1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Geamuri electrice A6 C5 probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A6 C5 (1997 - 2004)' creată de Trochi_jr, 26 Aug 2008.

1. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro

Trebuie reglate ramele usilor(geamurilor) pentru a scapa de fluieratul de care zici.

2. danutzbxl

danutzbxl 1st Gear Member

Locație:
    Bruxelles Belgia
    Masina:
    Audi A6 2.5 TDI V6 1998
    salut

Nu te supara dar....reglate ramele geamurilor...?adik?......eu abia am luat masina si nu prea inteleg c vrei sa zici:)....poti sami explici unpic te rog...merci

3. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Daca dai jos panoul interior al usii ai sa vezi ca exista niste suruburi cu care este fixata rama geamului in usa.Daca slabesti acele suruburi ai posibilitatea sa reglezi rama.Intre rama si usa ai sa gasesti niste pene(icuri) din aluminiu care trebuie miscate conform reglajului dorit.

4. iurius777

iurius777 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A6,2.5tdi V6, 2000
    pentru geamuri se schimba kitul de ridicare a geamului care e in jur de 170ron si pentru geamuri spate daca nu mai merge decat daca al tii apasat, se schimba doar butonul( se gaseste si la second)! e ceea e am facut eu si nu mai am probleme! salut!:o:

5. klausmuler 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 1.8T 1998
    Salutare....clemele le poti cumpara de la Porsche Romania si costa 14 ron perechea.

6. crisanda78 2nd Gear Member

Locație:
    Slobozia
    Masina:
    A6 2.5 2001
    a6,2001,150cp la mine nu se gasesc decat cu macaraua, am intrebat la reprezentanta

7. mariandex

mariandex 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi a6 avant 1,8T cod AEB 150 hp
    Pai normal trebuie sa-si vanda si aia marfa , eu am ajuns la concluzia ca daca ai un bec ars la far astia de la reprezentanta sunt in stare sa te puna sa schimbi farul cu totul ca e mai usor sa puna un bec pe un far nou decat sa demonteze si sa monteze un far vechi .
    Vezi ca acele cleme au un cod si dupa acel cod le gasesti la reprezentanta sau pe net uita-te la pagina 4 din acest thread si vezi ca e poza din dreapta iti arata codul de la clema respectiva .

Ultima editare de un moderator: 11 Mai 2011
  8. gigi70moldo

gigi70moldo 4th Gear Member

Locație:
    Hunedoara
    Masina:
    Audi A6 2000 2.5 TDI V6 Stage 1 220HP / A3 2002 1.9 TDI ASZ Stage 1 170hp(remap+exhaust)
    Motoras Geamuri

Buna ziua,

Motorasul de la geamul din fata stanga nu stiti daca se poate schimba cu unul de la usile din spate ? Deoarece este ars.

Ultima editare de un moderator: 11 Mai 2011
  9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    gigi70moldo fi mai atent data viitoare si foloseste functia Cauta. Nu mai deschide topicuri noi pentru ca ele vor fi sterse fara explicatii. Adreseaza intrebarile in topicuri deja deschise. Am mutat intrebarea ta unde trebuie.

O seara buna

10. gigi70moldo

gigi70moldo 4th Gear Member

Locație:
    Hunedoara
    Masina:
    Audi A6 2000 2.5 TDI V6 Stage 1 220HP / A3 2002 1.9 TDI ASZ Stage 1 170hp(remap+exhaust)
    Raspuns

Salut, data viitoare voi fi mai atent, in legatura cu motorasul de la geam, nu stie nimeni nimic ? se poate schimba cel de pe spate cu cel de pe fata sau invers ? cat costa unul nou ?

Sa aveti o seara buna

11. harfo_79

harfo_79 Bronze Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi Avant B6/A4 1.9 TDI / Audi Avant B9/A4, 2.0 TDI Black&White
    din poze pare sa se potriveasca de pe fata pe spate dar poate ma insel si la anumite modele nu merge.
    aici gasesti motorase sa iti faci o idee de preturi, mai sunt si pe pagina anterioara.
    pentru traducere sa stii ce cauti:
    HL - hinten links = stanga spate
    VL - vorne links = stanga fata
    HR - hinten rechts = dreapta spate
    VR - vorne rechts = stanga spate
    asta e la reducere de pret, 27 de euro fara transport, cod 4F0 959 802 D, Data Fabricatiei: 26/10/2006 luat de pe un A6 Avant 4F - 2.8 V6 quattro din 2007. pana in germania e 8,5 transportul, pe romania daca il pui sa il trimita economic e pe la 15-16 euro, dar trebuie sa iei legatura cu vanzatorul.
    astia sunt vanzatori de piese si vand atat piese noi cat si SH pentru VW şi Audi. au si alte chestii, in magazinul lor.

Ultima editare: 12 Mai 2011
  12. tbraoul 1st Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    audi ,a6 , 2002
    Salut,
    Geamul de pe dreapta fata are comenzile invers daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfat: am desfacut usa si nu s-a umblat la fire dar cand ii dau ca sa mearga sus el coboara si invers. Multumesc.

13. Adiy_bob 1st Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    A6, 2.5TDI,2002
    Salutare,
    Ia verifica daca nu e mufa de la motorasul geamului pusa invers.
    Asta ar elucida misterul.
    Am mai vazut mufe bagate fortat .. de oameni "priceputi" in ale fortei.

14. tbraoul 1st Gear Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    audi ,a6 , 2002
    pai ai o singura explicatie fa ce am facut si eu schimbal oricum nu mai are mult de trait pe mine m-a lasat cand a fost mai mare ploia te-am salutat

boresque toata treaba este ca urmeaza ca sa nu iti mai mearga deloc asa am patit si eu nu l-am luat in seama si ma lasat cand a fost ploia mai mare are undeva scurt in el sfatul meu este ca sa il schimbi te scutesti de a sta si usca masina:P

15. catalinbrat 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,9 TDI AVB
    Salut, nu te chinui sa schimbi butoanele, problema este din modulul atasat pe motorul macaralei .. Iar cu pusul mufelor de alimentare ,comenzi ,etc este exclus nu poti pune mufele invers nici daca le bati cu ciocanul ....
    Dar ca sa fii si mai sigur intra pe modul si vezi cum se comporta ..
    Ce macara ai la usa respectiva originala sa A.M. ?Conteaza foarte mult ...

Ultima editare de un moderator: 27 Mai 2011
  16. cata.a6 2nd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A6, V6 2.5 TDI 110Kw AKN, 2001
    Am si eu o problema cu geamul dreapta fata pe un A6 din 2001, dupa ce las geamul jos cand vreau sa il ridic se ridica putin dupa care o ia inapoi in jos. Cateodata nu se mai ridica deloc, trebuie sa ma chinui vreo 10 min pana se ridica.

Ar putea sa imi zica cineva de la ce poate fi ?

Ultima editare de un moderator: 7 Iun 2011
  17. crisanda78 2nd Gear Member

Locație:
    Slobozia
    Masina:
    A6 2.5 2001
    geam

Am avut aceasi problema, plasticurile acelea albastre erau rupte, nu am gasit nici la reprezentanta dar daca ai un mecanic cu rabdare se pot face mici improvizatii cu putina sarma. Pe stanga am schimbat sufa, cablu de frana bicicleta fiindca la fel aveam probleme.

18. cata.a6 2nd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A6, V6 2.5 TDI 110Kw AKN, 2001
    Ce plasticuri ? Fi mai explicit putin te rog.

19. catalinbrat 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,9 TDI AVB
    cata.a6 plasticurile sunt acele cleme culisante care sunt atasate pe sanierele macaralei si pe geam. La modelele vechi pana in 2001 sunt de culoare verde iar dupa +2001 sunt de culoare albastra.

Este clara manifestare macaralei. Se ridica si mai greu cand chederul este este ud. Una dintre cleme este sparta ,mai precis cea dinspre manerul usi. Daca ai ghinion ar putea fi si cablul rugint sau exfoliat.

20. marius_520

marius_520 1st Gear Member

Locație:
    ploiesti
    Masina:
    audi a6 1999, 1.9 tdi ,cutie automata
    Da si eu am aceasi problema la geamuri. Cele pe fata mi se ridica greu sau deloc, cand ploua. Cele din spate nu le pot actiona decat de la sofer dar am observat ca daca le dau cu silicon special de cheder merg ce merg, pe urma iar imi fac figuri.

Ultima editare de un moderator: 12 Ian 2012

Distribuie pagina asta