De motorul de 3.0 tdi nu am vazut/auzit ca ar fi cu probleme,ce am vazut e ca pot avea probleme electrice,sau cu suspensia!Iar ce am vazut e cu patinele de la distributie ca pot incepe sa faca zgomot si trebuie schimbate,etc! Faza e ca s8-ul care l-am avut inainte mi-a placut foarte mult dar mai mult am stat cu el pe la service decat sa ma bucur de masina !Si ma bate gandul sa incerc acum un d3 poate o fi cu noroc tura asta :D Inteleg ce e aia intretinere si ca e scumpa,dar nici cum am patit eu cu cealalta sa merg 1000 de km si dupa aia sa o bag in service nu mai vreau!
Cel mai bine du-l la o diagnoza amanuntita. Sa ii verifici injectoarele/cutia/pernele si compresorul de aer. Navigatia sa nu aibe probleme de culisare, este o problema comuna. Se poate repara, dar alti bani, alta distractie. In legatura cu patinele de la distributie, trebuiesc inlocuite toate. Eu am schimbat doar 2 (12mil), cele de sus, si zgomotul a aparut iar.
http://www.autovit.ro/audi-a8-C34836000.html Ceva pareri despre masina ? Vad ca este destul de dotata, vad alte masini cu dotarile astea la 13-14.000.
masina arata bine dotari destule, jantele cred ca au fost reconditionate sa intrebi daca sunt in camp electrostatic sau nu, ca altfel o sa inceapa sa zboare destul de usor vopseaua de pe ele. un bec xenon pare a fii de alta culoare probabil ca este pe duca. cel mai bine o verifici inainte dupa seria de sasiu sa vezi ce a fost schimbat pe la ea si nr de km, eu am verificat peste 20 masini pana sa o cumpar.
Am vazut cA un bec este pe duca, jantele prea putin ma intereseaza cum au fost reconditionate, cu 150€ le fac profesional. Sunt constient ca rar gasesc A8 2006-2007 sub 250.000km, si alea nu la pretul de 10-11.000€. Ma atrage interiorul si dotarile, pielea arata bine pentru anii ei, pare sa fi fost cat de cat intretinuta masina. Am vazut altele pur si simplu jalnice, dezastru la interior. Daca o mai are peste 2-3 sapt. cand ajung in tara, o sa o verific si dupa VIN.
Ma.. ce sa zic masina arata bine si are si ceva dotarii .. Eu unu nu mi-as da a8 -ul pe suma aceea decat daca ar fi fost lovit sau cine stie ce probleme ascunse ar avea .. Cat despre km ... clar clar nu's reali
Cred ca ai putea sa ii dai si un telefon sa vezi si motivele vanzarii, dupa nr de telefon am vazut ca nu e samsar si dintr-o simpla conversatie poti vedea daca omul bate campii sau se leaga cat de cat ce spune el. daca e proprietar de cativa ani spune si asta multe, plus ca el scrie ca masina e cumparata din romania, asta inseamna ca trebuie sa poata se proba km aia cumva.
"TAXA PLATITA SI NERECUPERATA ADV. ANAF 0" ... Repet pentru a 1000 oara. Nu vanzatorul poate dovedi asta, ci cumparatorul trebuie sa faca cerere inainte a merge la politie pentru inmatriculare. Oricine spune ca taxa este nerecuperata poate sa devina credibil facand dovada urmatoarelor: 1. Decizia privind stabilirea sumei de plata pentru taxa poluare (timbru mediu) de la anaf in copie 2. Chitanta de plata a sumei stabilite in urma deciziei. Daca tot afirma ca este primul proprietar atunci nu ar trebui sa existe discutii cand se cer cele doua hartii. De aici pana la verificarea online pe portalul instantelor nu mai este decat un pas. Tinand cont ca taxa e aproape jumatate din costul masinii as sufla si-n iaurt.
Salutare tuturor sunt nou pe acest forum si vin la voi cu rugamintea de a primi niste sfaturi de la voi.As dori sa achizitionez un Audi A8 3.0 tdi an fabr.2005 ( http://olx.ro/i2/oferta/audi-a8-facelift-ID2NHq3.html#:bd4d33b7f3 )despre acesta este vorba mai exact.am sunat propietarul astazi si mia zis ca are defect unul din ventilatoarele din fata de la motor in ideea ca lucreaza doar unul din cele doua+un senzor de parcare spate ars.care ar fi cauzele defectiunii si care ar fi costurile reparatiei.(in special la ventilator as vrea sa stiu)va multumesc anticipat o seara buna.
Electoventilatoate între 300 si 400 Euro in dezmembrari. Senzor parcare între 100 si 200 RON in dezmembrari. Nu imi inspira deloc încredere masina asta. Sa nu fie un fel de lego. Faceliftul este făcut probabil in urma unui impact. Km din 2005 pana in prezent sunt mare lucru sa fie acestia. Probabil de aceea este si prețul aceste așa atrăgător. Opțiuni nu prea văd ceva mai mult decât standard. Vopseaua pare proaspăta. Ce sa zic, fi atent ce cumperi
Multam mult isvaly pentru sfaturi.precizez ca am vorbit cu propietarul mia trimis seria de sasiu+alte poze de la interior si mai astept si astazi alte poze mai detaliate.de asemenea l-am intrebat daca accepta test la reprezentanta Audi si mia zis ca nu are nimic impotriva.la electroventilatoare pretul de 300-400e este pt 1 bucata sau pt amandoua(intreb in necunostinta de cauza)inca o data mersi mult pt sfaturi si ajutor isvaly.
Salutare dragi colegi, sunt nou pe forum.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii..a venit vremea sa schimb xk ul cu ceva mai mare si mai spatios..am decis sa fie un A8 4.2 benzina din 2004-2005..vreau comfort dar si sportivitate in acelasi timp. La ce probleme tehnice trbuie sa ma astept? distributia este pe lant sau curea? cand trebuie schimbata? Multumesc frumos.
Citeste topicul acesta integral si citeste topicul despre motorul care il vrei din aceasta arie (exista topic despre motorul 4.2 benzina). Ca sa-ti faci o idee despre masina citeste aceasta arie integral. O sa inveti tot ce trebuie sa stii despre A8 D3. Bafta
Salutare tuturor, vreau sa intru si eu in clubul de A8 cat mai curand dar inainte de asta vreau sa ma documentez putin despre motorul 3.2 FSI SE, am cautat pe forum o rubrica despre modelul asta si n-am gasit nimic, daca ma puteti ajuta cu o redirectionare poate voi stiti sa cautati mai bine si gasiti. Mersi mult.
http://www.clubaudi.ro/audi-a8-d3-2...zina-a8-d3-diverse-probleme-si-rezolvari.html Restul de informatii gasesti pe audizine si alte forumuri externe. Bafta.