

redlife apreciază asta.

Distribuie pagina asta