1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Geamuri electrice A6 C5 probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A6 C5 (1997 - 2004)' creată de Trochi_jr, 26 Aug 2008.

1. Trochi_jr

Trochi_jr 1st Gear Member

Locație:
    Resita
    Masina:
    Audi A6 1.8T
    gata...sa rezovat in sfarsit imi merg geamurile pe fatza...se deschid si se si ridica...ms mult baietzi

2. symaalex6 1st Gear Member

Locație:
    Tg.Lapus
    Masina:
    a4 b5 an1995 motor 1.6
    de unde pot cumpara sau comandsa clemele alea pt geamuri,care se prind pe cablu???

3. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    La reprezentanta sau daca gasesti la dezmembrari - de obicei piesele propriu zise trebuiesc cumparate originale, fie ca sunt SH sau noi.Succes;)

4. csaba

csaba 1st Gear Member

Locație:
    mures
    Masina:
    Audi 80 B4 2.0E
    geamuri electrice

alistar ai rezolvat problema?si la mine e la fel!este cind merg si este cind nu,cind nu merg geamurile nu merge nici trapa:(,

5. Ruby

Ruby 1st Gear Member

Locație:
    Tgv
    Masina:
    Audi A4 1.6 '97
    Mie mi s-au rupt clemele alea verzi de plastic care tin geamu. din ce cauza s-or fi rupt, si in primul rand unde gasesc sa cumpar? pe la magazine de piese mi=au spus k nu se gasesc separat. numai macaraua intreaga. ms anticipat

6. alistar

alistar 3rd Gear Member

Locație:
    Campina
    Masina:
    ex A4 1.9 tdi 131HP AVF 2003 new Bmw X3 2005
    electrice sau nu???

nu am rezolvat problema.

7. alistar

alistar 3rd Gear Member

Locație:
    Campina
    Masina:
    ex A4 1.9 tdi 131HP AVF 2003 new Bmw X3 2005
    geamuri electrice.

cand se deschid merg perfect nu am problema ca urca stramb sau coboara drept.Problema e ca nu mi le deschide si nici trapa nu se deschide.
    am fost la cardinal motors ploiesti si mi-au spus sa imi cumpar calcu,atorul confort.dar sa va spun ca ei nu stiau ca trebuie sa pui contactul cu cheia pentru ati recunoaste telecomanda...sunt varza.de ce sa imi iau acest calculator caonfort daca geamurile si trapa merg cand vor.am desfacu eu acest calculator si mi-a mers cateva zile apoi iar nimic.

8. csaba

csaba 1st Gear Member

Locație:
    mures
    Masina:
    Audi 80 B4 2.0E
    la mine acuma merg,nu stiu ce poate sa aiba:think:

9. georgiana 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A6 Tdi quattro 2.5 AKE
    probleme comune

Salut si eu am aceeasi problema cu geamul de pe fata dreapta. am fost la un electrician si mi-a spus ca trebuie schimbat motorasul si mecanismul aproape integral si acum aproape 2 ani costa aprox 5 milioane, dar nu am facut nimic pt ca nu imi era indispensabil geamul.
    daca gasesti o modalitate mai ieftina ....posteaza ceva ...ca suntem multi curiosi ....

10. Ruby

Ruby 1st Gear Member

Locație:
    Tgv
    Masina:
    Audi A4 1.6 '97
    De unde pot sa imi cumpar clemele acelea verzi de plastic care tin geamul?

11. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Clemele de plastic care tin geamul nu sunt disponibile din pacate decat cu tot cu macara......

12. love4cars 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6 1.9TDI Multitronic
    Si eu am ceva probleme cu geamurile de pe fata.
    Cel din stanga nu raspundea la nicio comanda, iar cel pe dreapta se ridica/lasa doar din butonul de pe dreapta, si doar se ridica din cel de pe stanga.
    Azi mi-am luat inima in dinti si am desfacut fara de usa stanga.
    Desi pare complicat, am ramas surprins cat de frumos se lucreaza cu sistemele de prindere daca ai putin rabdare...
    Inauntru am descoperit modulul de butoane "defect". Luat, curatat de pamant, bagat niste spray de contacte si pe urma aer comprimat. Acum merge ca uns.
    Problema ramasa este macaraua stanga, care are un cablu care se infasoara pe un mosor, insa din pacate acel cablu la mine s-a facut varza. Este stramb, rupt si etc.
    De unde as putea lua un cablu din ala? Stie cineva cum se monteaza la loc.
    Multumesc.

13. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Nici pentru modelul tau nu este livrabil set de reparatie deci nu poti rezolva problema decat daca schimbi macaraua:D

14. bigman55

bigman55 2nd Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    Audi A6 C5 2002
    Nu este adevarat.
    Nu trebuie sa schimbi macaraua.
    Si la mine s-a rupt acea clema.
    E adevarat, in etka gasesti ff greu codul.(dar nu are si poza in etka)
    Eu l-am gasit, cu ajutorul unor forumisti.
    Si atunci vreau sa spun la toti care au aceasta problema:
    Clema se numeste: driver door window
    si are cod etka:
    COD: 4B0837463B
    o sa pun si niste poze, sper sa mearga: in prima poza este clipsul original, rupt. Cele rosii sunt comandate.
    Eu am comandat la un magazin, m-am dus cu codul, altfel nu mi l-ar fi gasit.
    M-a costat 18 roni
    Ramane sa ma duc sa-l montez.
    La reprezentanta m-ar rupe...manopera.

Ultima editare: 20 Iul 2009
  15. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Bigman te-as ruga sa citesti mai atent toate posturile si sa nu dai informatii eronate pentru ceilalti colegi.Era vorba in discutiile anterioare de A4 B5 si B6.Ca sa nu mai vorbim ca Love4cars intreba de un cablu de macara care chiar nu este livrabil.Legat de ce cod ai dat tu chiar nu era greu de gasit in etka si se stie ca la A6 exista clemele respective care insa nu merg pe orice model de Audi...Uiata-te in atachment si ai sa vezi la ce modele se potrivesc respectivele cleme care se pot cumpara separat de macara.

16. bigman55

bigman55 2nd Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    Audi A6 C5 2002
    calintes, eu la acest topic am raspuns:

Da, clemele merg la A6 din 2002, C5.
    sincer n-am cautat la celelalte modele.
    Daca tu ai gasit codul usor in etka, bv tie.
    Dar ai vazut, ca nu au poza in etka.
    Oricum, am pus si pozele pentru a nu induce pe nimeni in eroare.
    Este valabil numai pentru cine recunoaste acel clilps de ghidare al geamului.
    Si in cazul meu, mi s-a spus de la un centru de comenzi ca tre sa cumpar macaraua cu totul.
    Daca la A4 B5 si B6 difera clipsurile, o fi alta poveste si o sa sterg ce am postat.
    Speram sa fie de folos cuiva.

Ultima editare: 21 Iul 2009
  17. madslevin

madslevin 1st Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    Audi A6 1.8T
    mda...mai avem putin si legam cu sarma

Servus! aceeasi problema am avut-o si eu cu a6 ,faptul ca ele urca si se blocheaza ca mai apoi sa revina la pozitia initiala e din cauza unui releu de suprasarcina care protejeaza motorul sa nu se arda.... faza cu siliconul nu tine mult maxim 2 sau 3 luni ... intr-un final am fost obligat de situatie sa schimb macaralele la geamuri toate 4 daca nu ma insel se vb de 180-200 euro piesele(bineinteles nu originale dar cu garantie 12 luni si comandate din germania) si cam 100 de euro montajul la un amic ... faza e ca munca e delicata si trebuie demontat tot din usi.. am fost prezent si am vazut. apropo am aproape 6 luni de cind am montat noile macarale si pana acum nu miau dat nici o problema.

18. johnny_gunit 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    A6,2.5tdi.2001
    problema geam lateral stanga fata

salut am si eu o problema cu geamul lateral stanga fata, cand vreau sa l inchid urca pana la jumatate dar cand ajunge la jumatate merge foarte greu iar la un moment dat coboara cam 10 cm, daca l inchid putin cate putin merge...

19. dany-yzo

dany-yzo 4th Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    golf 4, 1.9tdi, 2004
    aceeasi problema am si eu de cateva zile dupa ce mi-a trantit cineva usa dreapta fata cu geamul deschis la jumatate...de coborat coboara normal dar de urcat urca f greu...ar putea fi rupta vreo clema care sustine geamul nu stiu inca unde sa merg sa nu ma jupoaie de bani...bine un kit complet am auzit ca e pana in 200 ron...:)

20. nixon Guest

te rog frumos da-mi si mie relatia de unde ai cumparat clemele .....da-mi un nr de telefon sa te sun. mes. robert_pit_99@yahoo.com ......te rog mult de tot sa luam legatura . multumesc anticipat!

Distribuie pagina asta