1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere si sfat achizitie A4 B8 8K

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de dansastro, 16 Aug 2008.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Cosminel cred ca ai gresit adresantul conversatiei. Ti-am mai spus si ma faci sa repet: citeste bine mesajul inainte sa il scri pe forum. Mai citeste odatat ce a scris colegul GunX si poate iti dai seama unde ai gresit.

O noapte buna

2. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Gandeste mai mult ce scrii ca nu prea ai dreptate ;)
    De ce sa dau 5000 RON pe o taxa inutila cand pot cauta o masina cu 1000 Euro mai scumpa care sa fie euro 5 si automat taxa de 800 RON ????
    Si te asigur ca in Germania in diferenta de 1000 Euro ai si ceva in plus ( an/km/dotari )

Ultima editare: 21 Aug 2012
  3. eugenbv 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    --
    @GunX

Ai dreptate, masina e cheala. Probabil proprietarul initial a ales multitronicul in defavoarea altor dotari.
    Ideea este ca trebuie sa incep de undeva si la bugetul asta nu am prea multe optiuni. Poate peste vreo 2 ani intru si eu la "seniori" asta fiind primul audi pe care (vreau sa) il am.

Referitor la dotari "dublu climatronic" nu ar trebui sa aiba doua butoane in bord?

4. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Ideea era de alta natura...daca ai in buzunar 21.000Euro + bani de drum, vrei sa imi spui ca o sa te impiedici in taxa de poluare, daca gasesti o masina buna dotata si cu kilometrii ok ??? Cand vorbesti de astfel de sume, inseamna ca mai ai ceva la buzunarul din spate...sau daca nu ii ai, m'as mira cum poti da astfel de cautari pe mobile.de:lmfao: Scuze de offtopic...

5. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    ti-am citit topicul de prezentare http://www.clubaudi.ro/masina-mea-prezentarea-membrilor/30604-al-meu-a4-b8-2-0tdi.html foarte frumos, felicitari. al meu este http://www.clubaudi.ro/masina-mea-prezentarea-membrilor/29959-my-a4-b8-quattro-2-0-tdi-170cp.html

oglinzi incalzite e standard cred. heliomate si retractabile am si eu.
    da, am trapa. si senzori parcare fata-spate. si navi. si senzori lumina/ploaie si incalzire in scaune si tempomat, senzori de presiune. coming-leaving-home e setare normal ca o am la fel ca si cornering, dar astea nu sunt dotari. si suspensia sport o am. deci la astea cam sunt la fel ca tine, dar mi-e frica ca am in plus pe langa tine multe alte lucruri:
    xenon cu leduri si stopuri cu leduri. motorizare de 170 de cai dusa la 200 de cai + quattro, servotronic, audi-drive-select, comanda vocala, suport telefon bluetooth (ai reusit sa ti-l activezi?), interior s-line complet: volan sport (la fel ca tine), plafon negru, scaune sport cu lombar electric si suport de picioare retractabil (asta e foarte fain si conteaza enorm la confort), piele integral si nu in ultimul rand incalzire auxiliara cu telecomanda (webasto). nu stiu cat ai dat tu pe a ta, dar eu cu 60.000km mai putini decat tine si cu anul fabricatiei 2009, am decartat 20.500 dupa o negociere la sange (cerea 22)

nu am jantele de 18, la fel ca si tine consider ca cele de pe 17 sunt mai practice/bune/ieftine, de aia am si observat ca vrei sa le vinzi si sa-ti iei mai mici un numar :) de asemenea ceva care ma enerveaza la fel de tare ca leduri din faruri pe tine, a uitat proprietarul sa bifeze pachetul de lumini si daca poti sa crezi ca la o masina de 57.000eur nu am lumina in torpedou :)

oricum nu mi se pare frumos sa te lauzi cu dotarile de pe masina - ti le-am enumerat la cererea ta ca sa se stie ca nu sunt ipocrit (indemn pe altii sa-si ia masina dotata in timp ce eu n-am de fapt mai nimic), dar cand "te iei" de cineva la modul "hai sa ni le masuram" cel mai bine o faci pe PM, probabil ti-ai dat singur seama si de asta ai sters ulterior :)

no offence, peace, ai o masina super faina si dotata, versus astea sunt copilarii (sper insa ca ti-am satisfacut curiozitatea). daca un moderator a gasit asta drept flame, sa-mi stearga si mie postul (cu scuzele de rigoare).

ca idee, din dotarile enumerate, cele mai importante mie mi se par motorizarea si quattro, suspensia, scaunele, incalzirea auxiliara, oglinzile heliomate si bluetooth hands-free. farurile cu xenon+led sunt o fitza, la fel ca multe alte prostii gen trapa, si rahat. sunt faine dar placerea condusului, urcatul intr-o masina calda iarna si confortul adevarat (scaune super si vorbit la telefon fara sa iei mana de pe volan) ti le dau cele enumerate la inceput.

6. dnutz

dnutz 3rd Gear Member

Locație:
    Helsinki
    Masina:
    A4 B8 1.8T 215CP ABT
    Cosminel si GunX am citit discutia voastra si m-a amuzat putin:).Ma gandeam daca am nimerit la 'Nu te supara frate!':).Parerea mea e ca amandoi aveti masini foarte frumoase cu plusuri sau minusuri,dar perfecta pentru fiecare dintre voi.Numai bine.

PS:eu nu am multe din dotarile voastre si totusi imi iubesc masina :)

7. xxxxxxx 6th Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI CAGA E4+ 2009
    Pe mine m-a enervat afirmatia cum ca B8 nu exista ca model fara leduri...dar am citit in graba initial, si de aceea am sters ulterior...Oricum nu vroiam sa imi compar masina cu a ta...vroiam sa demonstrez ca un b8 fara leduri nu inseamna neaparat si o masina cheala...Si oricum sunt convins ca sunt varii motive pentru care eu nu mi'as dorii masina ta, la fel cum poate nici tu nu ti'ai dori'o pe a mea :w00t::)
    Imi apare AUDI UHV 9999, dar nu mi se conecteaza, are in cotiera si un suport instalat pentru Nokia 3310, dar trebuie sa ajung la reprezentanta pentru un update, care va rezolva si aceasta problema...
    Offtopic maxim, dar sper ca am lamurit ca nu am vrut sa supar pe nimeni...:rockwoot:
    P.S.-oricum nasol fara lumina in torpedo, eu as vinde'o :)):))

8. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Si eu am un suport instalat pt nokia 6xxx, daca iei ultimul dvd de navigatie 2012, iti face automat si update de soft la mmi si s-ar putea sa mearga fara sa mai decartezi la reprezentanta. vezi si la pin sau ce mai ai pe acolo, dupa ce faci bine setarile bine prima data, dupa aia se conecteaza singur de fiecare data cand te urci in masina cu telefonul tinut in buzunar.

in fine scuze de offtopic, pt cine doreste sa cumpere o masina cu bluetooth, sa testeze inainte :)

9. alizandru 2nd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 Avant, 2010, CAGA 143, multitronic 8+1, S-line, etc.
    Doresc un sfat in schizitionarea unui Audi A4 B8 - 2.0 TDI CR 105 KW, Avant.
    Masina este luata de un prieten din germania, a fost lovita aripa, dar ulterior inlocuit ca originala si vopsita in romania acum 3 luni cand a fost adusa in romania.
    Ca dotari are pachet ambition, cutia multitronic 8 viteze, mmi 3g, piele, climatronic 3 zone, trapa panoramica (cel putin asa zice el ca se cheama), led fata spate, tempomat, bi-xenon, senzori parcare spate, jante aluminiu 17", si alte chestii marunte.
    Rulaj 98000 km. Alte probleme ar fii o mica zgarietura pe bara spate - cel putin orice masina combi are una din cauza uzitarii specifice combi. Pret 16.000 EURO.
    Merita ? Eu cel putin sunt 99 % convins sa o cumpar, pt ca m-am indragostit de masina aceasta.

Ultima editare de un moderator: 22 Aug 2012
  10. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Ce an e masina ?
    Din ce spui masina e destul de dotata, dar tie trebuie sa iti placa ;)
    Fa un drum cu masina, pune-o pe tester, si daca rezultatele sunt bune cumpara masina. Nu cred ca iti poate spune cineva mai mult fara sa vada macar poze cu masina :)

11. utza 1st Gear Member

Locație:
    Otopeni
    Masina:
    VW G6
  12. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Faina, imi place ca este S-line, eu la banii aia as lua-o :) daca o mai conduce cineva memoria de scaune o sa fie cea mai marfa senzatie ever :D

Ultima editare: 24 Aug 2012
  13. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    Nu stiu ce sline vezi acolo, n-are nici macar un singur element sline

14. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    avantul ala are volan s (3 spite) si scaune s (suport lateral mai bun si extensia rabatabila pentru genunchi). nu sunt sigur dar cred ca si plafonul este de s (negru). nemtii sunt putin mai altfel decat la noi, ei nu tuneaza pe afara masina sa moara dujmanii si inauntru o lasa vai mama ei, prefera confortul lor interior fara afisarea exterioara ;)

Ultima editare: 25 Aug 2012
  15. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Are dreptate noname. Nu este s-line GunX. Eu nu stiu ce elemente de s-line vezi tu acolo? Ne zici si noua? Masina are un pret corect parerea mea.

16. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Am zis mai sus.

17. utza 1st Gear Member

Locație:
    Otopeni
    Masina:
    VW G6
    Sincer, nu caut neaparat un model S, dar masina asta pare a fi OK.
    Din ce vad si eu in imagini si descriere: volan sport, pachet sport, suspensie sport.
    Ma intrebam daca este pretul cat de cat corect avand in vedere dotarile, vechimea, km si aspectul general al masinii..., iar motivul pentru care va intreb este ca sunt multi care au ochiul "format" pentru astfel de detalii si pot sa primesc niste pareri avizate in acest sens ca sa iau o decizie cat mai buna in ceea ce priveste achizitia.

18. sorinaciu

sorinaciu Bronze Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    Ex Audi A4 B8
    buna ziua. tocmai ce mi-am vandut autoturismul si pasii mei precum si gandul zboara catre un audi a4. sunt fost proprietar al unei masini frantuzesti (renault megane de 1.5 dci) pe care l-am avut de nou. cunosc deci intr-o oarecare masura injectia comon raill. nu doresc sa expun diverentele dintre marci, sa denigrez sau sa avantajez vreo marca. in contextul in care discutiile de pe acest forum se poarta despre audi, cu avantajele sau dezavantajele capacitatii cilindrice sau a puterii pe care o dezvolta aceste motoare, de modul in care fiecare posesor de audi stie sau cunoaste modul cat mai corect de exploatare al autoturismului, va expun un anunt (evident tot Autovit), a unui audi a4 adus in tara in luna februarie 2012 (samsar), achizitionata de o alta persoana. acesta o vinde ptr ca (zice el) pleaca din tara. mai multe in ceea ce priveste dotarile si alte impresii.....le astept cu interes. in speranta ca voi putea primi cat mai multe sfaturi (pozitive, bineinteles), acesta este autoturismul cu pricina : http://www.autovit.ro/audi-a4-C25659629.html

19. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Full fara piele si trapa? Unde-s senzorii de parcare, unde-s scaunele electrice, unde-i suspensia sport, unde-s jantele alea de full?
    Pretul este atragator la prima vedere insa eu zic ca ar trebui sa iti dea de gandit... o masina ca asta gasesti la 15.000 euro in Germania (probabil la 250.000 km), el o vinde inmatriculata la 14.000...

20. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Dar de oglinzi anti-orbire, dublu climatronic, B&O sound, start/stop, 4x4, suspensie adaptiva si drive select, webasto, cruise control radar, side asisst, lane assist, samd ce sa mai zicem? Nu exista nici o masina full cu adevarat, pt ca unele optiuni cand le pui, nu mai poti avea altele (ex : la 2.0 ori quattro, ori cutie automata, modelul asta nu are nici una din ele - eu as cauta una automata daca tot nu am transmisia integrala, dar e strict preferinta mea). Eu cred ca nici nu are ala habar ce optiuni complete exista pe A4. Asta e din ciclul "impecabila". Cand mai incearca toti vorbe-goale sa va abureasca cu "ful opșiăns" calmati-i cu "ne uitam pe configuratorul audi si pt fiecare optiune lipsa scadem din pret 500eur" :)

Altfel pretul e bun, dotarile ok, doua lucruri ai de verificat, VIN-ul ala cat a fost alergata la mama ei, apoi daca chiar ala e VIN-ul de pe masina :)

In rest atentie la vanzatori care scriu "chilometri reali". Daca sunt asa trecuti pe la scoala si inteligenti, poate au condus masina cu picioarele si au dus-o la revizie din 3 in 14, punand ulei de floarea soarelui in motor.

Ultima editare: 26 Aug 2012

Distribuie pagina asta