1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sfat cumparare AUDI A6 C5

Discuție în 'Audi A6 C5 (1997 - 2004)' creată de yotis, 24 Feb 2008.

1. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
  2. hunter2002 1st Gear Member

Locație:
    Alba
    Masina:
    suzuki GSXR 1000
    Mda..credeam ca aicea sunt oameni care sunt dispusi sa ajute...nu vreau modelul din 2004 incoace...sunt la sectiunea 1997-2004 deci ma intereseaza un model cuprins intre anii acestia.
    Sunt nou pe forum dar daca membrii noi nu sunt bine veniti se pot sterge posturile mele.
    Eventual daca este cineva dispus sa i-mi raspunda la intrebari a-si mai adauga una:ce euro (norma de poluare) are un asemenea model?

3. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Nu o lua ca pe un repros sau rea intentie,dar sunt foarte multi care deschid thread-uri aiurea,ptr. intrebari foarte circulate,sunt topicuri sticki-''sfat achizitie a6'' si acolo iti spui oful(ce motorizare doresti sau care e mai fiabila,intretinere si altele),taxele le poti afla singur,ptr. ca difera de la oras la oras.
    Ca un mic ajutor,opteaza pe 1.8 sau 1.8T care se merita,chiar daca mai creste consumul cu 1-2L,fata de varianta simpla,consumul urban ar fi intre 10si 13L,aici depind de multi factori(aglomeratia din oras,stil de condus,starea motorului..)La intretinere sunt foarte eftine(motorizarile)sunt fiabile,cunosc multi cu 1.8 si au destui km,taxe mici,in principiu pana in 2001 is E3,dupa 2001 sunt E4,dar iti trebuie seria de sasiu in caz ca te hotarasti pe ceva anume si sa verifici tu ce Euro este,ptr. ca sunt modele intermediare.

Ultima editare: 26 Sep 2010
  4. hunter2002 1st Gear Member

Locație:
    Alba
    Masina:
    suzuki GSXR 1000
    consumul nu e o problema vreau sa ii montez instalatie de GPL si vreau sa i-mi aduc unu din anglia...

5. bongdan

bongdan 3rd Gear Member

Locație:
    Praga
    Masina:
    A4 Avant B8 2.0 TDI -- A6 Avant 1.8T 110kw, 2001 -- A4 1.9TDI 81kw 2000
    Din partea unui posesor de A6 1.8 turbo iti recomand acest motor cu toata increderea.
    Incepand cu anul 2000 gasesti 1.8 turbo cu EURO 4. La care taxa este foarte mica, eu am platit 1500 lei.
    Nu ma plang de consum, undeva pe la 9l/100km in afara Bucurestiului si in Bucuresti in regim de mers normal cam 11-12l/100km.
    Daca ai talpa grea binenteles creste si consumul, dar crede-ma ca MERITA !!!
    Poti merge si economic si poti face si raliu cu acest motor, dupa 4000 turatii iti da o senzatie frumoasa . :racer:
    Bafta la cumparare.

6. eduionut77 1st Gear Member

Locație:
    buftea
    Masina:
    audi a6,2,5 tdi,quattro, avant,2004
    probleme a6

Buna baieti.Am si eu o problema. Se aprinde martorul motor galben la bord si imi ia din putere chiar ii da in nas cateodata ce are? help pleace.
    :busted_cop:

7. PolyGram 1st Gear Member

Locație:
    Viseu de Sus
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 2001
    A6 - 1.9 TDI, merita?

Salutare!
    Sunt nou pe acest forum si pentru ca imi sta gandul sa-mi schimb masina, am deschis un subiect in speranta ca ma veti ajuta(cu sfaturi).
    Asadar, am un A4(b5) 1.9 TDI din 2001 de care sunt foarte multumit, dar imi place tare mult A6(c5). Pentru ca nu vreau sa ma coste prea mult asigurarea si, mai ales, impozitul, ma gandesc sa iau un 1.9TDI.
    Ce ziceti, merita sa fac acest pas?
    Merge si un motor de 1.9 sau un A6 cere obligatoriu motor de2.5?
    Nu umblu foarte mult cu masina si mai mai mult in oras. Ce avantaje si ce dezavantaje as avea in aceasta situatie cu o astfel de masina?

Multumesc.

8. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

Merge foarte bine motorul de 1.9 tdi 131 cp pe A6. Si sunt mult mai fiabile decat unele motoare de 2.5 tdi fabricate pana in 2003.

9. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    Salut,parerea mea e ca 1,9 TDI merge foarte bine pe A6 C5 fara probleme.Am un prieten cu astfel de model 1,9 TDI 131 de cai si trage excelent,are reprize foarte bune,deci nu necesita neaparat 2.5,mie unu nu mi-ar place motor de 2.5 plus de asta mi se par nereusite pe langa,consum mare,taxe mari si intretinere grea.

10. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    sau un 1.8T dar consuma destul de mult fata de 1.9TDI

11. PolyGram 1st Gear Member

Locație:
    Viseu de Sus
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 2001
    Mersi fain de raspunsuri. Inteleg ca un 1.9, 130cai e o masina fiabila si n-as face o greseala.
    Dar ce ziceti, merita sa trec la A6 sau sa merg mai departe pe A4 dar B6?

12. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Decizia asta iti apartine tie,iti cumperi ce iti doresti nu ce vrea lumea;)

13. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    Depinde ce iti doresti de la o masina,si care iti place mai mult,daca vrei comfort mai mare il gasesti pe A6care e o maisna mai grea fata de A4.Tu stii ce iti doresti mai mult.
    Acuma depinde si cum nimeresti A6-le,mai sunt si masini rele,iar cu A6 1,8T benzina am fost dar nu m-a impresionat cu nimic,poate era obosita...cine stie...
    Apropo,de ce vrei sa schimbi A4?Nu esti multumit sau pur si simplu te-ai plictisit?

Ultima editare: 8 Noi 2010
  14. Nelu Pătraşcu Gold Member

Locație:
    KAVARNA
    Masina:
    AUDI A6 C4 2,5 TDI motor AEL 103 kw
    C5-ul în combinaţie cu motorul de 1,9 TDI este cel mai reuşit. Ai reprize suficient de bune. Plusul faţă de A4, este spaţiul interior generos de care dispui.

15. PolyGram 1st Gear Member

Locație:
    Viseu de Sus
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 2001
    Am spus de la inceput ca sunt multumit de A4, dar imi place mai mult A6: aspect, spatiu, dotari. Mi-as lua unul din 2003, deci ceva mai nou decat al meu. Daca as avea bani mi-as lua un A6, modelul nou, 2.7 sau 3 litri, diesel, quatro, common rail, etc. E masina visurilor. Dar n-am bani pt ca visurile sa devina realitate.
    Pt ce vreau eu deocamdata, trebuie da dau in jur de 2.500 euro diferenta. Stau si ma gandesc daca merita

16. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Salut, eu sint posesorul unui A6 1,9 131 PS, de care sint super-multumit!!! Daca vrei sa schimbi A4 tau pe un A6, fa-o ca merita,(cu plusurile care au fost deja exprimate de alti colegi), eu am condus si 2,5, si nu am simtit nici o diferenta la drum, trage foarte bine 1,9-le in ciuda caroseriei mai grele si sint foarte reusite in raportul cutie-motor(chiar si cele cu multitronic, cazul meu) fata de cele 2,5, despre care am citit si pe forum ca ar fi putin mai <<dificile>> (Rog posesorii de 2,5 sa nu se supere, dar parca masina ta e cea mai buna ! ). Bafta si sa gasesti una pe placul tau :o:!

17. PolyGram 1st Gear Member

Locație:
    Viseu de Sus
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 2001
    nucugheri, de la voi din Bistrita merita sa iau? Aveti acolo ceva parcuri auto. Nu sunt manarite masinile?

18. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Pai depinde, totusi parca nu sint asa multi <smenari> ca prin orasele mai mari, daca gasesti ceva prin bistrita, eu te ajut cu placere cu ce pot.

19. zoly 2nd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a6 1.9tdi
    Salve Poly,eu am un a6 1.9 tdi cu 115 cai din 2001,o am din 2005 si am facut cu ea 80 de mii km,fara probleme majore,doar consumabile,comfortul nu se compara cu A4...da ce-ai patit ca tu esti cu muzica,sonorizarea lasa de dorit,dar cu un minim de investitie o rezolvi si pe asta,in rest ce sa zic:numai de bine...

20. PolyGram 1st Gear Member

Locație:
    Viseu de Sus
    Masina:
    Audi A4, 1.9 TDI, 2001
    Dar la intretinere si service, e cu mult mai scump?
    Un set de brate, de exemplu, e mai scump? Filtrele?

Distribuie pagina asta