Tm 09 bul, volanul care il am montat se gaseste pe modelele incepand din 98' , pentru a il putea monta pe cele fabricate in 95 si 96 trebuie schimbata si coloana de directie si mufele pentru airbag si claxon + o mica adaptare la capacul care vine in capatul tijei unde se monteaza volanul. Raul asta e si intentia mea, insa nu vreau sa coboare foarte mult, cel mult 30mm de aia am intrebat daca stie cineva ce cod au arcurile sport oem sau cele s-line ceva de genul as prefera. T qua77atro e adevarat,acest model are ceva deosebit, dau masinii o linie mai completa dupa parerea mea
Inca ceva nou,si anume..........sigla fata vopsita in culoarea caroseriei(cea din spate era deja vopsita) si rama de la grila fata, infoliata in carbon 3d;pozele sunt facute pe intuneric,sper sa se inteleaga ceva.
Hmmmmm.......asta e ceea ce va urma Ovi, daca nu pana la sfarsitul anului poate anul viitor cu siguranta si vor fii, clar eibach
is faine jantele..si imi plac si stopurile. ce stopuri sunt mai exact? apropo eu am suspensie stock pe a mea, dar e mai joasa ca a ta, bine ca am jante de 16, cred ca daca mi-as pune de 17 ar da criminal...o fi un fel de pachet sport la modelul meu A4 B5 1.8T '96
nkady, daca e mai joasa inseamna ca nu ai suspensie normala. Vezi ce culoare ai la amortizoarele fata. Masina lui NiX e cu suspensie normala.
Nkady, stopurile sunt marca DEPO, cod 01-441-1953L-0, o sa le gasesti si pe net la diferite firme care vand produse diverse auto. In legatura cu suspensia Ovidiu are dreptate am suspensie stock si din cate stiu pe b5 sunt 3 tipuri de suspensii si anume sport, cele normale, de care am eu si cele pentru drumuri grele, cele foooarte ridicate; tu posibil sa ai versiunea sport sau sa fie arcurile slabite, am vazut la cineva pe un b5 1.6 benzina o suspensie la fel ca si a ta insa tind sa cred ca este vorba de arcuri slabite pentru ca am fost cu ea si dupa balansul suspensiei amortizoarele se comporta exact ca cele stoc, nu sunt rigide deloc sunt chiar foarte moi
Parca pe modelul 1.8T echiparea e sport la suspensii. Am sa ma uit la petele de culori de pe arcuri. Arcurile si amortizoarele spate abia le-am schimbat
Te rog pune poze daca poti sa vad cum sta masina ta acum si daca poti sa imi zici codurile de culori la arcuri ar fii si mai bine
am sa fac poze din lateral maine cand ajung la munca si o sa incerc sa ma uit si la codul de culori ai niste poze aici, dar nu e din lateral http://www.clubaudi.ro/masina-mea-prezentarea-membrilor/35312-my-old-but-beauty-car.html#post471992 http://www.clubaudi.ro/attachments/...915-my-old-but-beauty-car-20130809_185014.jpg
Nkady, mersi de intentie si astept sa ma lamuresti si cu codul culorilor si sa postezi poze din lateral
uite astea sunt arcurile montate pe masina mea, au fost cumparate de pe forum, amortizoarele le-am pus noi. dar vezi o faza ca la amortizoare difera lungimea tijei de prindere, eu cand am dat comanda prima data dupa seria de sasiu si modelul meu, mi-au venit niste amortizoare cu "saiba" in care se opreste flansa mai sus si nu aveam spatiu sa pun flansele mele, apoi baietii de la service mi le-au schimbat cu Sachs dupa ce au sapat putin dilema.
Unde mai exact e saiba,in partea de jos unde se aseaza arcul,sau in partea de sus ,unde se prinde in caroserie si care mai exact e faza cu aceasta saiba,ce rol are?
Am prins putin timp liber si frumos,asa ca am profitat de ocazie si am facut o spalare pentru a improspata putin topicul cu cateva poze recente
Sergiu iti multumesc, ce-i drept e chiar alta masina, chiar o vad diferit de fiecare data cand ma uit pe langa ea :D, dintotdeana mi s-au parut frumoase mai ales acuma ca le vad pe masina mea :D Ogy, mersi mult de aprecieri, ma stradui si eu ca la fiecare modificare sa iasa ceva frumos, ma bucur ca pana acum mi-a iesit, asta ma ambitioneaza in continuare