1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Zgomot si Trepidatii motor la A6 C5 - probleme - cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A6 C5 (1997 - 2004)' creată de marius78, 9 Mar 2008.

1. LevY

LevY Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C5 Avant , 1.9 TDi , AVF , 131 Hp , CV 6+1
    WALY daca iti trepideaza tot timpu la o anumita turatie este posibil sa fie volanta !

2. mariusD

mariusD 2nd Gear Member

Locație:
    Neamt
    Masina:
    Audi A6 2,5 Quattro 180 CP - Black , Astra G 1,7 DTI - Black
    Zgomot ca un ticait la motor la A6 C5 - cauze si rezolvari

Help... azi a aparut un ticait la motor... undeva in partea stanga ... nu ticaie tot timpul doar in anumite momente, dar e cam enervant, nu prea se aude asa tare, masina se comporta extraordinar, trage, nu scoate fum, nu se tureaza, merge ca inainte sa zic asa, problema e cu ticaitul ala... cam ce ar fi...

3. SlayeRC 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6 3.0 224CP S-Line
    Am avut si eu asa experiente.
    Daca dai off la AC se mai aude?

4. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    daca nu face tot timpul,sau face dupa ce o turezi mai tare sau un drum mai lung si seamana cu un suierat,tacanit ascutit cred ca este de la rola de langa compresorul de clima,ii in jur de 140lei,dar trebuie data jos fata ptr.inlocuirea ei.cand dai cheie nu se aude scurt si atunci?

Ultima editare: 11 Ian 2010
  5. mariusD

mariusD 2nd Gear Member

Locație:
    Neamt
    Masina:
    am fost astazi la mecanic... trebuie sa schimb uleiul cica... bate un tachet sau nuj ce ... de acolo zgomot... cand turez masina nu se aude, doar cand o las la relanteu... si se aude foarte lent si doar in anumite momente...

6. passaris23 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi 2,5tdi 2002
    Tremurat la relanti - motor 2.5 TDI la A6 C5 - cauze si rezolvari

am un audi a6 2,5 tdi am pus-o pe tester si mi-au spus ca am probleme la 2 injectoare.care stiti un service bun inafara de ala de la filaret sau un pret estimativ pt un injector?

7. duku Junior Member

Locație:
    dej
    Masina:
    audi a6 2,5 2000
    injectoarele sunt mecanice sau electrice? am vazut injectoare mecanice cu 50 euro si electrice 100 tot pe club audi la vanzari piese. poate fi si de la tachetii din chiuloasa.aceeasi problema am avut-o si eu si prima data mi-a zis ca e un injector, dar sau dus 2 tacheti si 2 culbutori.injectoarele la mine sunt mecanice si a zis al 2 lea mecanic ca astea nu se duc asa usor, cu cele electrice e problema, acum nu stiu ce sa zic...

Uita-te repede care-i baiu ca de la tacheti se duc culbutorii si pe urma supapele si va trebui sa le schimbi toate, poate chiar chiuloasa...si eu am avut aceeasi bataie si am schimbat amandoua chiuloasele

8. florinutzu16

florinutzu16 3rd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a6 2.5 v6 quattro 2000; Alfa 147 hatchback
    daca ai aflat ceva despre injectoare (pret) spune-mi si mie te rog.multumesc!

9. mariusD

mariusD 2nd Gear Member

Locație:
    Neamt
    Masina:
    duku

Am rezolvat, era un tachet. Dar am duse si axele cu came. O sa le schimb cand schimb si distributia peste 15.000 km cam asa

10. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Scoate mufa la injectorul cu fir si vezi daca mai face asa.
    La mine face ca si la tine si este dus inj. tre sa-l schimb.

11. darius7 2nd Gear Member

Locație:
    londra
    Masina:
    audi a6 2.5
    trepidatii la turatii peste 1800 rpm

am si eu o problema....si la mine imi trepideaza masina la rotatii peste 1500-1800 rpm si in mers dar si cand stau pe loc si turez masina la fel trepideaza asa ca nu cred ca e de la vre-o volanta sau disc de ambreaj...stie cineva care ar fi problema?

12. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Daca trepidatiile sunt sacadate si simti ca motorul,parca nu merge rotund,incearca sa scoti mufa de la inj.cu fir si vezi cum se comporta.
    Mufa este langa filtrul de motorina si este prima din cele doua mufe.

13. darius7 2nd Gear Member

Locație:
    londra
    Masina:
    audi a6 2.5
    sa sti ca am scos mufa de langa filtru de motorina care mi-ai spus si apoi am bagat-o din nou si sa sti ca nu mai trepideaza deloc.....probabil nu facea contact bine pe acolo si de aceea trepida....ms mult oricum pt ideea care mi-ai dat-o:)) am reusit sa o fac singur ..
    intr-un final am vrut sa o pun pe tester si na mai dadeam 20 de lire in plus dar am facut-o singur mari multumiri:)

14. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Ptr. putin,ma bucur ca ti-am fost de folos.
    Toate cele bune.

15. darius7 2nd Gear Member

Locație:
    londra
    Masina:
    audi a6 2.5
    din nou aceeasi problema..trepideaza masina si nu mai dispar trepidatiile...motorul merge bine toarce bine doar ca trepideaza
    am mai scos ceva mufe si le-am bagat dar degeaba tot asa trepideaza...oare ce o fi?

16. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Salut.Trepideaza la relanti sau la plecare de pe loc..in sarcina.trepideaza in continu sau e ceva usor sacadat..daca apesi usor acceleratia,dispare trepidatu sau se inteteste? ma da cateva detalii si mai vedem noi..poate ii dam de cap.

17. darius7 2nd Gear Member

Locație:
    londra
    Masina:
    audi a6 2.5
    trepideaza masina !!!

cand stau pe loc la relanti trepideaza dar usor se simte putin dar cand o turez incepe sa trepideze si mai tare putin si cand ajung cu turatia pe la 1800 rpm in sus se simt trepidatiile cel mai bine dar interesant e ca uneori trepideaza mai tare si alteori trepideaza putin mai incet dar tot trepideaza si se simte, asta stand pe loc si turand masina, si cand merg normal cand plec de pe loc tot asa la fel trepideaza aceeasi treaba.
    si in sarcina trepideaza si cand sunt singur si are trepidatii continu nu sunt sacadate.
    acuma si martorul acela spirala mi-a aparut dar nu stiu daca are legatura cu trepidatiile dar na nu stiu ce poate sa mai fie si ala..ca masina merge f bine !!! sunt uimit pur si simplu...sper sa ma poata ajuta cineva:)

18. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

fai o scanare cu vag-com. Sar putea sa fie ceva suport de motor, si din cate stiu eu sunt suporti cu senzori.

19. darius7 2nd Gear Member

Locație:
    londra
    Masina:
    audi a6 2.5
    nu sunt suportii de la motor sigur pentru ca pana acum zilele trecute mi se oprea trepidatiile si mergea bine nu mai trepida.mergeam o zi doua si nu mai trepida dupa care din nou trepida si tot asa dar de 3 zile in coace nu se mai opreste trepidat-ul, deci nu stiu ce sa zic....o sa o pun pe un tester sa vad ce imi zice...

20. tucudean87

tucudean87 Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6, C7 avant, 2012, 3.0 tdi quattro 245 cp+++ CDUC
    .

asa ii cel mai simplu, un test cu vagu si sti sigur ce ii.

Distribuie pagina asta