1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Montare Bord Computer - BC si Cruise Control - CC pe Audi A6 C5 - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A6 C5 (1997 - 2004)' creată de X, 24 Ian 2008.

1. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salut, luygi3 revin cu informatiile promise ieri: dupa cum cred ca ai citit in postul meu 101 (pe pagina 11) , am avut si oarecare noroc la achizitii, mufele pentru montarea CC si BC le-am luat de la dezmembrari, gratis, ca cei de acolo le arunca cu tot cu cablaje, fire, etc., pentru ei nu semnifica nimic :p. Manetele de CC si BC si bordul cu FIS le-am luat de pe ebay.de, gasesti acolo cite vrei, si daca ai rabdare si cauti mai mult o sa le gasesti la preturi excelente, la mine a fost un pic mai nasol ca nu toti vinzatorii trimit produsele in Romania(parca sintem ciumati) si a durat pina am gasit si pret bun (a fost 35 Euro manetele si 68 de Euro bordul) si transport in RO.
    Acuma la tine daca stai unde ai locatia pe forum, iti e mai usor, ca le iei de pe ebay.co.uk ca si acolo sint destule.
    Tot de la dezmembrari am luat si TMC BOX ul, sa imi arate in bord informatiile de pe navi(posturile de radio,melodiile ascultate, etc), foarte ieftin, cu 20 RON, aia m-au intrebat pe mine ce e chestia aia si cit costa !!, habar nu aveau, le-am dat 20 de RON ca mi-a fost rusine sa le dau doar 10.
    Bafta la cautat, daca mai e ceva ce te intereseaza, posteaza si iti zic. Salut.

Julianos Rae apreciază asta.
  2. luygi3

luygi3 1st Gear Member

Locație:
    LEEDS, ANGLIA
    Masina:
    AUDI A6 C5, 1.8T, 2000
    rugaminte

Te rog sa faci o lista cu toate piesele de care am nevoie cu denumirea lor pentru ca eu sunt putin afon la denumiri. Merci si scuze de deranj.

Ultima editare de un moderator: 24 Sep 2011
  3. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salut, eu iti fac o lista cu piesele care sint necesare pentru upgrade la CC si BC, dar codurile de original poti sa le iei din etka, asta in cazul in care le comanzi de la reprezentanta, ca pe ebay nu apar intotdeauna codurile, doar se specifica pentru ce masina potrivesc respectivele piese.

1. Ceasuri de bord cu FIS pentru motor pe benzina in cazul tau (displayul sa fie mare, nu cel din doua parti, la care partea de sus e nefunctionala) " http://www.ebay.de/itm/Tacho-Kombii...794338569?pt=DE_Autoteile&hash=item3f0c99b109 "

2. Maneta de semnalizare cu functia de CC " http://www.ebay.de/itm/Tempomat-GRA...609252653?pt=DE_Autoteile&hash=item43a9a9492d "

3. Maneta de stergatoare parbriz cu functie de BC " http://www.ebay.de/itm/Audi-A6-Wisc...528605599?pt=DE_Autoteile&hash=item27b44c059f "

4. Cablaj (fire) si mufa pentru maneta de CC, se vad si in linkul de la maneta CC " http://www.ebay.de/itm/Kabelbaum-Te...358633463?pt=DE_Autoteile&hash=item588f2427f7 "

5. Cablaj pentru maneta de BC (aceasta mufa este pe masina, dar are numai 2 fire, trebuie sa mai introduci 4 fire in mufa respectiva, cu pinii aferenti, sau poti sa iei alta mufa cu toate cele 6 fire care trebuie legate, si care potriveste de la stopurile spate)

6. Procedura de montare si partea de legat fire o gasesti aici " http://www.clubaudi.ro/audi-a6-c5-1...6-c5-probleme-si-rezolvari-11.html#post328510 "

Bafta.

4. luygi3

luygi3 1st Gear Member

Locație:
    LEEDS, ANGLIA
    Masina:
    AUDI A6 C5, 1.8T, 2000
    ok

Mersi mult pentru tot. O sa vad ce si cum fac, daca nu reusesc am sa te caut in ianuarie cand ma duc in tara ca sa ma ajuti, contra cost bineinteles. Eu sunt din Reghin si nu e un efort prea mare sa vin pana la tine.

Ultima editare de un moderator: 25 Sep 2011
  5. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salut, daca vii acasa si iti iei piesele pina atunci, le montam cu placere. :o:

6. luygi3

luygi3 1st Gear Member

Locație:
    LEEDS, ANGLIA
    Masina:
    AUDI A6 C5, 1.8T, 2000
    ok...ms... problema e ca al meu e A6 1.8T, an 2000, model C3. Sunt bune ce mi le-ai dat tu ?

7. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Cred ca da, nu sint 100% sigur ca nu am comparat codurile de original in etka, pentru diesel si benzina, sau schema de montaj in elsa, dar nu cred sa fie diferente, e acelasi sistem ,dar cauti piese pentru benzinar, eu ti-am pus linkurile alea pentru a le vedea, pentru informare.O sa ma uit miine si in elsa sa vad daca, corespund schemele electrice.

8. luygi3

luygi3 1st Gear Member

Locație:
    LEEDS, ANGLIA
    Masina:
    AUDI A6 C5, 1.8T, 2000
  9. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    E buna, doar ca maneta de stergatoare e pentru combi, dar merge si la berlina, are o functie in plus pe care tu nu o folosesti. Dar ar fi bine sa gasesti in Europa, din America e scump transportul.
    Trebuie avut rabdare si cautat, ca o sa gesesti preturi foarte bune.

10. luygi3

luygi3 1st Gear Member

Locație:
    LEEDS, ANGLIA
    Masina:
    AUDI A6 C5, 1.8T, 2000
    Cred ca o las pe cand vin in tara pentru ca am un prieten care are un parc auto mare in Targu Mures si poate gasesc ce imi trebuie la el si imi face un pret bun.

11. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Daca ai prieten la dezmembrari e foarte OK, acolo iti gasesti tot ce trebuie, dar sa il anunti din vreme ce ai tu nevoie, ca piesele de care ti-am zis se dau repede...Bafta .

12. b0n3s

b0n3s 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi Allroad, 2.5 TDI, 2001
    Topicul e mai vechi dar si eu am aceeasi problema.
    Ma poate ajuta cineva cu o solutie.

Multumesc

13. ionutz79 1st Gear Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    A6 4B C5,1.9 tdi,1999
    Pentru A6 4B C5 an 1999 . 1.9tdi?

nucugheri salutare, sunt nou pe forum si proasapat posesor al unui A6 C5 1.9 tdi.
    Intrebarea mea este daca tot de piesele mentionate mai sus de tine as avea nevoie ca sa imi pun si eu BC. Maneta de CC o am pe masina dar nu stiu daca functioneaza sau a fost doar schimbata de posesorul anterior asa la viteza si a gasit doar asa cu comenzi pentru CC. Multumesc.

P.S. masina din Bistrita am luat-o de 2 saptamani de la tata. ;)

Ultima editare de un moderator: 13 Noi 2011
  14. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salut, bine ai venit pe forum si felicitari pentru masina, poti sa te prezinti cu masina cu tot in sectiunea rezervata noilor membrii, asa ar fi frumos, sa o vedem cu totii .:sign_welcome:
    Acum sa revin la intrebarile tale, daca te uiti aici , ai sa gasesti tot ce trebuie pentru montare/activare BC si CC.
    Daca ai maneta de CC montata, verific-o, CC ul e independent de BC, ar trebui sa functioneze.
    Daca mai ai nelamuriri, mai posteaza aici sau suna-ma, am lasat numarul in postul la care te-am "trimis" mai sus.
    Bafta.

15. ionutz79 1st Gear Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    A6 4B C5,1.9 tdi,1999
    ok,

Da, ok. O sa fac niste poze saptamana viitoare sa o prezint si pun si o poza cu bordul cu CC. Am inteles ca de la 30 km / ora pot sa ii dau set si ramane activ, pana la apasarea pedalelor
    Am incercat si asa dar nimic. Poate e doar maneta. Eventual unde as mai putea sa ma uit sa vad daca am ce trebuie ca acesta sa functioneze, in caz ca il am complet. Merci.
    Te sun de luni incolo. Daca stiam te suna-m cand am fost acasa acum doua saptamani. :(

Multumesc de raspunsul prompt. Revin cu poze si cu bordul (ceasurile mele).

Ultima editare de un moderator: 13 Noi 2011
  16. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salut, poti sa verifici cu vagul pe Engine, Measuring blocks, undeva de la canalul 8 in sus (nu-l mai tin minte exact), acolo in doua cimpuri, cele din partea dreapta apare cruise control, iar in cimpul 3 trebuie sa ai cifra 1 si in cimpul 4 sa NU ai cifra 255 (cred ca tot 1 e si acolo, la mine).
    Dar daca te apuci de treaba, atunci ma uit si iti zic exact.
    Bafta, mai vorbim.

17. alyvo Bronze Member

Locație:
    Nehoiu
    Masina:
    Audi
    Vreau sa stiu daca la cele cu maxidot este immo3 sau immo2 ? (ma refer cele cu dispaly mare pe mijloc si displayuri sub turometru si kilometraj). Eu in prezent am un 4B0 919 860 E care a inceput sa faca figuri...ceasul de temperatura lichid racire. Mai nou am vazut ca nu pot extrage codul de login si nici ce immo este (eu cred ca e immo1).

Cheers,

P.S. Cred ca daca schimb cu altul cu maxidot (ex immo3) trebuie sa schimb si transporderul din cheie.......

18. 88wrc

88wrc 1st Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Audi A5 2.0 CAHA 2010
    nucugheri salut am si eu o probelma poate ma poti ajuta.
    De cateva luni am achizitionat un audi A6 C5 2003 1.9 TDI cod motor AWX si nu are computer de bord. Am gasit un A6 lovit si are aceasta functie dar este 2,5 tdi. Oare se potrivesc ceasurile de bord si maneta de la CB ?
    Mentionez ca am maneta de CC (este funtionala). Din ce am citit pana acuma am nevoie de ceasurile de bord maneta CB si cablurile manetei.
    De altceva mai am nevoie sa stiu sa ii cer la om daca merge si ma inteleg cu el la pret ? asta daca se potrivesc.
    Multumesc si raman dator. :anbet:

Ultima editare de un moderator: 16 Ian 2012
  19. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salut, da , potrivesc ceasurile si maneta, doar trebuie recodate pentru 1.9 tdi. Ai nevoie de ceasurile de bord, maneta cu butoane BC, mufa manetei (ca sa nu mai legi fire in plus la a ta, mai bine o iei de la maneta noua) si mufa din spatele bordului(cel nou) de culoare gri, din mijloc, cu 32 de pini. Cind le ai pe astea, vorbim la concret daca mai ai nevoie de ceva ajutor. Spor la negociere, ca merita investitia.:o:

Julianos Rae apreciază asta.
  20. 88wrc

88wrc 1st Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Audi A5 2.0 CAHA 2010
    nucugheri multumesc mult raman dator. :anbet:
    Ramane sa ma inteleg cu omul sa vedem daca ajungem la o intelegere si daca mai am ceva probleme vorbim.

Interzis Quote la mesajul anterior. Ca sa scrii foloseste functia Post Quick Reply. Te rog nu mai folosi limbaj de mess sau chat si/sau prescurtari ale cuvintelor pentru ca nu ai voie conform regulamentului. Dupa punct sau la inceputul propozitiei sau frazei cuvantul se incepe obligatoriu cu litera MARE. Citeste si respecta regulamentul. Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 16 Ian 2012

Distribuie pagina asta