1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Geamuri electrice A6 C5 probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A6 C5 (1997 - 2004)' creată de Trochi_jr, 26 Aug 2008.

1. aling 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a6 quattro 1,8 turbo 180 CP
    La mine daca pasagerii din spate vor sa deschida geamul eu trebuie sa tin apasat pe butonul de la sofer pentru blocare/deblocare geamuri spate. Nu inteleg de ce.

Ultima editare de un moderator: 12 Ian 2012
  2. gruia 1st Gear Member

Locație:
    fizesu gherlii jud cluj
    Masina:
    audi a6 2500 2000
    Ceau,
    Am si eu probleme cu geamurile din fata. Daca sunt lasate la jumatate atunci cand vreau sa le ridic se lasa in jos. Oare sa fie motorasele de vina ? voi ce ziceti ?

Ultima editare de un moderator: 14 Ian 2012
  3. cinacem 1st Gear Member

Locație:
    bihor
    Masina:
    A6,1,9 tdi 2002
    Buna , am citit toate postarile si nu am gasit nimic referitor la acele cabluri care actioneaza geamul.
    Eu am o problema in partea soferului efectiv s-a rupt unul din cabluri mai exact acela care intra sub mecanismul de actionare si nu stiu unde as putea gasi asa ceva si daca e posibil sa se poata schimba.
    Am fost la reprezentanta si acolo mi-au cerut aproximativ 100 de euro iar in dezmembrari gasesc la 50 de euro in ambele cazuri doar sistemul complet adica tot mecanismul.
    Un ajutor va rog sau o idee pentru problema mea la un A6 2002 1,9 130cp avant.
    Multumesc si salutare tuturor posesorilor de Audi !

4. catalinbrat 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,9 TDI AVB
    cinacem salut , problema ta se poate rezolva usor daca ai fi in Bucuresti .

gruia.. nu au nimic motorasele macaralelor, lasa-le in pace. Tu ai doar o problema mecanica.

Ultima editare de un moderator: 26 Mar 2012
  5. cinacem 1st Gear Member

Locație:
    bihor
    Masina:
    A6,1,9 tdi 2002
    Nu sunt din Bucuresti Cataline sunt din Oradea mai bine zis la 60 de km de Oradea catre Cluj , totus ai putea dezvolta putin in ce fel pot sa repar acele fire de otel pentru ca acum am montat o bucata de lemn sub geam sa nu cada in interiorul portierei si asa circul ,masina este neagra iar de la clima am racit deja .

6. lolocristi 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    akm/2001
    problema geamurilor am rezolvat-o acum 3-4ani .Cineva amintea de piesele de plastic albastre sau verzi. Intradevar asta este cauza . Eu le-am reparat cu niste nituri mici si rigidizat cu poxipol .Merge si acum f bine.Am discutat atunci cu cunoscatori din magazine de piese si nu se gasesc de cumparat separat. Tot sistemul costa 1600 ron si trebuiau 2 (=3200)asa ca a meritat munca.
    I-mi pare rau ca nu am poze.

Ultima editare de un moderator: 20 Apr 2012
  7. Audi-Quattro

Audi-Quattro 6th Gear Member

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Audi A6 1.8T 150 CP
    Nu-mi functioneaza geamul din spate/sting, motorul,intrerupatorul si sigurantele sunt bune , oare ce poate fi , nu da semn de viata.

love4cars la mine poate sa fie aceeasi problema una din ferestre nu functioneaza de loc. Daca poti trimite foto cu cablul acela sau pe net poate gasesti ceva ? Multumesc.

8. Audi-Quattro

Audi-Quattro 6th Gear Member

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Audi A6 1.8T 150 CP
    Dupa ce am gasit la usa 3 fire rupte dupa o iarna grea, le-am unit la loc, dar sticla de la usa din spate stanga se ridica doar, dar nu se coboara, cand apas butonul sa se ridice in sus se aude motorul, doreste sa ridice, dar in jos cind apas, nimic, liniste. Contactele la intrerupatoare le-am curatit tot, de la sofer si pasager.

9. FIN 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    audi A6 ,2.5AYM 2002
    Salut,
    Mi s-a rupt si mie sufa de la geamul sofer. Ce ma sfatuiti sa fac: sa schimb macaraua sau sa cumpar un kit de reparatie macara ? as putea avea probleme din nou cu ea ?
    Zi frumoasa la toata lumea..

Ultima editare de un moderator: 28 Aug 2012
  10. marian_milea

marian_milea 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6,C6,2.0tfsi 2010
    sal
    incearca sa cauti in dezmembrari sa te scoti mai ieftin
    kiturile alea de reparatie nu sunt originale deci nu sti cat te va tine
    dar dupa ce rezolvi problema unge frumos toate ghidajele alea cu niste vasilina si nu o sa iti mai forteze cablu sa ti-l rupa
    mult succes

11. DRAian 1st Gear Member

Locație:
    TG. MURES
    Masina:
    A6 1.9 TDI 04/2004
    Geam spate cu probleme

Salutare tuturor,
    Sunt nou pe forum si o intamplare m-a facut sa caut raspuns printre ''audisti''
    Astazi in timpul mersului, mi s-a deschis geamul spate dreapta(spate pasager ) Problema este ca nu era ff cald....14 C aprox, dar si mai si ploua; in spate aveam si cei doi copii .. asadar belea mare! A trebuit sa opresc, sa incerc sa rezolv cumva problema. Nimic! Nu am reusit! Nu se mai ridica si pace! Am pus un hanorac in geam si am venit asa acasa. Dupa ce o las vreo 2 ore in garaj, ma duc sa vad daca mai incerc ..poate merge. Surpriza! SI A MERS! Care este parerea voastra??? Trebuie sa vin in Romania peste 2 sapt si am 2000 km de parcurs. Mi-e frica ca se intampla din nou pe drum, problema este ca am copii in spate.. 7ani si respectiv 5 luni! Ce ma fac daca se repeta? Dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa fac! Multumesc anticipat!

12. GLS

GLS 5th Gear Member

Locație:
    Oxford & London
    Masina:
    Audi A4 B6 Cabrio 1.8T 2003 Ex Audi A6 2.5 TDI 2003
    Am Audi A6 C5 facelift 2003. Mi-a cedat macaraua la sofer, s-a rupt acea sarma din interior. Intamplator am avut o usa de la un Audi A6 C5 1999-2001 nu stiu sigur, dar cert e fara facelift. Am schimbat geamul ca era o mica diferenta de nuanta si am pus rama de la acea usa cu motoras cu tot. Insa la viteza se aude vantul, nu intra apa pe nicaieri doar vantul se aude. Din cele 4 suruburi care o fixeaza, 2 au distantier insa oricum le-am pus nu am rezolvat problema. E vreo diferenta intre formatul ramelor normale si cele de la facelift? Si geamul urca si coboara mai greu ca la celelalte usi, probabil ca motorasul e mai slab sau geamul fiind cel original e mai gros in rama mai veche?..

13. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    DRAian, da jos panoul de la usa cu probleme si verifica mufa/firele de la motorasul care actioneaza geamul si de la butonul de pe usa. Daca nu constati vreo anomalie pe acolo, o solutie de compromis pana ajungi acasa (in Ro) e sa scoti mufa de la motoras si buton. Cand ajungi in tara, o poti rezolva la un atelier. Sanatate.

GLS, ramele de la usi sint identice si la facelift si la nonfacelift, eu zic sa mai insisti acolo la distantiere, asa am rezolvat si eu, dar dupa multe incercari de reglare. Succes.

14. ALEKS 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    -
    Am o problema ciudata la geamul pasagerului din dreapta fata: cand comut butonul pe deschis, geamul coboara. Cand actionez butonul pe inchis, geamul da sa urce putin si apoi imediat coboara.

Daca il ajut cu mana in timp ce apas pe butonul de urcare, geamul merge in regula. Ce defect ar putea avea?

Multumesc,

15. Makaveliftw

Makaveliftw 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 2.0 TDI CGLC 2015 / Audi A6 1.9 TDI AWX 2003
    Asa face al meu de la sofer cand ploua afara, mi s-a zis ca e de la cheder.

16. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    ALEKS, inseamna ca undeva pe urcare ceva strange, motorasul simte asta si il coboara din nou. Da jos fata de la usa si uita-te unde se intampla, eventual lubrifiaza putin sina pe care culiseaza geamul.
    Prietene ...ftw, la tine nu stiu ce se intampla. Tu cumpara o umbrela mare si frumoasa :)

17. GLS

GLS 5th Gear Member

Locație:
    Oxford & London
    Masina:
    Audi A4 B6 Cabrio 1.8T 2003 Ex Audi A6 2.5 TDI 2003
    Si eu mai patesc asta la pasager fata, se intampla cand conduc si la viteza mai mare, banuiesc ca din cauza vantului care creeaza un fel de presiune, cum spunea nucugheri motorasul o da inapoi din cauza sa nu cumva sa fie ceva intre geam si rama, ca mana sau alt obiect.

18. ALEKS 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    -
    Multumesc, nucugheri pentru idei.

Am sa dau fata de usa jos abea cand voi gasi un interior din piele in stare buna cu care sa-l inlocuiesc pe cel din velur. Cu ocazia asta am sa vad si care este problema cu geamul, ce-l obstructioneaza. Nu ar avea rost sa fac de doua ori operatiunea de scoatere a fetei de usa.

Deocamdata nu ma deranjeaza prea mult, fiind geamul de la pasager. Daca ar fi fost geamul de la sofer atunci m-ar fi durut mai tare, desi si pe el il deschid doar cand trebuie sa pun tichetul de parcare in automat...

A.

19. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Linistit poti sa dai jos fata de usa cand vrei, e foarte usor. Desfaci cela doua surubele din capetele laterale-sus a usii si tragi de manerul usii in sus, cu ambele maini, iese foarte simplu. Avem noroc la modelul nostru cu asta :)

20. laurentiu_liviu

laurentiu_liviu 2nd Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A8 2.5 TDI , A6 2.5 TDI
    Salut baieti , am si eu o problema la geamul de la sofer . Dintr-o data nu a mai vrut sa functioneze cum trebuie si anume daca dau de buton sa se ridice , geamul doar da sa urce si dupa coboara jumate din cursa . La fel si la coborare nu mai are deloc putere , parca il tne ceva , nu am probleme cu pozitionarea lui adica urca drept si totul s-a intamplat din senin fara nici un avertisment . Ce pot sa ii fac , in afara de uns macaraul , lucru pe care l-am facut deja si nu a mers. Ms!

Distribuie pagina asta